Bakemonogatari
+3
Megaphy
Elune Be Praised*
HellGirl
7 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Bakemonogatari
Categories: Romance, Supernatural
Year of Release: 2009
Release Status: Active
Bakemonogatari centers on Koyomi Araragi, a third year high school student who is almost human again after briefly becoming a vampire. One day, a classmate named Hitagi Senjōgahara, who infamously never talks to anyone, falls down the stairs into Koyomi’s arms. He discovers that Hitagi weighs next to nothing, in defiance of physics. After being threatened by her, Koyomi offers her help, and introduces her to Meme Oshino, a middle-aged homeless man who helped him stop being a vampire.
Koyomi Araragi is almost hman again after briefly bcoming a vampire. When Hitagi falls down the stairs into his arms, he discovers he wieghs almost nothing, and offers her help from a middle-aged man. Koyomi encounters different apperitions in a series of interconnected stories.
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Re: Bakemonogatari
Гледах му първи епизод.Ъъъ... някакво психарско е.Стори ми се такова аниме от онези дето трябва да им вникваш в смисъла.Не знам, имаше случки на места, които като гледаш имаш чувството, че си паднал от Марс.Арта е много красив.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
- Вампири = ще се види =3
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Щом пише Вампири няма как да не се гледа!
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Plan to watchh ^^
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Гледала съм 4 епа мааай.. и ми хареса. Ще го доизгледам някой ден ;D
Арта ме кефи, но от време на време го скапват.. Не ми се струва да има задълбочена история, а и досега сякаш не е станало нищо особено. Иначе главната ми се струва готина
Арта ме кефи, но от време на време го скапват.. Не ми се струва да има задълбочена история, а и досега сякаш не е станало нищо особено. Иначе главната ми се струва готина
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Не мога да повярвам, че никой не е писал след мен D:
Тъъ.. изгледах го вече.. най-накрая! Доста добро аниме. Много интересни историй и арта и музиката са много добри. Историйте за котката и другите момичета са доста интересни :3 Заслужава си гледането
И ето пак.. картинката тук хич не я виждам D:
Тъъ.. изгледах го вече.. най-накрая! Доста добро аниме. Много интересни историй и арта и музиката са много добри. Историйте за котката и другите момичета са доста интересни :3 Заслужава си гледането
9/10
И ето пак.. картинката тук хич не я виждам D:
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите