Kara no Kyoukai
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Kara no Kyoukai
Type: Movie
Епизоди: 7
Продуценти: Aniplex, ufotable, TYPE-MOON, Kodansha
Жанрове: Екшън, Фентъзи, Романтика, Свръхествествени Сили
Времетраене: 50 мин. на епизод
Рейтинг: R - 17+
Основан е на новелата на Насу Киноко, писателят на TYPE-MOON. Градината на грешниците е история развиваща се в паралелна вселена на тази на Tsukihime. Смята се за предшественик/вдъхновение за историята на Tsukihime. Рьоги Шики се събужда след дълъг сън. Като следствие тя придобива силата да предсказва смъртта. Способността и да убива всичко само с един нож примамва Шики в един свят на мрак. Убиецът отпреди две години. Легиони от призраци. Момиче което може да извърта нещата само с един поглед. Спираловидна конструкция събираща смърта на хората. Когато определени странни инциденти се съберат с мистичните очи на Шики... нейната изгубена памет се пробужда. Главният герой, Рьоги Шики, е участвалa в пътно произшествие и изпада в дълбока кома за две години. Когато тя най-накрая се събужда е придобила "Усещащите(възприемащите) смъртта очи" способност, но тя вярва, че е изгубила нещо в замяна. Семейство Рьоги се опитва да създаде човешки същества превъзхождащи обикновените хора и за да постигне това, те тренират децата си на различни бойни изкуства и фехтовка и ги принуждават да придобият разделяне на личността. Те вярват че по този начин едната личност може да стане експерт в една област, а другата да овладее нещо друго. Шики също не прави изключение, тя има мъжествена и женствена страна, които се сменят взаимно. След като се пробужда от комата, Шики вярва, че мъжествената и страна е загинала в катастрофата. В замяна тя се опитва да запълни загиналата си душевна персоналност с мъжки глас.
*нито превода нито нищо е мое, тъй че ако го намерите са трагично се обръщайте към Zlobcho ; взето от Замунда поради мързел
Последната промяна е направена от Megaphy на Пет 24 Дек 2010, 20:17; мнението е било променяно общо 8 пъти
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Re: Kara no Kyoukai
Анимето рулз! Дявол да го вземе нямам място да го сложа сред любими анимета в МАЛ иначе до сега да е там.Героините са ацки яки и Шики и Тоуко /магиосничката/ ме кефят много жалко че Тоуко имаше доста малко участие >.>
Истрията е доста объркваща.. филмите са така подредени, че да те обаркат нарочно x_x но към края се схваща всичко но дотогава е ужас
Ани бре как няма да си обарнала внимание на музиката ?! Това е Юки-сама! Музиката ме изпълва
Доста е брутално анимето на моменти наистина особено последния епизод. И немога да повярвам, че почти никои не е гледал анимето.. голям пропуск.
Истрията е доста объркваща.. филмите са така подредени, че да те обаркат нарочно x_x но към края се схваща всичко но дотогава е ужас
Ани бре как няма да си обарнала внимание на музиката ?! Това е Юки-сама! Музиката ме изпълва
Доста е брутално анимето на моменти наистина особено последния епизод. И немога да повярвам, че почти никои не е гледал анимето.. голям пропуск.
fucking fanboys Joudan teba~ :3
Ще ги гледам в най-скоро време, може би ще си ги изтегля да ги гледам, докато нямам нет, или по-рано, ако свърша Нана дотогава. Виновникът е кооой? Ицоооо :D:D Зариби ме ;o
Ще ги гледам в най-скоро време, може би ще си ги изтегля да ги гледам, докато нямам нет, или по-рано, ако свърша Нана дотогава. Виновникът е кооой? Ицоооо :D:D Зариби ме ;o
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
General_Grievous написа:Ани бре как няма да си обарнала внимание на музиката ?! Това е Юки-сама! Музиката ме изпълва
- Shame on me. Тогава даже не съм знаела коя е Юки-сама ма карай. xD
Заслужава второ гледане само заради тоя пропуск. :DD Тоуко рулз ве, как можа да се изнесе в последия филм.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Overrated.
Не че нещо, историята ми харесва; подредено е разбъркано, прихваща интереса от тази гледна точка. Ала сякаш човек да си остане само с играта ;) Самата режисура е много зле, навместо да разпъват в 7 филма, за да си напълнят гушите с пари, можеха да се снижат до 4 филма, но качествени. Първият филм го гледах преди месец и честно казано не ми хареса особено, но вчера гледах втория. Историята добре; зариби ме; Но спокойно можеха да се вмушат не в 1 час, а в ~40 минути. Действието се развива катастрофално бавно и много се раздразних от този факт. Азз не разбирам с какво е по-добро от CANAAN просто. Всички бучат колко мудно било всичко там, а не се вглеждат по далеч от носа си всъщност. Защото, ще ме прощавате, ама в KnK, когато Шики му седна отгоре на оня и му се бе наточила... нали... Иииииииии изчислих го. ТРИЙСЕТ шибани секунди една и съща картина тя как е отгоре му и само се отдалечава тая картина. Разбирам напрежение, напрежение, ама то тва на нищо не прилича. Добави към това и 30 секунди пъхтене на оня преди и след тая сцена и една минута буквално едно нищо не стана. Лично аз много се издразних - режисурата е под всяква критика.
Артът е прекрасен, да. Но не и като за ниво "филм", по-скоро OVA. Пък и има толкова много застопорени физиономии само с местене на уста, толкова recycled scenes, и толкова забързани движения, за да се спести някоя друга рисунка, че чак стана плачевно за гледане. Като ще се целят високо, да се целят, а не да ми правят всичко изсмукано от пръстите =_=
Музиката е прекрасна, но тва не може просто да компенсира.
Развитието на героите фейл засега отвсякъде - тоя главния е толкова наивен, че просто няма накъде. Тя му казва "убийца съм", той я вижда на местопрестъпление, цялата в кръв и пак НЕ, ТА НЕ, ти си ангелче =_= Той даже не повярва и след като самият той бе нападнат.
И така, ще изгледам и останалите филми, да го видим какво ще стане. Историята е хубава, макар и да не е кой знае какво. Просто не мога да разбера защо е толкова overrated =_= На мен CANAAN ми харесва много повече о_o
Не че нещо, историята ми харесва; подредено е разбъркано, прихваща интереса от тази гледна точка. Ала сякаш човек да си остане само с играта ;) Самата режисура е много зле, навместо да разпъват в 7 филма, за да си напълнят гушите с пари, можеха да се снижат до 4 филма, но качествени. Първият филм го гледах преди месец и честно казано не ми хареса особено, но вчера гледах втория. Историята добре; зариби ме; Но спокойно можеха да се вмушат не в 1 час, а в ~40 минути. Действието се развива катастрофално бавно и много се раздразних от този факт. Азз не разбирам с какво е по-добро от CANAAN просто. Всички бучат колко мудно било всичко там, а не се вглеждат по далеч от носа си всъщност. Защото, ще ме прощавате, ама в KnK, когато Шики му седна отгоре на оня и му се бе наточила... нали... Иииииииии изчислих го. ТРИЙСЕТ шибани секунди една и съща картина тя как е отгоре му и само се отдалечава тая картина. Разбирам напрежение, напрежение, ама то тва на нищо не прилича. Добави към това и 30 секунди пъхтене на оня преди и след тая сцена и една минута буквално едно нищо не стана. Лично аз много се издразних - режисурата е под всяква критика.
Артът е прекрасен, да. Но не и като за ниво "филм", по-скоро OVA. Пък и има толкова много застопорени физиономии само с местене на уста, толкова recycled scenes, и толкова забързани движения, за да се спести някоя друга рисунка, че чак стана плачевно за гледане. Като ще се целят високо, да се целят, а не да ми правят всичко изсмукано от пръстите =_=
Музиката е прекрасна, но тва не може просто да компенсира.
Развитието на героите фейл засега отвсякъде - тоя главния е толкова наивен, че просто няма накъде. Тя му казва "убийца съм", той я вижда на местопрестъпление, цялата в кръв и пак НЕ, ТА НЕ, ти си ангелче =_= Той даже не повярва и след като самият той бе нападнат.
И така, ще изгледам и останалите филми, да го видим какво ще стане. Историята е хубава, макар и да не е кой знае какво. Просто не мога да разбера защо е толкова overrated =_= На мен CANAAN ми харесва много повече о_o
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Анимето ми е много, много странно. Изтеглих го заради Kalafina. Като цяло първият филм беше най-радващ. Последните два така и не съм ги гледала. Той май осмият даже не е излезнал още. Следващата версия Shingetsutan tsukihime ми хареса повече.
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите