[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
+2
Elune Be Praised*
skindrawer
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
[Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
Type : TV Special, 6 episodes
Year : 04.02.2008 till 07.07.2008
Categories : Action, Detective, Horror, SciFi, Seinen, Shoujo Ai, Super Power, Violence
Producers : Genco, Xebec, Ishihara Mitsuru
Link AniDB
In 1990 Shinjuko, Maeno Kouki enters Rin's agency, Asougi Consulting, asking for help. Taking the case sends her into the lair of Aoyama pharmaceutical. This simple case is the catalyst for events that will take Rin to the brink of death. Unfortunately no matter how painful, Rin can't die through normal means and discovering that truth places Kouki and his family in danger. Rin and her associate Mimi are immortal as a result of their contact with the fruit of immortality. They have one natural enemy, the angels that men become when they encounter that same fruit. But Rin has a very personal demon who is bent on taking her down even if that means chasing her across generations of time. At the bottom of it all is a supernatural being named Apos with a secret that could unravel all creation.
Re: [Shoujo-ai] Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
Брутално аниме с Юри елементи, кво му трябва на човек?
Азе на тфа на няколко пъти изтръпнах. Мацката е ебати зверяката! Кой не иска да я чука? Как ги избива наред.. Тая нощ ще го изгледам и ке дадем обективно, а не fangirl-ско мнение.
Huuuge EDIT::
Ся мога да дам обективно мнение.
На два пъти сбърках епизодите 5 с 4 и 2 с 1 Зле съм! Както и да е..
Анимето, лол, хич не беше лошо! Малко му трябваше да мине в графа Хентай, но няма значение. Историята в началото много ме сбъркваше, ама постепенно сите зхванах. Тфа нещо там, дето посмъртно няма да му произнеса името е ебати сбърканото с тия плодове и все пак това, че само мацките ставаха безсмъртни много радваше. Пича.. тоя от първи и втори еп, дето май беше Моное, wtf, не знам, ме радваше. Екшъна беше доста добър, ама особено в първите три епизода. Мисля, че четвърти беше най - бозав.
Историята се разви добре, но края не беше добър по моя преценка, ама ако зависи от мен във всяко аниме ще се свършва със смърт, така че тука нямам глас..
Малко не схванах родствените връзки, но ще го преживея. И така и не разбрах Мими и Рин заедно ли бяха или само се използваха поради липсата на други? Wharevaa..
Ааа.. забравих най - важното! Юри частта ми хареса, макар да не скивтах много. Е, то затова имам въобръжение.
Крайна оценка: 8/10
Huuuge EDIT::
Ся мога да дам обективно мнение.
На два пъти сбърках епизодите 5 с 4 и 2 с 1 Зле съм! Както и да е..
Анимето, лол, хич не беше лошо! Малко му трябваше да мине в графа Хентай, но няма значение. Историята в началото много ме сбъркваше, ама постепенно сите зхванах. Тфа нещо там, дето посмъртно няма да му произнеса името е ебати сбърканото с тия плодове и все пак това, че само мацките ставаха безсмъртни много радваше. Пича.. тоя от първи и втори еп, дето май беше Моное, wtf, не знам, ме радваше. Екшъна беше доста добър, ама особено в първите три епизода. Мисля, че четвърти беше най - бозав.
Историята се разви добре, но края не беше добър по моя преценка, ама ако зависи от мен във всяко аниме ще се свършва със смърт, така че тука нямам глас..
Малко не схванах родствените връзки, но ще го преживея. И така и не разбрах Мими и Рин заедно ли бяха или само се използваха поради липсата на други? Wharevaa..
Ааа.. забравих най - важното! Юри частта ми хареса, макар да не скивтах много. Е, то затова имам въобръжение.
Крайна оценка: 8/10
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Мда,юри елементите наистина радват.Иначе доста добро като цяло.И аз му давам там някъде 8/10
ChaosLegion-
Job/hobbies : Anime,Manga,Music,Games,Books...
Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 10.08.2009
Е, анимето просто няма грешка, сею каст-а също бе прекалено добър Започваме с Рие-сама / Мими /, сеюто на Котоми / Рин / + това на Наги / хермафродитa хД Забравих му името ама се топя като го чуя тоз глас хД /
Артът беше добър, музиката беше пълно 6, историята имаше нужда от СЪВСЕМ малко ошлайване и щеше да бъде идеална
Много ме кефят онези дето взимат информация срещу секс, Мими като кажеше "отивам за информация" и вече знам какво следва и наострям ушите за Рие-сама гууднес xD
Единствени забележки: Малко трябваше да ошлайват историята, да вложат малко "личност" във внучката Маено и мъъъъъъъъъничко по-добър арт. Като тоя в началото на 1 еп ако беше, направо нямаше да имам забележки <3 Тъъ внучката два епизода на разположение имаше, пък не впечатли особено... За разлика от татето й, който като млад беше... ауу И възхитително как скачаха във времето с години и забелязвахме развитието на технологията и също проследихме 3 поколения
Юри моментите са без коментар, изполигавих си килима
Артът беше добър, музиката беше пълно 6, историята имаше нужда от СЪВСЕМ малко ошлайване и щеше да бъде идеална
Много ме кефят онези дето взимат информация срещу секс, Мими като кажеше "отивам за информация" и вече знам какво следва и наострям ушите за Рие-сама гууднес xD
Единствени забележки: Малко трябваше да ошлайват историята, да вложат малко "личност" във внучката Маено и мъъъъъъъъъничко по-добър арт. Като тоя в началото на 1 еп ако беше, направо нямаше да имам забележки <3 Тъъ внучката два епизода на разположение имаше, пък не впечатли особено... За разлика от татето й, който като млад беше... ауу И възхитително как скачаха във времето с години и забелязвахме развитието на технологията и също проследихме 3 поколения
Юри моментите са без коментар, изполигавих си килима
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Едно от любимите ми (въпреки че съм до 4 епизод мн. ми допадна и ми стана фаворит) От Замунда го изтеглих случайно и страшно ми хареса Мими най ми харесва Трябваше да направят повече епизоди.Относно Юрито - нямам против.
Оценка 10/10.
Оценка 10/10.
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите