Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

`The Vampire Diaries`

+7
Shivers
Sinner
Drama.Queen
Mad.Soul
c0lourblind-
Façade
{Bloody.Rose}
11 posters

Go down

`The Vampire Diaries` Empty `The Vampire Diaries`

Писане  {Bloody.Rose} Нед 31 Май 2009, 10:05

`The Vampire Diaries` 862059I

`` The Vampire Diaries ``

Жанр: Драма, Сериал, Ужаси
САЩ / 2009
Сценарист: Джули Плес, Кевин Уилямсън
Режисьор: Маркос Сига
В ролите: Нина Добрев - Елена
Пол Уесли - Стефан
Йен Сомерхалдер - Деймън
Кайла Юел - Вики
Катерина Греам - Бони
Сара Канинг - Джена

Разпространител: Warner Bros

Със смяната на телевизионните сезони ще имаме възможността да видим още една вампирска тийн-драма, стана ясно, след като CWTV обяви фантастичната си програма за 2009/10 година.
Към момента "The Vampire Diaries" още в продукция, но както личи, явно ще бъде готов за есенната колекция на малкия екран.

Сюжетът на серията ще се върти около тийнейджърката Елена, влюбваща се в мистериозния Стефан - както се оказва, вампир с благородна душа. Което, за съжаление, не съвпада точно с плановете на неговия не толкова добродушен брат Деймън - и тъй нататък.

Поредицата е базирана върху едноименния литературен цикъл на американската писателка Лиза Джейн Смит, /която по моето скромно мнение не е никак лоша/ и предвид историята, вероятно ще се опита да привлече към себе си аудиторията на нашумялата поредица "Здрач", а не толкова общата публика на мистичните сериали, макар че CW стратегически смятат да я излъчват в четвъртъците, заедно със "Свръхестествено".

Може би най-интересното за нас обаче би било това, че главната роля е поверена на родената в София Нина Добрева, и няма как да не е любопитно да видим как ще представи двадесетгодишната актриса поне за някой друг епизод. Иначе, с изключение на Йън Сомерхалдър ("Изгубени"), доста младият актьорски състав едва ли има с какво особено да привлече окото. Ноооо .. само времето ще ни покаже ..

. . .

Елена, Стефан и Деймън ..
Елена и Стефан ..

. . .

Трейлър ..
Сладурии~
<33
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

`The Vampire Diaries` Empty Re: `The Vampire Diaries`

Писане  Façade Нед 31 Май 2009, 18:38

Още от сега казвам,че Деймън ще ми стане любимец! icon_lol
Ени уей.. главния герой за пореден път е грозник.Същата работа като при здрач.АКо тея хора не се осъзнаят и не започнат да слагат по-хубави вамири ще им пропаднат филмите и всичко!
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  c0lourblind- Нед 31 Май 2009, 18:52

"Тези" ли са идеалите на хората за вампир? Някой с идеални черти бла бла my ass?
Е не, човече.. Просто тия двамата орезилват целия сериал. Иначе мацката ми прилича на Ева Лонгория. Малко.
Едва ли ще го гледам тва.. Може би с по-добър каст - да, обаче първото нещо, по което съдиш дали ще гледаш филм/сериал или не, това са героите. Ако не ти харесва, има ли смисъл? Даже и историята да е нещо велико, грандиозно, свежарско и т.н. е безсмислено.
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : `The Vampire Diaries` 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Mad.Soul Нед 07 Юни 2009, 13:48

Няма да го гледам.Геройте са ми грозни и ми приличат на някой латино-американски звезди особено момето. icon_rolleyes
Mad.Soul
Mad.Soul
Терорист

Male
Humor : ;D
Брой мнения : 617
Дата на регистрация : 07.11.2008

http://www.last.fm/user/Madzzy

Писане  {Bloody.Rose} Нед 07 Юни 2009, 21:01

Девойчето е българско icon_lol ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female

Писане  Drama.Queen Вто 09 Юни 2009, 05:34

Ще го видя като излезе :)
Drama.Queen
Drama.Queen
Администратор

Female
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008

https://www.facebook.com/pages/jvk/164870300271661

Писане  {Bloody.Rose} Съб 31 Окт 2009, 21:13

Добре, че погледнах за тема.
Значи много съм доволна от сериала.
Въобще не очаквах да ми хареса,
не и толкова. Може би бях прекалено скептична,
защото съм чела книгите хДД
Както и да е .. Нина първоначално не ми допадна,
но после ми стана мн симпатична ..
/особено в последния епизод, с престилката/
Братята Салваторе са супер! Кххх .. к`ви яки момчета хД
Много се радвам за избора на Пол Уесли и Иън Зомерхалдер ..
Аз лично си ги представях по-различни, но .. ауе супер са хД
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female

Писане  Sinner Чет 12 Ное 2009, 17:41

Ето и моето мнение .. Гледам с нетърпение всички излезли до момента серий и ми харесва .. Има прилики със "Здрач", но има и очевидни разлики, тъй като според мен "Дневниците На Вампира" е доста по-мрачен и се допълва повече с моята представа за вампири.Като цяло самият сериал е направен доста добре, с добри ефекти и актьорската игра е доста добра.От момчетата харесвам повече Деймън xD, а за Нина симпатична е и играе добре .. харесва ми,че от части е българка*

Прочетох първата книга и както при повечето филми по книги,няма много прилики .. ако трябва да избирам,бих предпочела филма*
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  Shivers Чет 12 Ное 2009, 17:53

Обединих двете теми и оправих заглавието.. =]
    Друг път ще пиша за сериала..
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Yuuki-chan Чет 03 Дек 2009, 19:41

Хубав е сериала, ама актьорите според мен са грознички :icon_bigrin: Т.е в книгата ги описват по-хубави
Yuuki-chan
Yuuki-chan
Терорист

Female
Job/hobbies : мии и тук не се сещам
Humor : А сетих се тук! Никакъв :д
Брой мнения : 167
Дата на регистрация : 18.04.2009

Писане  Drama.Queen Вто 05 Яну 2010, 07:35

Аз пък се влюбих във сериала. Да, Елена е грозна и досадна .. + това ребрата 'и се броят .. и е страшно лигава и противна, но Деймън рули!!! Иън ми е любимец още от " Изгубени ". А Стефан ... мили боже, по - голямо дърво не бях виждала, но поне на моменти изкарва страдалческия вид (:

Сега някъде към края на янури пак ще започват да излизат сериите :yyut:

Дано да има по - вече Деймън, от колкото Стефан .. обаче ... 77
Drama.Queen
Drama.Queen
Администратор

Female
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!

Писане  Sinner Пон 11 Яну 2010, 16:38

Drama.Queen написа:[justify][b]Аз пък се влюбих във сериала. Да, Елена е грозна и досадна .. + това ребрата 'и се броят .. и е страшно лигава и противна, но Деймън рули!!! Иън ми е любимец още от " Изгубени ". А Стефан ... мили боже, по - голямо дърво не бях виждала, но поне на моменти изкарва страдалческия вид (:

Най - точното мнение според мен д;
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  SuNrIsE Пет 30 Юли 2010, 08:26

Аз тръгнах да гледам сериала, покрай книгите и от сега ви казвам: нямат НИЩО общо. Тоя Стефан е грозника на целия филм. За Деймън нямам никакви забележки. Той ОПРЕДЕЛЕНО е секси. А, самия сериал, не е зле, ама не си струва времето за теглене. Препоръчвам да се утиде у някой приятел и той да го е свалил, за да го гледате заедно. Най-добрия вариан според мен.
SuNrIsE
SuNrIsE

Female
Брой мнения : 46
Дата на регистрация : 30.07.2010

Писане  Kuchiki.Rukia Пет 26 Ное 2010, 07:31

Ох, "Дневниците", ох вампири Ооооооооооооо Деймъннн (секси батко) :crazy2: :crazy2: Страаа~~~~ *минават 5 години* аааааааащно секси е! Сериала много ми допадна, а Деймън ми е любимец! лелее, какво му мисля smile love love love love
Kuchiki.Rukia
Kuchiki.Rukia

Female
Брой мнения : 6
Дата на регистрация : 10.12.2009

Писане  CriminaL Baby. Нед 13 Ное 2011, 03:48

ОМФГ, очудвам се от себе си, не съм писала мнение ;о Ще се поправи.
Така. Първоначално сериала ми изглеждаше пълна тъпотия, добре, че се наложи Деничка да го гледа у нас. Видях, че повечето мъжки са мно'о 'убави и реших и аз да почна. Първия сезон не ми беше кой знае колко интересен, ама Деймън бая ми беше харесал. След 10-ти епизод спрях да го харесвам - разлигави се нещо покрай тая Елена.
НО 2-ри сезон си беше страхотен, най-накрая да се появи големия злодей (нищо, че беше за 5-6 епизода, 2 от които в тялото на Рик).
А 3-ти сезон си е страхотен. Преди да започне да излиза си мислех, че ще се разводни, ама нищо подобно не стана, според мен. Ребека на моменти доста ме пренапряга, ама иначе е пич. Майкъл пък беше егати якия тип, въпреки, че въобще не е ставал за баща. Ама очаквах да се задържи поне 10 епизода. Въпреки това щях да падна от стола от смях като умря. А в последните 2 излезнали епизода доста ме избиваше на рев, ама то това ясно :D

П.С. Влюбена съм в Клаус от началото на 3-ти сезон <3
П.П.С. Джеръми е най-'убав от всички <3
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  Drama.Queen Пон 14 Ное 2011, 15:14

Тъй.

Сега като си видях коментара - някои неща не се променят и Иън продължава да си е СЕКСИ, дори и като поудъртял -.- Милия. Втория сезон - 'ибах' си бозЪтЪ... третия ... и нататък... fail.

Спрях да гледам сериала от средата на първия сезон, просто стана ужасна, ужасна боза! Сега, разбира се, че ще се намерят хора, които да почнат да ме бесят, но това е моето мнение. Стефан както винаги си пази ролята на най-досадно парче, честно казано няма да се учудя, ако посръбват нежно сутрешно кафенце с капка плъхова кръвчица с Еди, но пък... няма нищо съвършенно..

Елена ... ами тя, българка, не българка ... тъпо парче е...

Ех, сега, СимонО, Джереми е тъпа вейка, според мен... още от първия сезон е "истрадалия", недоразбрания, псевдо наркоман, който сега смуче недодялана тийн вещица и се мисли за пич... Колко рева подир Анна... Леле... че чак и на вампир искаше да става .. Сега каква е неговата жалка съдба, не знам...

Клаус, за него имам наблюдение само от книгите, но бога ми и там е същата лигня, даже и по - зле... Nevertheless продължавам да си ги купувам, и аз не знам защо, за да мога да си казвам читаво мнението, а не да седя на слухове и тн...

Хммм, ами това е .. drop от всякъде... за мен единствения хубав вампирски сериал си остава Бъфа, човека с чаршафа да я поживи, и Кръвни връзки, много страдах, че го спряха, но такъв е живота ... редките ги държат, 'убавите заминават...

ПС: Ваш' та мама се изказа и ако някой тръгне да ми хленчи, вместо да ми издаде читав аргумент, дупе да му е яко!
Drama.Queen
Drama.Queen
Администратор

Female

Писане  CriminaL Baby. Пон 14 Ное 2011, 19:06

Аз само за едно оспорвам - че е боза. На мене си ми е интересно, въпреки, че сякаш сценаристите с 300 зора са мислили какво да се случи нататъка и са решили това. 'Аресва ми, има на какво да си напрягам мозъка.
Иначе Стефан верно, че е пълен досадник, даже сега, когато се води зъл. Елена и тя е досадна, к'во всички са се вманиачили по нея. Не ми пука от 'къв произход е актрисата, самата героиня е куха. Катрин в пъти повече я предпочитам.
Деймън е секси, ама и той е досаден. Беше пич първите 10 епизода и после го прецакаха покрай вечната Елена.
Джеръми верно, че като герой не става, ама е ХУБАВ и само това има значение за мен :D
За Клаус няма как да оспорвам - 100%, че в книгите е различен. То там всички са различни и са далеч по-плоски като герои. Ама и той нещо почва да се лигави, трябва ми още по-зъл злодей от него и ще съм доволна. И тоя още по-зъл злодей да си остане такъв зъл докато не го убият, мамка му.
Тъкмо се бях обнадеждила като се появи Майкъл, който беше егати и лошия тип, ама не изглеждаше достатъчно млад и хубав, за да ми стане любимец. Пък и пукна бързо.

Т'ва е от мен :D
CriminaL Baby.
CriminaL Baby.
Ретард

Female
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content