Шопинг.
+17
Little.Vampire
Angel of the dead
neli4ka
Koufuku ;3
CriminaL Baby.
Megaphy
c0lourblind-
GeriChan
Yuuki-chan
Façade
Cocaine`
{Bloody.Rose}
Enery
~|~Crazy_kid~|~
Shinshoku
LiДо4o_O
Ricchan ^^
21 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Мнението ти за шопинга?
Шопинг.
Интересно ми е как е тука. Че като почнат с това "Шопингът освобождава стреса..." и нз си кво и ми иде да се хвърля от мост. Още повече ме изумяват болните от таака наречената "шопинг болест" дето дори пропадат в живота от дългове.
Aз го мразя! Какво ти освобождаване? Само един поглед от наумилата си да ти се подмазва продавачка и ми се доповръща... "Ще желаете ли нещо ... ?" ДА! Да ме оставиш да разгледам и да не ми висиш на главата, по дяволите!! "Сигурна съм, че това ще Ви стои много добре!^^" *показва безвкусна розова блузка с блестящи топчета*
. . .
Ето затова обичам най-много в манията втора употреба - като пич си слагаш десетина дрехи на кантара, избираш си ги сам и т.н. Плащаш и си тръгваш, пак като пич.
Но пак не ме радва, че ме мързи, а и там рядко имат хубави неща ^^' Все са бабешки или протъркани Или предназначени за някоя двестакилограмова немска крава Така всяко пазаруване в Манията ми коства трескаво обикаляне на целия магазин, за да намеря една, в най-добрия случай две хубави дрехи... FAIL
Заключение: Всеки път когато трябва да си купя някоя дреха, го правя с досада. =_=
Aз го мразя! Какво ти освобождаване? Само един поглед от наумилата си да ти се подмазва продавачка и ми се доповръща... "Ще желаете ли нещо ... ?" ДА! Да ме оставиш да разгледам и да не ми висиш на главата, по дяволите!! "Сигурна съм, че това ще Ви стои много добре!^^" *показва безвкусна розова блузка с блестящи топчета*
. . .
Ето затова обичам най-много в манията втора употреба - като пич си слагаш десетина дрехи на кантара, избираш си ги сам и т.н. Плащаш и си тръгваш, пак като пич.
Но пак не ме радва, че ме мързи, а и там рядко имат хубави неща ^^' Все са бабешки или протъркани Или предназначени за някоя двестакилограмова немска крава Така всяко пазаруване в Манията ми коства трескаво обикаляне на целия магазин, за да намеря една, в най-добрия случай две хубави дрехи... FAIL
Заключение: Всеки път когато трябва да си купя някоя дреха, го правя с досада. =_=
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Шопинг.
отношението ми към шопинга?
мм.. много досадно, особена ако ходя с мама или една от приятелките ми..
тея хора получават свръхсили и неуморими крака като тръгнат да пазаруват..
за мен е нещо необходимо понякога и това което правя е - отивам в магазин харесвам си нещо и го взимам, или ако преди това съм тръгнала за нещо определено още по-добре.. но цял ден да обикалям, това си е самоубийство..
както и да е, аз гласувах с `Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...`
мм.. много досадно, особена ако ходя с мама или една от приятелките ми..
тея хора получават свръхсили и неуморими крака като тръгнат да пазаруват..
за мен е нещо необходимо понякога и това което правя е - отивам в магазин харесвам си нещо и го взимам, или ако преди това съм тръгнала за нещо определено още по-добре.. но цял ден да обикалям, това си е самоубийство..
както и да е, аз гласувах с `Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...`
И аз като бях в БГ харесвах Маниата От там си намерих една много сладка раничка във формата на жълто съчице (мноу си я обичам) Да не говорим колко вратовръзки си харесах от там Но да рядко имаше хубави неща, или ако имаше бяха разграбвани от женските които чакаха с нетърпение отварянето на магазина (колко досадно)
Гласувах :Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...
Иначе, не обичам да пазарувам. Понякога съм на кеф понякога не. Харесва ми да разглеждам но по странните магазини. Ако трябва нещо да пробвам ми призлява Предпочитам да пазарувам когато ми трябва нещо или ако нещо съм си харесала, а не некви излиюни работи само щото е на мода Което ми напомня че мразя модата
Гласувах :Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...
Иначе, не обичам да пазарувам. Понякога съм на кеф понякога не. Харесва ми да разглеждам но по странните магазини. Ако трябва нещо да пробвам ми призлява Предпочитам да пазарувам когато ми трябва нещо или ако нещо съм си харесала, а не некви излиюни работи само щото е на мода Което ми напомня че мразя модата
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
В деня, в който пуснах темата ходих за дрехи в Манията. Един час се въртях в кръг докато си харесам две тениски. Даже не ги харесах особено, но съм го закъсала от към тениски и нямах избор ;д Не си чувствах краката! Seriously, а после имах и други неща да купувам... Още в Манията бях пребита, то това разглеждане е убийствено... Не питайте как се прибрах! И как обикалях универсалния за раница, гривни, шнола, ластички и шапка >.< После ходих за ваучер. А накрая купих помпа за колелото и я мъкнах по баира. И всичко това с потрошени от Манията крака ><
Но 4 кинта две тениски. Харабия
Но 4 кинта две тениски. Харабия
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Честно казано мразя да пазарувам! Мразя! Да обикаляш магазини, защото в един не си намерил търсенето, отегчава ме до смърт! Всичко, ако е на едно място даже ще обичам, ама да обикалям от магазин в магазин, да гледам грозни курви и да се чудя на акъла на мъжките дето мъкнат след тях, просто не мога да търпя. А пък то да отидеш сам е кофти.. и от тук всеки, с който отида стои най - малко 15 минути и се чуди, не друго, а какъв цвят да е. Не, не, не и не! Искам нещо като мол, ама не с отделини магазини, а един единствен разделен на няколко с по една табела.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Обичам да пазарувам...Но понякога е тъпо, когато в магазините има само боклуци... А и продавачките са дразнещи, ама не им обръщам особено внимание..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
ОМГъъ, това е любимото ми занимание, човечеее
Yuuki-chan- Терорист
-
Job/hobbies : мии и тук не се сещам
Humor : А сетих се тук! Никакъв :д
Брой мнения : 167
Дата на регистрация : 18.04.2009
Нищо особено.. Излизам - минавам покрай някой магазин, харесвам си и го купувам. А майка ми като започне "Нееее, дай да видим и в другите магазини, неее, там може да има по-хубави нещаа, айде дее, нищо няма да ти стане да ги видиш" в крайна сметка от инат ли, и аз не знам защо, обаче в другите абсолютно нищо не харесвам и се връщаме в първия Затова си излизам сама, правя едно кръгче по магазините, в първия, в който ми хареса нещо го вземам.. Ако нищо не харесам, нищо не купувам.
Иначе мразя да купувам неща, които не харесвам. Веднъж ми се наложи да си купя гуменки, само защото старите ми се разпокъсаха брутално много, обаче не си бях харесала никакви и накрая просто взех някакви, колкото да мине номера и да се разкарам от проклетото чистилище, наречено "магазин" ;о И ги обух точно два пъти, на следващия ден си купих нови от Пловдив
Иначе мразя да купувам неща, които не харесвам. Веднъж ми се наложи да си купя гуменки, само защото старите ми се разпокъсаха брутално много, обаче не си бях харесала никакви и накрая просто взех някакви, колкото да мине номера и да се разкарам от проклетото чистилище, наречено "магазин" ;о И ги обух точно два пъти, на следващия ден си купих нови от Пловдив
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 12:07; мнението е било променяно общо 2 пъти
Мразя да пазарувам.Първо, ако ще се пазарува това ще са дрехи или храна - и двете не ме интересуват.Много рядко пазаруваме дрехи, а когато го правим купуваме само това, което ни трябва без да се прекалява понеже сещате се не сме много богати.А когато е храна аз съм тази която пресича улицата всеки ден в тая смъртоносна жега, за да купува всеки ден едно и също - хляб, цигари, безалкохолно и етк.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
'Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...'
Досадно е пазаруването, но не го мразя чак. Добре, че майка ми е сговорчива и не ме кара да обикалям из целия град, за да си избера някой парцал. От първия магазин и толкова, защото мноого мразя обикалянето. Не ми се налага да пазарувам често, защото много-много не излизам и не са ми нужни много дрехи.
Досадно е пазаруването, но не го мразя чак. Добре, че майка ми е сговорчива и не ме кара да обикалям из целия град, за да си избера някой парцал. От първия магазин и толкова, защото мноого мразя обикалянето. Не ми се налага да пазарувам често, защото много-много не излизам и не са ми нужни много дрехи.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Гласувах с "Обичам да пазарувам"...
Аз обичам да пазарувам, особено дрехи, защото тва мн рядко се случва.
Особено ако са маратонки или кецове или въобще неща, които ми харесват.
Аз обичам да пазарувам, особено дрехи, защото тва мн рядко се случва.
Особено ако са маратонки или кецове или въобще неща, които ми харесват.
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Аз по принцип обичам да пазарувам, но мразя частта с обикалянето от магазин на магазин и пробването на всяка парцалка. А и много мразя майка ми като се застои в един магазин повече от 15 мин.... направо откачам.
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
'Нищо особено... просто купуваш квото ти трябва и тва е...'
Мисля че шопинка е много досадно и изморително. Аз ходя да пазаря др ехи саво когато ми се налага а през о ст аналото време не препарвам магазините за дрехи. Според мен шопингът е харчене на пари разбирам хората ко йто имаот от дрехи но не итези който са вманиечени по шопинга и идват да пазаруват през 2-3 дни а после се оплакват че нямат пари е как да имат пари като вместо да пестяват те харчат ка то невидели,аз пазару вам за 15-20 минути и бъ рзам да се махам. Когато отиваш да пазаруваш какъвто в моя случай бях с майка ибрат ми беше толкова досадно и унизително майка се командваше наляво надясно седни там ужас а брат ми псуваше и въобще не се в ъобразуваше че продавачката го беше зяпнала.
Мисля че шопинка е много досадно и изморително. Аз ходя да пазаря др ехи саво когато ми се налага а през о ст аналото време не препарвам магазините за дрехи. Според мен шопингът е харчене на пари разбирам хората ко йто имаот от дрехи но не итези който са вманиечени по шопинга и идват да пазаруват през 2-3 дни а после се оплакват че нямат пари е как да имат пари като вместо да пестяват те харчат ка то невидели,аз пазару вам за 15-20 минути и бъ рзам да се махам. Когато отиваш да пазаруваш какъвто в моя случай бях с майка ибрат ми беше толкова досадно и унизително майка се командваше наляво надясно седни там ужас а брат ми псуваше и въобще не се в ъобразуваше че продавачката го беше зяпнала.
Angel of the dead- Терорист
-
Брой мнения : 239
Дата на регистрация : 07.09.2009
За мен пазаруването не е нищо особено - не обръщам внимание на самото купуване, а на това с кого съм излязла. Затова самото пазаруване (като отиваш, гледаш/мериш, плащаш) не ме влече, а правя всичко възможно да си изкарам добре и да прилича на разходка... придружена с набавяне на най - необходимото...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Обичам да пазарувам
наистина обичам да пазарувам, но не съм и маниачка. В месеца най-много 5-6 пъти, а и зависи от това с кой съм... Мразя да меря дрехи, затова вместо да научквам кое ще ми стане и кое не(както повечето ми приятелки) просто си намирам моя номер и така е мн по-лесно...
наистина обичам да пазарувам, но не съм и маниачка. В месеца най-много 5-6 пъти, а и зависи от това с кой съм... Мразя да меря дрехи, затова вместо да научквам кое ще ми стане и кое не(както повечето ми приятелки) просто си намирам моя номер и така е мн по-лесно...
temari_sakura_-
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 13.05.2010
Ъм...аз честно казано мразя да пазарувам. Майка като ми каже ''айде на пазар'' и аз и се изсмивам в лицето xD. Как ще ходя с майка си по магазините?! За т'ва грабвам първия приятел, който ми е под ръка и айде до центъра или мола. Ние влизаме в магазини и аз питам тоя човек дет съм го довлякла с мен, к'во му харесва и той кат хареса две-три блузи и аз викам ''ми давай ги''. Много ми е досадно да си напрягам мозъка кое ще ми отива и тн. Какво е по-добро от странично мнение? ^^
~peace
~peace
tenten_sakura-
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 14.05.2010
Не обичам да пазарувам... Първо: не харесвам почти нищо, което видя (имам специфичен вкус). Второ: толкова е досадно...
Дрехи мразя да купувам. Просто е... ужасно досадно да мериш, да пробваш и т.н. Иначе обичам да пазарувам в големи хранителни магазини. Там вече си е забавно. Обичам и магазини с техника затова баща ми често ме взима с него. XD
Иначе почти никога не се случва да тръгна да купувам дрехи с някой друг освен майка ми и баща ми. Понякога дори те не могат да ми траят капризите.
Иначе почти никога не се случва да тръгна да купувам дрехи с някой друг освен майка ми и баща ми. Понякога дори те не могат да ми траят капризите.
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите