Kateikyoushi Hitman Reborn!
2 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Kateikyoushi Hitman Reborn!
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Apr 4, 2004 to ?
Genres: Action, Comedy, Shounen, Supernatural
Authors: Amano Akira
Known as "No Good Tsuna," Tsuna has never excelled in sports, school and social life. One day, his life takes a dramatic turn when he meets Reborn, a mafia assassin who shoots him with a Dying Will Bullet. With Reborn around, will Tsuna finally get rid of his undesirable title and become worthy to sit at the head of the Vongola Family?
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Re: Kateikyoushi Hitman Reborn!
Почнах я най-после.Ненормална работа не съжалявам, че го направих въпреки, че за сега съм назад.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Е, вече просто не мога да не си преодолея мързела, за да изкажа мнение за новия 258-ми чаптър. Като спойл ще е, защото чаптъра все още не е релийзнат на английски (за 1-ви път чета манга на китайски, бду.)
- Spoiler:
- Героя, който се появи на последната страница определено ме заинтригува. Из дискусийте за чаптъра пишеше, че TYL И-Пин му е доставяла рамена, честно казано не го очаквах. Не си го представях като бишонен.
Относно битката - донякъде ми харесва развоя, ама само донякъде. Скуало просто си го изпроси. Щом Вонгола все още не са успели да победят Милфиоре в бъдещето, значи не са били достатъчно силни, за да го направят. А носителите на Вонгола пръстени определено са по-силни от Вария (в бъдещето поне). Ясно ми е, че само печели време на другите да избягат с Юни, ама все пак...
Първоначално си помислих, че само протезата му замина, ноо видях, че ръката му липсва от лакътя надолу и има кръв... + това акулата му изглежда "леко" поумряла и мечът му е "леко" счупен.
Пределно ясно е, че Закуро ще му види сметката. В крайна сметка, смъртта на "добрите" второстепенни герои никога не е излишна.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Well, пак съм аз. Тук съм за да коментирам последните излезнали чаптъри и някои стари и не чак толкова стари неща, които не са от значение за историята.
Ще започна със старите и не чак толкова старите неща.
Току що установих, че съм пропуснала да прочета 214 чаптър и по някаква случайност реших сега да го прочета.
Общо взето съм тотално разочарована от класацията на героите за 2008-ма. Защо, по дяволите, Тсуна има най-много гласове? Както и да е, не беше особено добра класация. Рьохей отново е пренебрегнат и хич го няма, а Реборн е чак на 9-то място.
Единствените заслужени места според мен в топ 5 са тези на Мукуро (4-то място) и Занзъс-сама (5-то място).
Не, че Хибари не е пич и не е достоен за топ 10, ама 2-ро място... малко е височко. Пък за Тсуна да не говорим.
Хубавото е, че Скуало е на 6-то място, заслужил си го е. В класацията за 2009-та е на 7-мо място, което също е добре. И ми направи впечатление, че Белфегор не се е наредил в "голямата десятка". Мислех, че и той спада към прехвалените. Не, че не си е заслужил славата.
И преминавам към последните излезнали чаптъри.
Oбщо взето съм приятно изненадана поради две причини:
1) Стратегията със box оръжията.
2) Това, че Закуро не беше победен лесно.
И съм разочарована поради 3 причини, отново.
1) Появата на Гамма, не ми е сред любимците.
2) Това, че Торикабуто и Дейзи бяха победени лесно.
3) Продължението на цялата тая клиширана история със 10-тата генерация и предишните генерации.
Първоначално като се разбра, че Тсуна има ръкавици за оръжия като 1-вия Вонгола беше приемливо. След това пък се разбра, че Занзъс-сама ползва два пистолета като втория вонгола. Това беше приемливо, но леко досадно. След това пък се оказа, че Ямамото осъвършенствал техниката на 1-вия носител на Вонгола пръстена на дъжда. Започна да става наистина досадно. След това пък Хибари имал белезници като тези на 1-вия носител на Вонгола пръстена на облака. Идеше ми да отскоча до Япония и да убия авторката на мангата. И като за финал - Кроме имала лещи като на 1-вия носител на Вонгола пръстена на мъглата. А това, че пича с лещите изглежда точно като Мукуро, като изключим това, че очите на Мукуро са 2 цвята, преля чашата. Сериозно, супер тъпо се получи.
И дано най-после Вария да довтасат в Намимори, че Занзъс-сама да може да освободи великия си гняв. И Ямамото да стигне до базата на Вонгола, за да се разбере за състоянието на Скуало.
Ще започна със старите и не чак толкова старите неща.
Току що установих, че съм пропуснала да прочета 214 чаптър и по някаква случайност реших сега да го прочета.
Общо взето съм тотално разочарована от класацията на героите за 2008-ма. Защо, по дяволите, Тсуна има най-много гласове? Както и да е, не беше особено добра класация. Рьохей отново е пренебрегнат и хич го няма, а Реборн е чак на 9-то място.
Единствените заслужени места според мен в топ 5 са тези на Мукуро (4-то място) и Занзъс-сама (5-то място).
Не, че Хибари не е пич и не е достоен за топ 10, ама 2-ро място... малко е височко. Пък за Тсуна да не говорим.
Хубавото е, че Скуало е на 6-то място, заслужил си го е. В класацията за 2009-та е на 7-мо място, което също е добре. И ми направи впечатление, че Белфегор не се е наредил в "голямата десятка". Мислех, че и той спада към прехвалените. Не, че не си е заслужил славата.
И преминавам към последните излезнали чаптъри.
Oбщо взето съм приятно изненадана поради две причини:
1) Стратегията със box оръжията.
2) Това, че Закуро не беше победен лесно.
И съм разочарована поради 3 причини, отново.
1) Появата на Гамма, не ми е сред любимците.
2) Това, че Торикабуто и Дейзи бяха победени лесно.
3) Продължението на цялата тая клиширана история със 10-тата генерация и предишните генерации.
Първоначално като се разбра, че Тсуна има ръкавици за оръжия като 1-вия Вонгола беше приемливо. След това пък се разбра, че Занзъс-сама ползва два пистолета като втория вонгола. Това беше приемливо, но леко досадно. След това пък се оказа, че Ямамото осъвършенствал техниката на 1-вия носител на Вонгола пръстена на дъжда. Започна да става наистина досадно. След това пък Хибари имал белезници като тези на 1-вия носител на Вонгола пръстена на облака. Идеше ми да отскоча до Япония и да убия авторката на мангата. И като за финал - Кроме имала лещи като на 1-вия носител на Вонгола пръстена на мъглата. А това, че пича с лещите изглежда точно като Мукуро, като изключим това, че очите на Мукуро са 2 цвята, преля чашата. Сериозно, супер тъпо се получи.
И дано най-после Вария да довтасат в Намимори, че Занзъс-сама да може да освободи великия си гняв. И Ямамото да стигне до базата на Вонгола, за да се разбере за състоянието на Скуало.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Мале, от колко време не съм писала коментар тука, направо не е за вярване. Ще се поправи.
Така, да започнем с Шимон арката.
ПЪЛНА БОЗА. Възможно най-малоумната арка от всички. Сякаш авторката е нямала абсолютно никакви що-годе добри идеи и е измислила тая простотия. Всички нови герои бяха изключително дразнещи, а идеята за Даемон Спейд, който е жив 300-400 години, за да си отмъсти, е просто налудничава.
Т'ва с новия вид елементи хич не беше сполучливо, нито пък силите им, като се освободят. И, да, щеше да е по-добре ако се беше оказало, че Йемитсу е убил семейството на Енма. Пълна боза.
А най-бозавото нещо от цялата работа - отмъщението на Даемон. Уж беше ултимейт злодея, който иска да направи фамилията по-силна, като отстранява слабите. До тук добре. Ама цялата тая история за неговата възлюбена мъртва Елена... Оле боже. Добре, че не се проточи по-дълго, щото щях да го дропна.
Ама поне новата Аркобалено арка е страхотна. Най-накрая да разберем нещо за тях. Допадна ми, че ги показаха преди проклятието и много, ама много се смях като Реборн и Скъл се обясняваха колко страхотни са били XD А цуна, Гокудера и Ямамото как си представяха Реборн...
Пича, който ги е направил Аркобалено ме радва и искам да разберем повече за него. Нямам търпение да им почнат битките, че да видим кой е представител на Фон :3
Имам чувството, че
1) цуна ще ги пречука всичките
2) всички ще се обединят срещу цуна и ще го пречукат
3) всички ще пречукат пича, който е измислил проклятието.
Аа, да, и ми е страшно интересно за 8-мия елемент и аркобаленото от Vindice.
Общо взето - страхотна арка, с огромен интерес следя мангата в момента.
Така, да започнем с Шимон арката.
ПЪЛНА БОЗА. Възможно най-малоумната арка от всички. Сякаш авторката е нямала абсолютно никакви що-годе добри идеи и е измислила тая простотия. Всички нови герои бяха изключително дразнещи, а идеята за Даемон Спейд, който е жив 300-400 години, за да си отмъсти, е просто налудничава.
Т'ва с новия вид елементи хич не беше сполучливо, нито пък силите им, като се освободят. И, да, щеше да е по-добре ако се беше оказало, че Йемитсу е убил семейството на Енма. Пълна боза.
А най-бозавото нещо от цялата работа - отмъщението на Даемон. Уж беше ултимейт злодея, който иска да направи фамилията по-силна, като отстранява слабите. До тук добре. Ама цялата тая история за неговата възлюбена мъртва Елена... Оле боже. Добре, че не се проточи по-дълго, щото щях да го дропна.
Ама поне новата Аркобалено арка е страхотна. Най-накрая да разберем нещо за тях. Допадна ми, че ги показаха преди проклятието и много, ама много се смях като Реборн и Скъл се обясняваха колко страхотни са били XD А цуна, Гокудера и Ямамото как си представяха Реборн...
Пича, който ги е направил Аркобалено ме радва и искам да разберем повече за него. Нямам търпение да им почнат битките, че да видим кой е представител на Фон :3
Имам чувството, че
1) цуна ще ги пречука всичките
2) всички ще се обединят срещу цуна и ще го пречукат
3) всички ще пречукат пича, който е измислил проклятието.
Аа, да, и ми е страшно интересно за 8-мия елемент и аркобаленото от Vindice.
Общо взето - страхотна арка, с огромен интерес следя мангата в момента.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Motherfuckin' wow. Новия чаптър беше меко казано страхотен. Отборите са страхотни, въпреки, че малко не ми се нрави това с Хибари и Фон, ама карай.
Страшно добри битки се оформят и ми е доста интересно дали има други от отбора на Фон и дали Хибари е шефа (не му видях часовника много-много). Жалко обаче, че Йемитсу извади цуна от строя толкова бързо.
Иначе Вария срещу Енма фту! Усещам, че яката ще го пречукат, просто няма шанс момчето. Особено като имат жУвотни и пръстени.
Общо взето, нямам търпение за следващия чаптър. Жалко, че другите отбори не се появиха, щеше да бъде епик.
Страшно добри битки се оформят и ми е доста интересно дали има други от отбора на Фон и дали Хибари е шефа (не му видях часовника много-много). Жалко обаче, че Йемитсу извади цуна от строя толкова бързо.
Иначе Вария срещу Енма фту! Усещам, че яката ще го пречукат, просто няма шанс момчето. Особено като имат жУвотни и пръстени.
Общо взето, нямам търпение за следващия чаптър. Жалко, че другите отбори не се появиха, щеше да бъде епик.
CriminaL Baby.- Ретард
-
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите