Groove Adventure Rave
3 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Groove Adventure Rave
Тип: TV
Епизоди: 51
Статус: завършено
От-до: от 13 Октомври 2001 до 28 Септември 2002
Продуценти: Studio Deen, TBS, TOKYOPOPL
Жанрове: приключение, комедия, фентъзи, романтика, шоунен
Времетраене: 24 мин. на епизод
Всичко започва през година 0015, когато сила известна като Sinclaire („майката” Dark Bring) заплашва света, и Shiba първия господар на Rave решава да я унищожи с меча си. Изхода от битката е експлозия известна като „Overdrive”, разрушила една десета от света. "Holy Bring" или "RAVE" което служи за увеличаване на силата на меча, е разпръсната на 5 парчета в резултат от експлозията. Shiba успява да намери само едно от тях. 50 години по-късно Haru Glory, младо момче живеещо на остров Garage, хваща с въдицата си странно бяло същество. То се оказва носителя на Rave. Shiba разбира, че Haru е бил избран от Rave да стане втория му господар. Така Haru поема на път да търси другите парчета на Rave и се отправя на приключение, което ще реши съдбата на света.
Re: Groove Adventure Rave
- Мм, бях се нагласила да го гледам, но да... старо е. Пък и не се сдържах и си пуснах
последния епизод, който мамка му се пада 51, а това е средата на мангата. Общо взето
не знам как са го провлачили толкова и пак са го оставили недовършено. Shame on Deen,
нататъка е най-добрата част от мангата. ;о Иначе като цяло Rave е невероятен, качествен
шоунен, без много клиш и успя да ме просълзи.
А, да и Лет не е рус. ;P Плюс това нямаше как да не забележа присъствието на Plue и
Orasion Seis known from FT. And of course Sieghard aka Siegclain aka Gerard aka Mystogan. D:
Goddamnit this guy is everywhere. Оригинала го харесах обаче. Героя жертва прекалено
много, направи ми впечатление. Не като тоя Gerard дето само се чуди кога да се появи
и да ми развали кефа. :D
Като цяло много е взаимствал от Rave, Mashima като е правил FT.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Re: Groove Adventure Rave
на мен ми харесва и Мужика е много як
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум: