Speak (2004)
3 posters
Страница 1 от 1
Speak (2004)
Режисьор: Jessica Sharzer
В ролите : Кристен Стюарт (Мелинда), Робърт Джон Бърк (Г-н Нек), Майкъл Ангарано (Дейв), Стив Зан (Г-н Фриймън), Ерик Лайвли (Анди), Хейли Хирш (Рейчъл/ Рошел), Елизабет Пъркинс (Джойс) и др.
Година : 2004
Времетраене: 92 минути
Език : Английски
Жанр : Драма
Субтитри: BG
Резюме: Мелинда Сордино влиза в гимназия, но заради неспособността и да комуникира с другите, се превръща буквално в неспособна да продума. Нейните съученици я наричат "доносничката", защото се е обадила на полицията, докато те са правили купон през лятото. Мелинда няма какво да си каже с майка си - Джойс Сордино - която е работохоличка и е вечно заета. Младото момиче намира огромна подкрепа в лицето на учителя си по рисуване - г-н Фриймън, и съученикът й Дейвид Петракис.
@download
- Хубав е филма. Напоследък доста се увлякох по Кристен Стюарт. В Здрач според мен се изложи и не изигра ролята както трябва, но тук нещата стоят по различен начин. Интересното е, че е била на 13, когато са снимали филма.
И други хубави филми има момичето, просто как се прецака с тоя Здрач не е истина Обаче това е един от най-добрите 'и. И не го твърдя само аз (:
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 11:10; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Speak (2004)
Мммм .. филма е хубав.
А донякъде историята много тъжна.
Ръкоплясках, когато Мел се измъкна от оня ..
Бръм .. всички филми на Крис са много хубавиии ..
Тук Ангарано е симпатичен .. тц, сега не ми е осовено приятен ..
Ъъъ .. нз какво друго да кажа ...
А донякъде историята много тъжна.
Ръкоплясках, когато Мел се измъкна от оня ..
Бръм .. всички филми на Крис са много хубавиии ..
Тук Ангарано е симпатичен .. тц, сега не ми е осовено приятен ..
Ъъъ .. нз какво друго да кажа ...
То за тоя филм нищо не може да се каже.
Трбва да се гледа, думите не стигат (:
Трбва да се гледа, думите не стигат (:
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 10:26; мнението е било променяно общо 1 път
Олеее, много е готин! Направо тоя филм ме разби. Гледах го само заради Кристен, ама той излезе бая свестен.
Similar topics
» Salem's Lot (2004)
» Casshern / Касерн (2004)
» Secret window(2004)
» Pika'nchi /Life Is Hard Dakara Happy/ (2004)
» Casshern / Касерн (2004)
» Secret window(2004)
» Pika'nchi /Life Is Hard Dakara Happy/ (2004)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите