My art xD
5 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
My art xD
Такаа сега да ви покажа моите рисунки :D
На всяка съм писала кой герой е за да не се обърка човек xD
Sakura /Naruto/
Дворчето на село(малка част)
Ryuk /Death Note/
Maka&Soul /Soul Eater/
Dr. Stein /Soul Eater/
Death The Kid /Soul Eater/
L or Ryuzaki /Death Note/
Black Star /Soul Eater/
Kira or Light /Death Note/
На всяка съм писала кой герой е за да не се обърка човек xD
Sakura /Naruto/
Дворчето на село(малка част)
Ryuk /Death Note/
Maka&Soul /Soul Eater/
Dr. Stein /Soul Eater/
Death The Kid /Soul Eater/
L or Ryuzaki /Death Note/
Black Star /Soul Eater/
Kira or Light /Death Note/
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Katinkka- Терорист
-
Re: My art xD
O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
::Anery. написа:O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"
сякаш за първи път с Лора сме на едно мнение
моите първи рисунки на аниме(Yu-Gi-Oh) бяха във края на 2-ри или трети клас и бяха със сигурно по-добри (за жалост все още не мога да ги кача защото имам проблем с качването на фаилове ><) тва ако са ти най-добрите по-добре отиди на уроци
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Rena-Zlat написа:::Anery. написа:O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"
сякаш за първи път с Лора сме на едно мнение
моите първи рисунки на аниме(Yu-Gi-Oh) бяха във края на 2-ри или трети клас и бяха със сигурно по-добри (за жалост все още не мога да ги кача защото имам проблем с качването на фаилове ><) тва ако са ти най-добрите по-добре отиди на уроци
Това не са ми точно най-добрите изпълнения..а просто някой + че съм ги снимала с тела и се размазват ужасно, но мислете каквото искате...
Не мислете, че не приемам на сериозно това "Много са ти зле рисунките"(на кратко). Напротив аз така някой като не ми хареса нещо си мисля поне цял ден след това как да се оправи тоя номер или как да стана по-добра.
Нооо аз лично стигнах до извода, че нямам какво да се доказвам на хората от форума и не е задължително рисунките ми да са професионални. Аз просто си рисувам за кеф, а то в това е смисъла =)
Ми мислете каквото искате аз в тая тема повече няма да пускам рисунки....щом така се ужасявате
П.П.Не казвам, че съм мноого добра, но не съм и много зле. Все пак има и доста по-зле. Аз лично си харесвам рисунките, а вие ако искате ги гледайте....аз повече рисунки тука няма да слагам, може само някои профили дето съм правила с шопа.., 'щото все пак трябва с нещо да ви ужасявам нали? =)
Не мислете, че не приемам на сериозно това "Много са ти зле рисунките"(на кратко). Напротив аз така някой като не ми хареса нещо си мисля поне цял ден след това как да се оправи тоя номер или как да стана по-добра.
Нооо аз лично стигнах до извода, че нямам какво да се доказвам на хората от форума и не е задължително рисунките ми да са професионални. Аз просто си рисувам за кеф, а то в това е смисъла =)
Ми мислете каквото искате аз в тая тема повече няма да пускам рисунки....щом така се ужасявате
П.П.Не казвам, че съм мноого добра, но не съм и много зле. Все пак има и доста по-зле. Аз лично си харесвам рисунките, а вие ако искате ги гледайте....аз повече рисунки тука няма да слагам, може само някои профили дето съм правила с шопа.., 'щото все пак трябва с нещо да ви ужасявам нали? =)
Katinkka- Терорист
-
Абе наистина не струват, но просто си изчиствай рисунките след работа. Преди да ги пуснеш поискай мнението на някой друг, ако не искаш да получаваш такива коментари. Редактирай ги и работи повече време по тях.
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Благодаря за съвета.. Вярно е съм зле.., но стига глупости на тая тема.
Ъъъ..мисля да се поизложа още малко като ви покажа едно две профилчета които направих преди малко набързо.
Според мен не са нищо осбено.. даже са зле.. тряваше май да им сложа още ефекти, но до толкова са ми възможностите на шопа :)
Айде ужасявайте се и се надявам на някой да му харесат =)
Ако случайно някой иска нещо от тези за профил да взима.. =)
Плюс
Плюс
Ъъъ..мисля да се поизложа още малко като ви покажа едно две профилчета които направих преди малко набързо.
Според мен не са нищо осбено.. даже са зле.. тряваше май да им сложа още ефекти, но до толкова са ми възможностите на шопа :)
Айде ужасявайте се и се надявам на някой да му харесат =)
Ако случайно някой иска нещо от тези за профил да взима.. =)
Плюс
Плюс
Katinkka- Терорист
-
За това,което успях да видя по столовете ще се съглася с останалите .. наистина са най-обикновенни ии наистина са като за 8-годишна ..
за профилчетата-да зле са .. най-елементарни са .. в подписа ме дразни едно по-светло петънце в горния ляв ъгъл ии в аватара ме дразнаят частите от шрифта,които се подават отстрани ;dd
за профилчетата-да зле са .. най-елементарни са .. в подписа ме дразни едно по-светло петънце в горния ляв ъгъл ии в аватара ме дразнаят частите от шрифта,които се подават отстрани ;dd
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите