` BrumZz .. `
+8
CriminaL Baby.
Enery
HellGirl
~|~Crazy_kid~|~
Koufuku ;3
Cocaine`
LiДо4o_O
{Bloody.Rose}
12 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ` BrumZz .. `
Както ти казах, Боби много хубава =)
А за др неща - и те са мн яки - харесва ми как на снимката с момичето цветовете се....размазват?
А за др неща - и те са мн яки - харесва ми как на снимката с момичето цветовете се....размазват?
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Огромнаааа фенка на Кристен? Май да. Аз като по чудо ще те критикувам този път. Първите бяха много еднообразни, тия цветни сърчица стоят грозно на чернобелите снимки и рамките, които ми са досущ познати и толкова умръзнали, че започнах да предпчитам обикновената черна рамка пред тях са... скучни? Поне за мен де.
Последните наистина са хубави. Фенка на творчеството ти :ballon:
Последните наистина са хубави. Фенка на творчеството ти :ballon:
ааамиииииииииииии...
първата картинка.. харесва ми изрязаното отстрани, идейно е, пък и аз обичам нестандартни форми, ноо е от манга и то с ниско качество и се разваля хубавото впечатление.. предлагам ти да си избираш картинки с по-висока резолюция и които не са толкова зле сканирани, но за това не си ти виновна..
вторатаа.. харесва ми как светлината пада на лицето на момичето, как е блърнато точно колкото трябва иии.. ами за нея нямам критики
а за снимките, моделът е много красив, но аз смятам, че доукрасяването на снимките ги прави прекалено неестествено
айде стига толкова съм те "солила"
първата картинка.. харесва ми изрязаното отстрани, идейно е, пък и аз обичам нестандартни форми, ноо е от манга и то с ниско качество и се разваля хубавото впечатление.. предлагам ти да си избираш картинки с по-висока резолюция и които не са толкова зле сканирани, но за това не си ти виновна..
вторатаа.. харесва ми как светлината пада на лицето на момичето, как е блърнато точно колкото трябва иии.. ами за нея нямам критики
а за снимките, моделът е много красив, но аз смятам, че доукрасяването на снимките ги прави прекалено неестествено
айде стига толкова съм те "солила"
ако беше доста по висока, ии абе да си го кажа направо.. и беше красив мъж, веднага щях да си изгубя дар словото.. :P
пък и аз не хваля теб, хваля добрият вкус на Стеф
пък и аз не хваля теб, хваля добрият вкус на Стеф
LiДо4o_O написа:хваля добрият вкус на Стеф
- Най-после... някой да го признае това хД
Иначе за нещата които си направила ти казах в скайп хД
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите