Affinity / Привличане (Lesbian Interest)
2 posters
Страница 1 от 1
Affinity / Привличане (Lesbian Interest)
]
## Режисьор : Tim Fywell
## В ролите : Zoe Tapper, Anna Madeley, Domini Blythe,Amanda Plummer, Mary Jo Randle, Caroline Loncq, Anne Reid, Vincent Leclerc, Anna Massey, Ferelith Young, Sara Gregory, Brett Watson
## Държава : Англия
## Година : 2008
## Времетраене : 93 мин.
## Резюме : Филмът е създаден по романа на Сара Уотърс. Действието се развива през миналия век. След смъртта на баща си Маргарет Прайер, поема работата като "Посетител" в женския затвор "Милбанк".Там се се запознава със затворничката Селина Доус, осъдена за убийство. Прайер е силно впечатлена от Доус и способностите и на медиум. Между двете възниква близост и Маргарет решава да се довери на чуството си, че Селина е невинна. Опитвайки се да докаже невинността и поема по път, който ще разруши целият и живот....
Линк за сваляне : Цък ^^
## Режисьор : Tim Fywell
## В ролите : Zoe Tapper, Anna Madeley, Domini Blythe,Amanda Plummer, Mary Jo Randle, Caroline Loncq, Anne Reid, Vincent Leclerc, Anna Massey, Ferelith Young, Sara Gregory, Brett Watson
## Държава : Англия
## Година : 2008
## Времетраене : 93 мин.
## Резюме : Филмът е създаден по романа на Сара Уотърс. Действието се развива през миналия век. След смъртта на баща си Маргарет Прайер, поема работата като "Посетител" в женския затвор "Милбанк".Там се се запознава със затворничката Селина Доус, осъдена за убийство. Прайер е силно впечатлена от Доус и способностите и на медиум. Между двете възниква близост и Маргарет решава да се довери на чуството си, че Селина е невинна. Опитвайки се да докаже невинността и поема по път, който ще разруши целият и живот....
Линк за сваляне : Цък ^^
Re: Affinity / Привличане (Lesbian Interest)
Гледах го и не е лош.
Но очаквах нещата да се развият по друг начин.
Края леко ме разочарова,
но определено ме трогна ..
Но очаквах нещата да се развият по друг начин.
Края леко ме разочарова,
но определено ме трогна ..
Similar topics
» Gia (Lesbian Interest)
» Bound (Lesbian Interest)
» The Chinese Botanist's Daughters (Lesbian Interest)
» Permanent Residence / Постоянен адрес (2009) [Gay Interest]
» Bound (Lesbian Interest)
» The Chinese Botanist's Daughters (Lesbian Interest)
» Permanent Residence / Постоянен адрес (2009) [Gay Interest]
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите