Primeval
2 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Кои са Ви любимите герои в Premival?
Primeval
Първи сезон:
## Режисьор: Jamie Payne
## Сценарий: Tim Haines
## Продуцент: Tim Haines
## Музика: Dominik Scherrer
## В ролите : Дъглас Хеншоу, Хана Сперит, Джеймс Мъри, Андрю-Лий Потс, Джулиет Обри, Луси Браун
## Държава : UK
## Година : 2006
## Времетраене : 6 x 45 min.
## Резюме : "Primeval" (Първобитен) е сериал , следящ как професор Ник Кътър и неговият екип проучват аномалиите открити в "Гората на Дийн". Един от проблемите на професор Кътър и екипа му са динозаври минаващи през аномалията. Също така съпругата му Хелън Кътър изчезнала преди 8 години в "Гората на Дийн" му оставя следа, която той е длъжен да последва, ако иска да я намери. Кътър знае, че тя е някъде отвъд аномалията, остава само да я намери!
## Език : English
## Субтитри : В Торента
## Жанр : Action / Adventure / Fantasy / Sci-Fi
## Рейтинг на потребителя : 8.6/10 (814 votes)
## Дистрибутор: Independent Television (ITV) (2006) (UK) (TV)
## Премиера: 10 February 2007
## Официален сайт: http://www.itv.com/drama/cult/primeval/
## Място на снимките: London, England, UK
## Бюджет: 6,000,000
## Режисьор: Jamie Payne
## Сценарий: Tim Haines
## Продуцент: Tim Haines
## Музика: Dominik Scherrer
## В ролите : Дъглас Хеншоу, Хана Сперит, Джеймс Мъри, Андрю-Лий Потс, Джулиет Обри, Луси Браун
## Държава : UK
## Година : 2008
## Времетраене : 7 x 45 min.
## Резюме : "Primeval" (Първобитен) е сериал , следящ как професор Ник Кътър и неговият екип проучват аномалиите открити в "Гората на Дийн". Един от проблемите на професор Кътър и екипа му са динозаври минаващи през аномалията. Също така съпругата му Хелън Кътър изчезнала преди 8 години в "Гората на Дийн" му оставя следа, която той е длъжен да последва, ако иска да я намери. Кътър знае, че тя е някъде отвъд аномалията, остава само да я намери!
## Език : English
## Субтитри : В Торента
## Жанр : Action / Adventure / Fantasy / Sci-Fi
## Рейтинг на потребителя : 8.6/10 (814 votes)
## Дистрибутор: Independent Television (ITV) (2006) (UK) (TV)
## Премиера: 12 January 2008
## Официален сайт: http://www.itv.com/drama/cult/primeval/
## Място на снимките: London, England, UK
## Бюджет: 6,000,000
## Режисьор : Tim Haines
## Сценарист и продуцент : Jamie Payne
## Wikipedia : Линк към Wikipedia
## Официален сайт : Линк към сайта
## ITV : Линк към телевизия ITV
## TV.COM : Линк към TV.COM
## Държава : Великобритания
## Година: 2009
## Времетраене : 45 мин./епизод
## Език : Английски
## Жанр : Action | Adventure | Fantasy | Sci-Fi
## Субтитри : Без епизод 10 благодарение на fearnot & http://subs.sab.bz/ Посетете и темата във форума за повече информация относно сериала и прогреса на превода на този линк
В края на октомври тази година ще започне и четвъртия сезон ^_^
Последната промяна е направена от Drama.Queen на Вто 09 Юни 2009, 06:08; мнението е било променяно общо 3 пъти
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Re: Primeval
Сериала е страхотен! Е, малко американците ще му изтрията магията и то се вижда в края на 3 сезон - просот започва да става прекалено фантастичен! Да не говорим, че ,биха Стивън и Ник толкова на бързо ... а смъртта на Ник беше някакси безсмислена, Ник поне се жертва за да спаси останалите! Е, в крайна сметка поне едно малко сладко синьо динозавърче (май беше ратър .. не съм много добра в тия работи) я изяде и аз не спрях да си кискам от кеф =D
В крайна сметка първите 2 сезона ми остават в сърцето като най - добрите до сега ... Надявам се Стивън да го върнат, както и Ник, а дано ХЕлън да си гние в пъкъла и да измислят някой по - хубав и зъл злодей. Също така ще има и филм, но не мога да се сетя кога ще излезе.
ПП: Никой да не ми пипа
1. Стивън
2. Конър
3. Ник
4. Аби събужда лесбийските ми наклоности, така, че ако обичате и нея да не я пипате =P
А като се сетих за Аби - в първите 2 сезона прическата 'и беше перфектна, защо трябваше да я загрозяват като 'и направят мъжка прическа >_< И най - накрая да се съберат със КОнър, страшно са сладки <3
ПП2: Гледайте сериала, нищо, че са 3 сезона - общо са около 23 епизода :)
Едит : Забравих да кажа за Рекс, ай много е сладък ^_^ Мисля, че заради него ще започна да харесвам влечуги и особено гущери
В крайна сметка първите 2 сезона ми остават в сърцето като най - добрите до сега ... Надявам се Стивън да го върнат, както и Ник, а дано ХЕлън да си гние в пъкъла и да измислят някой по - хубав и зъл злодей. Също така ще има и филм, но не мога да се сетя кога ще излезе.
ПП: Никой да не ми пипа
1. Стивън
2. Конър
3. Ник
4. Аби събужда лесбийските ми наклоности, така, че ако обичате и нея да не я пипате =P
А като се сетих за Аби - в първите 2 сезона прическата 'и беше перфектна, защо трябваше да я загрозяват като 'и направят мъжка прическа >_< И най - накрая да се съберат със КОнър, страшно са сладки <3
ПП2: Гледайте сериала, нищо, че са 3 сезона - общо са около 23 епизода :)
Едит : Забравих да кажа за Рекс, ай много е сладък ^_^ Мисля, че заради него ще започна да харесвам влечуги и особено гущери
-
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
ъъъъъ...не съм го гледала, но няма и да го гледам Попринцип обожавам филми с динозаври,но точно този нема да го гледам...
реших да разгледам пикове на филма и попаднах на тоя пик ~>
http://productionguild.com/live/pictures/primeval53480im5.jpg
И честно казано ме кара да се замисля...дали ще гледам филм с динозаври или с некви инзвънземни, наподобяващи ми на Пришълеца *това ми напомни,че ми се гледа "Пришълецът"* та така де....
това синьото нито прилича на някво пра-историческо животни нито нищо...
да не говорим че на др пикове като ги гледах,са изкарали динозаврите като някви олигофрени...
според мен е адски нискобюджетен филм...неможе да се върже на малкото пръстче на Динотопия според мен...и може и да прибързвам с изводите, но определено нема да се гледа и да,обожавам Динотопия
реших да разгледам пикове на филма и попаднах на тоя пик ~>
http://productionguild.com/live/pictures/primeval53480im5.jpg
И честно казано ме кара да се замисля...дали ще гледам филм с динозаври или с некви инзвънземни, наподобяващи ми на Пришълеца *това ми напомни,че ми се гледа "Пришълецът"* та така де....
това синьото нито прилича на някво пра-историческо животни нито нищо...
да не говорим че на др пикове като ги гледах,са изкарали динозаврите като някви олигофрени...
според мен е адски нискобюджетен филм...неможе да се върже на малкото пръстче на Динотопия според мен...и може и да прибързвам с изводите, но определено нема да се гледа и да,обожавам Динотопия
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Ъмз, `синьото` е същество то бъдещето, което вижда звука, подобно на прилеп. . . Попринцип, извънземни няма във сериала. И не е нискобюджетен, зрителите са средно около 6 милиона на сезон и сега ще се прави и филм по сериала . . .
- Spoiler:
- Warner Bros has acquired screen rights to "Primeval," the ITV series that airs in the US on BBC America and Sci Fi Channel. Akiva Goldsman, who scripted the Ron Howard-directed "Angels and Demons" with David Koepp, will hire a writer to draft "Primeval."
In the series, ferocious prehistoric and futuristic creatures appear through wormhole time portals, and a covert team headed by an evolutionary scientist tries to close the doors and quietly thwart the creatures.
WB and Goldsman will transplant the action to the US and ramp up the spectacle. "There is a solid mythology to the series, but the movie has the dinosaur element of 'Jurassic Park' and the time travel element of 'Lost,' and it just feels like the kind of big movie that Warner Bros. does well," producer Kerry Foster said.
-
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите