Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My art xD

5 posters

Go down

My art xD Empty My art xD

Писане  Katinkka Пет 28 Авг 2009, 14:25

Такаа сега да ви покажа моите рисунки :D
На всяка съм писала кой герой е за да не се обърка човек xD
Sakura /Naruto/
Дворчето на село(малка част)
Ryuk /Death Note/
Maka&Soul /Soul Eater/
Dr. Stein /Soul Eater/
Death The Kid /Soul Eater/
L or Ryuzaki /Death Note/
Black Star /Soul Eater/
Kira or Light /Death Note/
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Върнете се в началото Go down

My art xD Empty Re: My art xD

Писане  Katinkka Вто 01 Сеп 2009, 15:49

Katinkka
Katinkka
Терорист

Female

Писане  Enery Вто 01 Сеп 2009, 15:56

O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Rena-Zlat Съб 12 Сеп 2009, 07:33

::Anery. написа:O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"

сякаш за първи път с Лора сме на едно мнение My art xD 869273
моите първи рисунки на аниме(Yu-Gi-Oh) бяха във края на 2-ри или трети клас и бяха със сигурно по-добри My art xD 228361 (за жалост все още не мога да ги кача защото имам проблем с качването на фаилове ><) тва ако са ти най-добрите по-добре отиди на уроци My art xD 3015
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Писане  Katinkka Съб 12 Сеп 2009, 13:50

Rena-Zlat написа:
::Anery. написа:O_O .... за нищщо не стават. Рисуваш като 8 годишна. Направо ме заболя галвата.. Ужасни са. И вземи снимай по от близо, 'щото нищо не се вижда.. ама то май е по - добре да не се вижда.. o_o"

сякаш за първи път с Лора сме на едно мнение My art xD 869273
моите първи рисунки на аниме(Yu-Gi-Oh) бяха във края на 2-ри или трети клас и бяха със сигурно по-добри My art xD 228361 (за жалост все още не мога да ги кача защото имам проблем с качването на фаилове ><) тва ако са ти най-добрите по-добре отиди на уроци My art xD 3015

Това не са ми точно най-добрите изпълнения..а просто някой + че съм ги снимала с тела и се размазват ужасно, но мислете каквото искате...
Не мислете, че не приемам на сериозно това "Много са ти зле рисунките"(на кратко). Напротив аз така някой като не ми хареса нещо си мисля поне цял ден след това как да се оправи тоя номер или как да стана по-добра.
Нооо аз лично стигнах до извода, че нямам какво да се доказвам на хората от форума и не е задължително рисунките ми да са професионални. Аз просто си рисувам за кеф, а то в това е смисъла =)
Ми мислете каквото искате аз в тая тема повече няма да пускам рисунки....щом така се ужасявате

П.П.Не казвам, че съм мноого добра, но не съм и много зле. Все пак има и доста по-зле. Аз лично си харесвам рисунките, а вие ако искате ги гледайте....аз повече рисунки тука няма да слагам, може само някои профили дето съм правила с шопа.., 'щото все пак трябва с нещо да ви ужасявам нали? =)
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female

Писане  Cocaine` Нед 13 Сеп 2009, 11:16

Абе наистина не струват, но просто си изчиствай рисунките след работа. Преди да ги пуснеш поискай мнението на някой друг, ако не искаш да получаваш такива коментари. Редактирай ги и работи повече време по тях.
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Писане  Katinkka Нед 20 Сеп 2009, 16:40

Благодаря за съвета.. Вярно е съм зле.., но стига глупости на тая тема.

Ъъъ..мисля да се поизложа още малко като ви покажа едно две профилчета които направих преди малко набързо.
Според мен не са нищо осбено.. даже са зле.. тряваше май да им сложа още ефекти, но до толкова са ми възможностите на шопа :)
Айде ужасявайте се и се надявам на някой да му харесат =)
Ако случайно някой иска нещо от тези за профил да взима.. =)
My art xD Ejflu9 Плюс My art xD 2czwobr

My art xD Fx81f5 Плюс My art xD 35lb7h3
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female

Писане  Sinner Нед 20 Сеп 2009, 19:36

За това,което успях да видя по столовете ще се съглася с останалите .. наистина са най-обикновенни ии наистина са като за 8-годишна ..
за профилчетата-да зле са .. най-елементарни са .. в подписа ме дразни едно по-светло петънце в горния ляв ъгъл ии в аватара ме дразнаят частите от шрифта,които се подават отстрани ;dd
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото