SHINee
5 posters
:: Разни :: Азиатска музика :: Корейска музика
Страница 1 от 1
SHINee
Shinee (샤이니, стилизирано като SHINee) е съвременна R&B Южно Корейска момчешка група , сформирана от SM Entertainment през 2008 г. , правят своя дебют на 25 май 2008 г. със "Nunan Neomu Yeppeo (Replay) "(" 누난 너무 예뻐 (Replay) ". Групата се състои от Onew, Jonghyun, Key, Minho, и Taemin.
От дебюта си насам, Shinee спечелват многобройни награди. Сащо така започват тяхно собствено реалити шоу,базирано на песента им , "Nunan Neomu Yeppeo (Replay)". Shinee се считат за модна икона, започвайки "Shinee Trend" , която е популярна сред младото поколение.
Членове на групата
Lee Jinki (이진기), роден на 14 декември, 1989 г. (1989-12-14) (20 години), по-известен с името Onew (온유). Лидерът и най-възрастния член в групата, той е бил "открит" в "2006 SM Academy Casting". Onew сътрудничи с Lee Hyun Ji, бивш член на проектната група Banana Girl, ча нейната песента "Vanilla Love".
Kim Jonghyun (김종현), роден на 8 април 1990 г. (1990-04-08) (19 години), по-известeн като Jonghyun, е основният вокалист в групата. Той е бил "открит" в "2005 SM Casting System" . Преди дебута с Shinee, Jonghyun пее в дует, "Wrongly Given Love" (交错的爱), с Zhang Liyin, за дебютния й китайски албум I Will.
Kim Kibum (김기범) , роден на 23 септември 1991 г. (1991-09-23) (възраст - 18), по-известен с името Key (키), е вокалист и един от рапърите в групата. "Открит" в "2005 SM National Tour Audition Casting". Преди дебюта му с Shinee, Key се появява в филма на Super Junior , "Attack on the Pin-Up Boys" .
Choi Minho (최민호), роден на 9 декември, 1991 г. (1991-12-09) (възраст 18), по-известен като Minho, е другият рапър в групата. Той е "открит" в "2006 SM Casting System". Преди дебюта му с Shinee, Minho е модел на Ha Sang Baek на "Seoul Collection есен / зима - 08/09" през март. Той също така се появява в музикалният клип на Girls' Generation - " Gee ".
Lee Taemin (이태민), роден на 18 юли, 1993 г. (1993-07-18) (възраст 16), по-известeн като Taemin, той е главният танцьор в групата и най-младият член в групата. "Открит" в "2005 SM Open Weekend Audition Casting ".
Дискография
Албуми:
2008 г.: Replay (мини-албум)
2008: The Shinee World 2008 г.: В Shinee Световна
2009: Romeo (Mini-album) 2009 г.: Ромео (мини-албум)
Сингли:
2008: "Nunan Neomu Yeppeo (Replay)"
2008: " Sanso Gateun Neo (Love Like Oxygen) "
2008: "A.Mi.Go. (Amigo)"
2009: "Juliette"
A.Mi.Go. (Amigo)
Juliette
Nunan Neomu Yeppeo (Replay)
Sanso Gateun Neo (Love Like Oxygen)
http://prikachi.com/images.php?files/970997a.jpg
Последната промяна е направена от ~|~Crazy_kid~|~ на Сря 01 Юли 2009, 15:26; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: SHINee
'Ба мама му, те сите са еднакви, бе
Не ме кефят, музиката ми е лигава, пък гейските танци няма смисъл да ги обсъждам.. Не мислех, че Японците са способни да създават гейски бой-банди, леле.. Напомнят ми нa Top Combine - още една неуспешна лиго-бой-банда, само дето ония пичове имат по-хубави прически. Но това не пречи да си остават педали =D
Не ме кефят, музиката ми е лигава, пък гейските танци няма смисъл да ги обсъждам.. Не мислех, че Японците са способни да създават гейски бой-банди, леле.. Напомнят ми нa Top Combine - още една неуспешна лиго-бой-банда, само дето ония пичове имат по-хубави прически. Но това не пречи да си остават педали =D
Не са способни , групата е КорейскаSugarbloodsucker написа: Не мислех, че Японците са способни да създават гейски бой-банди, леле..
ах толкова са якииииииии :yyut:
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Гейски??По скоро изнежени.Мене ми трябваше много време за да ги разпознавам.Не съм им фен , ама погледнах за какво става въпрос.Танците ме кефят до някъде , но предполагам , че на една момичешка група повече ще отиват.Не ме кефи като цяло музиката им там 1-2 песни дето са по така "денс" ама само толкова.
Kagura-sama-
Брой мнения : 78
Дата на регистрация : 22.01.2011
Радва ме точно една тяхна песен, също и танца към нея. Тъкмо когато почнах да им се зарибявам намерих клип в YouTube на Taemin, в който на концерт е облечен като жена .. и малко много ме стресираха, от тогава и да искам не мога да ги харесам .. о.О
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
:: Разни :: Азиатска музика :: Корейска музика
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите