Kite / Kite Liberator
2 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Kite / Kite Liberator
Kite
Жанр: Драма, психологично, екшън, хентай
Продуценти: ARMS, Green Bunny, Media Blasters
Година: 1998
Статус: Завършено
Тип: ОВА
Епизоди: 2
Резюме: Sawa is a school girl, an orphan, and an assassin. She is being controlled by a corrupt cop who gives her targets to kill, detailing to her the crimes these men have committed in order to justify their death. Some of his power over Sawa has to do with her deceased parents and the promise of revenge. When another orphan, a teenage boy called Oburi, is brought in to assist Sawa, the two teenage killers form a bond of sorts. As they heal each other's emotional wounds, they begin to dream of a life that would not be spent under the shadows of murder.
Kite Liberator
Жанр: Екшън, драма
Продуценти: ARMS, Lantis, Media Blastes, Bang Zoom! Entertainment
Година: 2008
Статус: Води се завършено, но от АнимеС разбрах, че се чака нова ОВА
Епизоди: 1, засега.
Времетраене: 58 минути
Резюме:In the previous series “Kite”, a killer -Sawa- suddenly disappears after she avenges her parents' death, and no one knows where she is.
Several years later, a figure dances airily on the dark side of a big city. She is an angel of death, killing her victim gracefully and disappearing.
Monaka is a normal high school student, though this quiet and modest life has a darker side. An angel of death is Monaka’s other persona.
---------
Soo~ Аз изгледах второто, така де новото и да си кажа доста е добро. Наистина на доста високо ниво е екшъна, самата история е объркана, ама като го следиш внимателно ти става ясно за всичко. Арт-а е един от любимите ми. Може би ще ви стори прекалено, че такова женско е убиец, нали, но си заслужаваше гледането.
Първото е нещо, като хентай, който ще изгледам, когато се изтегли и ще ви кажа как е. А това, че е със стра арт не трябва да е предпоставка, за да не гледате. Казвам го, защото повечето не са гледали анимета от преди 2000та.
А, да относно това за старото женско, което е убивало, ами мисля си, че е майка й.
Жанр: Драма, психологично, екшън, хентай
Продуценти: ARMS, Green Bunny, Media Blasters
Година: 1998
Статус: Завършено
Епизоди: 2
Резюме: Sawa is a school girl, an orphan, and an assassin. She is being controlled by a corrupt cop who gives her targets to kill, detailing to her the crimes these men have committed in order to justify their death. Some of his power over Sawa has to do with her deceased parents and the promise of revenge. When another orphan, a teenage boy called Oburi, is brought in to assist Sawa, the two teenage killers form a bond of sorts. As they heal each other's emotional wounds, they begin to dream of a life that would not be spent under the shadows of murder.
Kite Liberator
Жанр: Екшън, драма
Продуценти: ARMS, Lantis, Media Blastes, Bang Zoom! Entertainment
Година: 2008
Статус: Води се завършено, но от АнимеС разбрах, че се чака нова ОВА
Епизоди: 1, засега.
Времетраене: 58 минути
Резюме:In the previous series “Kite”, a killer -Sawa- suddenly disappears after she avenges her parents' death, and no one knows where she is.
Several years later, a figure dances airily on the dark side of a big city. She is an angel of death, killing her victim gracefully and disappearing.
Monaka is a normal high school student, though this quiet and modest life has a darker side. An angel of death is Monaka’s other persona.
---------
Soo~ Аз изгледах второто, така де новото и да си кажа доста е добро. Наистина на доста високо ниво е екшъна, самата история е объркана, ама като го следиш внимателно ти става ясно за всичко. Арт-а е един от любимите ми. Може би ще ви стори прекалено, че такова женско е убиец, нали, но си заслужаваше гледането.
Първото е нещо, като хентай, който ще изгледам, когато се изтегли и ще ви кажа как е. А това, че е със стра арт не трябва да е предпоставка, за да не гледате. Казвам го, защото повечето не са гледали анимета от преди 2000та.
А, да относно това за старото женско, което е убивало, ами мисля си, че е майка й.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Kite / Kite Liberator
Искам да го гледам, но не го намирам. От Тошко-сан торента на Kite не ми се сваля.От nyaa са в някакъв прецакан формат който, не ми го отваря плеъра.Търся го от пет минути и вече се отчаях.
Ако някой знае да пише.
Ако някой знае да пише.
Re: Kite / Kite Liberator
В АнимеС ги има и двете. Скоростта.. ами, аз май го сийдвах, ама не помня дали не го изтрих, но за половин, един час ми се свали. И двата са mkv. На Liberator трябва да се прескочи една сцена, защото забива, и ако не се бутне малко напред се изключва плеъра. Ии.. на мен ми вървя само VLC media player. На другите, или не ми излизат субовете, или му трябват кодеци.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите