Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aria [saga]

3 posters

Go down

Aria [saga] Empty Aria [saga]

Писане  HellGirl Пон 03 Авг 2009, 23:19

Aria [saga] Aria

Тип: ТВ
Епизоди: 13
Статус: Завършено
От-до: 6 октомрви 2005 до 29 декември 2005
Продуценти: Hal Film Maker
Жанрове: Фентъзи, Научна фантастика, Парче живот

Годината е 2301. Човечеството преобразява Марс в прекрасна планета, покрита с вода и я преименува на Аква. Там е построен градът Нова Венеция, точно копие на Венеция, с красиви плавателни канали, палати и площади. 15-годишното момиче Акари Мизунаши пристига на Аква от Ман-Хоум (новото име на Земята), за да стане гондолиерка в Компания Ариа, ръководена от Алисия Флорънс, една от трите най-добри гондолиерки, познати още като Трите Водни Феи. Тренирайки усилено, Акари цели да стане също такава. Несъмнено предстоят много срещи и мистериозни случки на тази чудна планета.

2 сезон: Aria the natural
3 сезон: Aria the Origination
+ разни ОВИ и спешъли, за повече инфо - http://myanimelist.net

редактирано от Ricchan ^^

Последната промяна е направена от HellGirl на Вто 04 Авг 2009, 14:01; мнението е било променяно общо 2 пъти
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Върнете се в началото Go down

Aria [saga] Empty Re: Aria [saga]

Писане  Megaphy Вто 04 Авг 2009, 01:10

Първо - на нито една от многото теми дето си наблъскала се вижда картинката.
Второ - недей просто да пускаш теми на анимета, които не си гледала и само да пълниш раздела след като в повечето дори няма да се пише
Добре по темата...това май е втори сезон на поредицата "Aria".`Чула съм доста добри неща за него и ми е в план листата.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  HellGirl Вто 04 Авг 2009, 13:46

Dark.Soul написа:Първо - на нито една от многото теми дето си наблъскала се вижда картинката.
Второ - недей просто да пускаш теми на анимета, които не си гледала и само да пълниш раздела след като в повечето дори няма да се пише
Добре по темата...това май е втори сезон на поредицата "Aria".`Чула съм доста добри неща за него и ми е в план листата.

Аз немога да знам предварително, дали ще се пише в темите или не.
Картинките се виждаха когато пусках темите и си признавам, че не всички съм гледала, но има и такива, които съм..
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Ricchan ^^ Сря 27 Апр 2011, 18:23

/edited

Изгледах един епизод, и доколкото съм чела коментари, все гласят "Грабна ме от първия епизод, бла-бла" На мен не подейства xD Казват, че това аниме е спокойно. Така е. Твърде спокойно. Ако си и леко недоспал, чак приспивно. Опитах се да си пусна втори епизод малко след това, но не можах просто D: Щях да отпоря глава на клавиатурата. Анимето като че ли не е предвидено за "маратон", а за гледане на по епизод на ден най-много. Засега нямам какво особено да кажа, просто... парче живот в зародиш и то. Ще изгледам 1 сезон, но ако не ми хареса, няма да го продължа ;) Ендингът е много хубав <3 Колкото до арта: като за 2005-а не е зле... Но е можело и по-добре, предвид какви неща са били продуцирани едва година по-късно coughKanon2006cough. Но не можех да не спра да правя съпоставка с детските си спомени за Сейлър Муун xD Същите чиби физиономии просто.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content