Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The IT Crowd

Go down

The IT Crowd Empty The IT Crowd

Писане  Shinshoku Съб 13 Юни 2009, 10:56

The IT Crowd 1689054-2-the-it-crowd

Spoiler:

Жанр : Комедия
Година : 2008
Държава : Великобритания
Времетраене : 22 минути
Режисьор : Бен Фулър
В ролите : Крис О'Дауд, Ричард Айоаде, Катрин Паркинсън, Кристофър Морис и др.

Резюме : Действието в тази комедия се развива в офисите на компанията ”Рейнхолм Индъстрис" - измислена британска корпорация в Централен Лондон. Филмът проследява щуротиите на трима колеги от IT отдела на фирмата, работещи в занемарен и разхвърлян сутерен, което е в пълен контраст с бляскавата модерна архитектура и впечатляващите гледки от Лондон от останалата част на сградата. Мос (Ричард Айоаде) и Рой (Крис О’Дауд) – двама от специалистите, са представени като социално непригодни чешити. Въпреки че всички разчитат на способностите им, те са презирани от повечето от колегите си. Рой например има веселия навик да не вдига телефона с надеждата, че все някога ще спре да звъни. Мос, от своя страна, е напълно неспособен да се справя с практически проблеми като например паяк, който лази по бюрото му. Джен (Катрин Паркинсън) – най-новият член на екипа, е напълно невежа в техническо отношение, въпреки че в CV-то си твърди, че е имала ”доста работа с компютри”. Но тъй като и шефът на компанията – Денъм (Кристофър Морис), е не по-сведущ технически, той взема за чиста монета блъфовете на Джен по време на интервюто и я назначава за шеф на отдела.

Torrent: http://zamunda.net/browse.php?search=The+IT+Crowd&cat=0&incldead=1

--------------------------

Филма е наситен с идиотий icon_lol Мноу смех пада с тея идиоти от класа, не съм вярвала че някой английски серял ще ми хареса толкова много icon_lol Мноу ме радва тоя серял icon_lol
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите