Heroic Age
2 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Heroic Age
Synopsis
Following the call of the “Golden Tribe” many different races advanced into the universe. The last to accomplish that significant step is humanity henceforth given the name “Iron Tribe”.
A long time passes peacefully but now the dawn of a new era has begun. The appearance of the prosperous and powerful “Silver Tribe” threatens the very existence of humanity itself.
Princess Dianeira sets out to travel the Milky Way as proclaimed by to the prophecy of the “Golden Tribe” handed down many generations in the royal family. During her travels the Princess meets a boy named Eiji (or Age). This chance encounter will bring forth great change in the fate of the entire universe.
Information
Type: TV
Episodes: 26
Status: Finished Airing
Aired: Apr 1, 2007 to Sep 24, 2007
Producers: XEBEC, Starchild Records
Genres: Action, Drama, Mecha, Sci-Fi
Duration: 23 min. per episode
---
Мога само да кажа: " Впечатляващ първи епизод! "
Meh iz so fuckin' gonna watch this! Mechaa~ =D
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Heroic Age
Гледал съм го дори съм казчил всички епове с zazz
арта е малко гаден ама страхотни космически битки можеби най-добрите за сега историята също е много хубава главната малко ме ядосваше ама не е чак толкова лошо.Като цяло хубаво беше
арта е малко гаден ама страхотни космически битки можеби най-добрите за сега историята също е много хубава главната малко ме ядосваше ама не е чак толкова лошо.Като цяло хубаво беше
Re: Heroic Age
Ах, тоя арт ме убива. Толкова ми пълни душата, че не издържам.. Мацката е толкова сладка, че ах..
Отделно. До 10 епизод доста ми хареса историята, ама ти казвам, като го гледам имам накрая на епа имам чувството, че са минали само 5 минути от началото. Хипер хипнотизиращо е. Лесно схващаш не толкова сложната история и развитието си е точно по епизодите. Няма за какво друго да мечтая, просто. Главния герой ме дразнят очите, ама все пак е ебати изрода.
Отделно. До 10 епизод доста ми хареса историята, ама ти казвам, като го гледам имам накрая на епа имам чувството, че са минали само 5 минути от началото. Хипер хипнотизиращо е. Лесно схващаш не толкова сложната история и развитието си е точно по епизодите. Няма за какво друго да мечтая, просто. Главния герой ме дразнят очите, ама все пак е ебати изрода.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите