house M.D.
+12
Cocaine`
~|~Crazy_kid~|~
~Devil May Cry~
Blackie.
Ricchan ^^
~|| Hoshina Utau ||~
{Bloody.Rose}
Shivers
mantzikert
Enery
sladinkopuhche
Drama.Queen
16 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
д-р хаус
откаченият,готин доктор....няма човек,който поне веднъж да не е гледал д-р хаус и мисля че няма човек,на който да не му е харесал,а ако има такива значи са големи сухари.всички знаем за какво става дума в д-р хаус и съм убедена че сме на мнение,че той е страхотен....
sladinkopuhche-
Брой мнения : 9
Re: house M.D.
ще кажа само:
House-one sick bastard
Чейс-голям сладур......а акцента му......лелееееее......голямя любов голямо нещо :lol!: :lol!: :lol!: :roll: :roll: :roll: :roll:
сериала е страхотен и 1 от малкото сполучливи медицински сериали.Напрактика докато се заливам от смях научавам и нешо полезно :bounce: :bounce: :bounce:
House-one sick bastard
Чейс-голям сладур......а акцента му......лелееееее......голямя любов голямо нещо :lol!: :lol!: :lol!: :roll: :roll: :roll: :roll:
сериала е страхотен и 1 от малкото сполучливи медицински сериали.Напрактика докато се заливам от смях научавам и нешо полезно :bounce: :bounce: :bounce:
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Хаус,Хаус.Хаус е болен :crazy2: мозък мноуу ме кефи :lol!: :icon_bigrin:
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
По принцип съм му виждал на Хю Лори всичките останали роли
Във Филма "На Четирест и нещо" играе един добър, но леко глупав мъж в кридата на средната възраст.
Във филма "Джийвс и Устър" играе добрия, на доста разглезен и глупав млад благородник Устър, който вечно е манипулиран.
Във филма "Черното влечуго" Играе добрия, но глупав джордж- Просто няма подобен урод.
Но сега като гледам доктор хаус. ми Добре играе. Но съм му свикнал на по- старите роли, които ме кефят повече.
Във Филма "На Четирест и нещо" играе един добър, но леко глупав мъж в кридата на средната възраст.
Във филма "Джийвс и Устър" играе добрия, на доста разглезен и глупав млад благородник Устър, който вечно е манипулиран.
Във филма "Черното влечуго" Играе добрия, но глупав джордж- Просто няма подобен урод.
Но сега като гледам доктор хаус. ми Добре играе. Но съм му свикнал на по- старите роли, които ме кефят повече.
mantzikert написа:По принцип съм му виждал на Хю Лори всичките останали роли
"Джийвс и Устър" и мен мноуу ме радва той Хю имаше и оше един нфилм в който е лекар ма там се разпревяше постоянно със
семейството си просто си умирам на тоя филм :lol!:
Enery- Ретард
-
хахах тоя бахти лудия доктор :lol!: суперски сериал
~|| Hoshina Utau ||~- Терорист
-
Job/hobbies : sleeping ... sleeping... and smoking
Humor : I'm already covered in blood and poison so I'll end it with my hands and go staight to hell...
Брой мнения : 358
Дата на регистрация : 07.04.2008
Актоьорът, който играе Д-р Хаус има и епизодична роля в "Приятели". Когато Рейчъл отива при Рос да прекъсне сватбата му и да му каже, че го обича (нещо, което не направи).
Не ме гледайте така Изгледах всички серии 3 пъти, за да имам материали за проектчетата си :icon_bigrin:
Иначе радва, много е секси доктора, ама не съм го гледала обширно, само една серия.
Не ме кефи. Д-р Хаус е готен, но другите покрай него не ме радват
Не ме гледайте така Изгледах всички серии 3 пъти, за да имам материали за проектчетата си :icon_bigrin:
Иначе радва, много е секси доктора, ама не съм го гледала обширно, само една серия.
Не ме кефи. Д-р Хаус е готен, но другите покрай него не ме радват
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
МуХАхаАхаха.....нз дали гледахте серията в четвъртък ама беше мн яка... Хаус даде за задача за новите стажанти да вземат.....пхахахх.....бельото на Къди .....пхахахаххаа
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Пхах.. новия сезон кърти, адски ме радва Хаус с неговата олигофрения
Enery- Ретард
-
Як е обаче понякога има много гадни сцени :bash:
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Йеа един готЯн доктУр Олигофреник и психопат кво може да исак повече човек от един доктор
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ааааа, обичам Хаус! Много ме радва тоя човек, какви ги ръси само...
Isi-chan-
Job/hobbies : Drawing ;P
Брой мнения : 90
Дата на регистрация : 20.06.2008
Това е един малкото сериали, които следя с интерес :crazy2: :crazy2: Даже изгледах всичките сезони, но края на 6-ти си плаче за продължение ^^
Най-якия сериал който съм гледала. Тоя Хаус, направо кърти. Обичам го
SuNrIsE-
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 30.07.2010
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите