Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11eyes

4 posters

Go down

11eyes Empty 11eyes

Писане  Façade Сря 09 Сеп 2009, 13:42

11eyes 11eyes1-500x375
Type: TV
Episodes: Unknown
Status: Not yet aired
Aired: Oct 2009 to ?
Producers: DOGA KOBO
Genres: Action, Fantasy, Supernatural
Duration: 20 min. per episode
Rating: R - 17+ (violence & profanity)

Synopsis
Satsuki Kakeru lost his sister by suicide and has been living a dull life ever since then. One day, he is transported into a bizarre world "Red Night" along with his friend Minase Yuka. In order to survive and escape from Red Night, he fights against Dark Spirits (Ralva) and Black Nights.
-----------
Това е нещо като PV(може и OPa да е):

Още от сега мога да кажа, че Така-чан(тоя със сивата коса и цигарата) ще ми е любимец icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Върнете се в началото Go down

11eyes Empty Re: 11eyes

Писане  - N a g i s a - Сря 09 Сеп 2009, 14:45

Още от сега мога да кажа, че Така-чан(тоя със сивата коса и цигарата) ще ми е любимец icon_lol
Май и при мен ще е така~ 44

Ще се гледка. mili ochichki
- N a g i s a -
Терорист

Female
Брой мнения : 393
Дата на регистрация : 19.04.2008

Писане  RealizeR Пон 21 Сеп 2009, 14:46

Щом е rated M for Mature ще се гледа :)
RealizeR
RealizeR
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008

Писане  Ricchan ^^ Пон 21 Сеп 2009, 17:41

Очаквам да е някой провал, знаейки как Dogakobo се "справиха" с Myself;Yourself, но сигурно ще го погледна все пак. Но съм убедена, особено ако е правено по визуална новела, че ще е жалка имитация на оригинала си icon_smile

Btw, според PV-то, съдя, че поне ще има хубава музика
nod
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Façade Пон 19 Окт 2009, 14:25

Ами... не е лошо, става за губене на време.. И както си казах, засега Така-чан ми е любимец xD Жалко, че в първия еп имаше толкова малко моменти с него ><
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Ricchan ^^ Пет 23 Окт 2009, 07:23

Meh, I had worse. Не ме грабва особено... Много са ми... плоски всички. And what's with all the ecchi? Nah, scratch that, WHAT IS WRONG WITH YUKA'S SKIRT! IT HAS A HOLE!
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Ricchan ^^ Съб 09 Яну 2010, 20:29

Eh, I hadn't got worse. O_O Aside from Haruhi... Even Tears to Tiara was better ;O

История: Клиширана, плоска, безвкусно поднесена, историята малко придобива смисъл чак накрая, пълно е с абсурден фенсървис / тип, "Спи с мен, това е единственият начин да я спасиш!", или "Сега ще те излекувам!" *съблича се, съблича и него и почва да го разтрива на доста интересни места, завършвайки в тази поза*, или пък "Сийлнаха Юка!" - О, не! *отиват на покрива* ...... *Юка е само по розово, детайлно и пищно бельо, при положение, че преди да я сийлнат, си беше облечена* и така нататък и така нататък/, както и с дупки в сюжета, той самият никак не е обяснен добре и всичко се нахвърля в последната минута, безсмислена сюжетна линия, префърцунено, сапунено бозав завършек... *поема дъх* Абе и това е достатъчно. Само заради the lulz давам 2/10 - признавам, че се посмях на абсурдните сценки.

Арт: Става... Но се използваше тук-там CGI /за непросветените - 3D/, бойните сцени бяха смотани, разчитаха на компютърните ефекти и паузите за дърдорене за тва кой кого ще маморва, горе-долу сносна работа, която бе на доста по-високо ниво само при вида на дантелените гащички, изпипани до последния детайл, а дори не се брои за еччи... Айде, АЙДЕ от мен да мине - 6/10

ОСТ: Опът и ед-а са добри. Сеютата вършат работа, но нищо особено... ОСТ-ът за нищо не става... 7/10

Герои: Единствените герои, които ставаха за нещо, макар че и те не бяха кой знае какво, са Такахиса и Юкико. Даже имаше драматична сцена с тях. Заради тях давам 3/10 Нека погледнем детайлно останалите:
- Какеру - клиширан до спукване главен герой, който копнее да маморва и се сцепва да офлянква насам-натам колко си обича Ючето и колко иска да я предпази. Куриозът е, че в първите 7-8 епизода, той за нищо не става, а дори и накрая пак нищо не направи :D
- Юка - типичната лигава, изхрачена плюнка, която нещо се помъчи да стане яндере, ама дотолкова бе досадна, че не й се получи. Не ме разбирайте погрешно; тя, че си беше яндере, беше си; Ама грам не кефеше, просто защото... персонажът й бе изключително отвратителен, ходеше да се отърква в тялото на Какеру по бельо и да му лее врели-некипели... Колко... мило icon_lol
- Мисузу - не знам какво й харесват. Да, бие се. Да, по-малкото зло е в сравнение с Юка. Ама и тя не си поплюваше и се събличаше когато имаше възможност, или пък еротично даваше на Какеру да й смуче от кръвта, под предтекст, че щяло да му донесе сила. Чак й го изчука. Била го обичала. Ми обича го, ама е тъпо парче icon_lol Имаше потенциал, ама много изкурвя.
- Останалите: Сестрата на Какеру - Special A ли копираме с тоя скицник, молив и нямота? о.о Беше сладка, но дотам. Нищо интересно. Лолито - появи се твърде късно. Пък и нищо съществено не показа също. Приятелите от училище - едни от най-долнопробните комедийни герои, вмъкнати в "сериозно" аниме в името на малкото смях, които съм виждала. Не смях, ами съчувствие предизвикваха у мен. Не им е мястото там, а и въобще не бяха забавни. Лошите - мани ги тия. Глупави същества. Толкоз не можаха да преговарят, ми скачат на нож, мислейки, че са прави. FAIL

Наслада: 2/10 С абсолютна досада гледах анимето. Ще си призная, че го догледах само в името на бройката, а и за да видя още някой-друг lulz момент. Пък то бая имаше. И понеже покрай тях ми ставаше смешно колко е жалко това аниме като продукция, давам 1+. Иначе пълна единица е това аниме в този аспект.

НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ. А така.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sponsored content

Sponsored content