Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi

+2
Elune Be Praised*
skindrawer
6 posters

Go down

[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi Empty [Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi

Писане  skindrawer Вто 30 Юни 2009, 11:22

[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi 6946

Type : TV Special, 6 episodes

Year : 04.02.2008 till 07.07.2008

Categories : Action, Detective, Horror, SciFi, Seinen, Shoujo Ai, Super Power, Violence

Producers : Genco, Xebec, Ishihara Mitsuru

Link AniDB

In 1990 Shinjuko, Maeno Kouki enters Rin's agency, Asougi Consulting, asking for help. Taking the case sends her into the lair of Aoyama pharmaceutical. This simple case is the catalyst for events that will take Rin to the brink of death. Unfortunately no matter how painful, Rin can't die through normal means and discovering that truth places Kouki and his family in danger. Rin and her associate Mimi are immortal as a result of their contact with the fruit of immortality. They have one natural enemy, the angels that men become when they encounter that same fruit. But Rin has a very personal demon who is bent on taking her down even if that means chasing her across generations of time. At the bottom of it all is a supernatural being named Apos with a secret that could unravel all creation.
skindrawer
skindrawer
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime, House Music
Humor : Do you know what they call a 1/4 pounder with cheese in France? -No. -Royal with Cheese. (Pulp Fiction)
Брой мнения : 499
Дата на регистрация : 12.05.2009

http://icesubs.info

Върнете се в началото Go down

[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi Empty Re: [Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi

Писане  Elune Be Praised* Пон 03 Авг 2009, 23:23

Брутално аниме с Юри елементи, кво му трябва на човек? icon_lol
Elune Be Praised*
Elune Be Praised*
Терорист

Male
Location : I am everywhere. Yes that's right even in your head.
Job/hobbies : Баскетбол, Анимета, Фитнес, Музика, Психотерапия О.о
Humor : Копче! о.О
Брой мнения : 1213
Дата на регистрация : 10.11.2008

http://and1.com/

[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi Empty Re: [Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi

Писане  Enery Вто 04 Авг 2009, 21:02

Азе на тфа на няколко пъти изтръпнах. Мацката е ебати зверяката! Кой не иска да я чука? icon_lol Как ги избива наред.. Тая нощ ще го изгледам и ке дадем обективно, а не fangirl-ско мнение. icon_lol

Huuuge EDIT::
Ся мога да дам обективно мнение. icon_lol
На два пъти сбърках епизодите 5 с 4 и 2 с 1 icon_lol Зле съм! Както и да е..
Анимето, лол, хич не беше лошо! Малко му трябваше да мине в графа Хентай, но няма значение. Историята в началото много ме сбъркваше, ама постепенно сите зхванах. Тфа нещо там, дето посмъртно няма да му произнеса името е ебати сбърканото с тия плодове и все пак това, че само мацките ставаха безсмъртни много радваше. icon_lol Пича.. тоя от първи и втори еп, дето май беше Моное, wtf, не знам, ме радваше. Екшъна беше доста добър, ама особено в първите три епизода. Мисля, че четвърти беше най - бозав.
Историята се разви добре, но края не беше добър по моя преценка, ама ако зависи от мен във всяко аниме ще се свършва със смърт, така че тука нямам глас..
Малко не схванах родствените връзки, но ще го преживея. И така и не разбрах Мими и Рин заедно ли бяха или само се използваха поради липсата на други? Wharevaa..
Ааа.. забравих най - важното! Юри частта ми хареса, макар да не скивтах много. Е, то затова имам въобръжение.
Крайна оценка: 8/10
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  ChaosLegion Пон 10 Авг 2009, 23:48

Мда,юри елементите наистина радват.Иначе доста добро като цяло.И аз му давам там някъде 8/10
ChaosLegion
ChaosLegion

Male
Job/hobbies : Anime,Manga,Music,Games,Books...
Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 10.08.2009

Писане  Ricchan ^^ Пон 28 Сеп 2009, 00:30

Е, анимето просто няма грешка, сею каст-а също бе прекалено добър icon_redface Започваме с Рие-сама / Мими /, сеюто на Котоми / Рин / + това на Наги / хермафродитa хД Забравих му името ама се топя като го чуя тоз глас хД /
Артът беше добър, музиката беше пълно 6, историята имаше нужда от СЪВСЕМ малко ошлайване и щеше да бъде идеална icon_wink

Много ме кефят онези дето взимат информация срещу секс, Мими като кажеше "отивам за информация" и вече знам какво следва и наострям ушите за Рие-сама гууднес xD

Единствени забележки: Малко трябваше да ошлайват историята, да вложат малко "личност" във внучката Маено и мъъъъъъъъъничко по-добър арт. Като тоя в началото на 1 еп ако беше, направо нямаше да имам забележки <3 Тъъ внучката два епизода на разположение имаше, пък не впечатли особено... За разлика от татето й, който като млад беше... ауу icon_lol И възхитително как скачаха във времето с години и забелязвахме развитието на технологията и също проследихме 3 поколения love

Юри моментите са без коментар, изполигавих си килима
icon_lol
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  sunshine_star Съб 09 Яну 2010, 13:50

Едно от любимите ми (въпреки че съм до 4 епизод мн. ми допадна и ми стана фаворит) love От Замунда го изтеглих случайно и страшно ми хареса love Мими най ми харесва love Трябваше да направят повече епизоди.Относно Юрито - нямам против.
Оценка 10/10.
sunshine_star
sunshine_star
Терорист

Female
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите