Blood and Chocolate
3 posters
Страница 1 от 1
Blood and Chocolate
## Режисьор : Катя Вон Гарниер
## Сценарист : Ехрен Крюгер, Кристофър Ландън
## В ролите : Агнес Брукнър, Хю Денси, Оливър Мартинес, Катя Раймън, Браян Дик, Крис Гере, Том Харпър, Джон Кър, Джак Уилсън,Витал Урсу, Богдан Вода
## Държава : САЩ
## Година : 2007
## Времетраене : 98 минути
## Резюме : Филм създаден от продуцентите на Подземен свят, история изпълнена с вълнение и динамика. Млада красавица е пред своят съдбоносен избор - честа на своето семейство или нейният любим.
Преди десет години в далечните планини на Колорадо младо момиче гледа безпомощно как разярени мъже избиват семейството й заради тайната, която близките й носят в кръвта си.Тя оцелява и избягва в околните гори, превръщайки се в нещо, което тези лоши хора никога няма да могат да открият - вълк. Сега, въпреки че живее на другия край на света, Вивиан Гандийон (Агнес Брукнър) все още бяга.
^^
Re: Blood and Chocolate
ЛОЛ, филмът може да е от 2007, ама все още не му е минало времето! ХД Тъй, това беше тъпо... Искам да кажа, че аз много го харесвам, както и има хора около мен, които са му големи фенове... И честно казано, ми хареса толкова, колкото "Здрач"!
И още нещо: според мен трябва да има продължение, не знам, може би като история ми харесва и ми е интересно да има нещо повече!!!
И още нещо: според мен трябва да има продължение, не знам, може би като история ми харесва и ми е интересно да има нещо повече!!!
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Re: Blood and Chocolate
Oooo,аз го гледах още като излезна,много ми хареса. Нещо по-различно от всичките вампирски истории. А,Ани,според мен това е по-добро от "Здрач",особено ако го сравнявам със филма...
Plug in,Baby~- Терорист
-
Брой мнения : 507
Дата на регистрация : 09.11.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите