Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Needless

3 posters

Go down

Needless Empty Needless

Писане  Enery Пет 22 Май 2009, 19:42

Needless Needless
Заглавие: Needless
Жанр: Action
Тип: TV
Епизоди: ??
Продукция: MADHOUSE
Година: юли 2009
Официален сайт:
http://annex.s-manga.net/needless/main.html

Year 2130 --
after the third world war, large contaminated areas known as "Blackspots" formed all over Japan. Large Walls were used to quarantine off these "Blackspots". In time, signs of inhabitance appeared within these wastelands. Among the survivors who had been abandoned inside the Blackspots, labeled as "those who were unneeded", came forth possessors of uncanny abilities -- Fire, wind, brute strength...they were defined by their supernatural abilities. Others, fearful of their powers, expelled them and named them - - - Needless!

anidb

Видях МАДХАУС и никъв шанс да не постна.
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Върнете се в началото Go down

Needless Empty Re: Needless

Писане  Megaphy Пет 22 Май 2009, 19:44

Яко ще го видя определено, но излиза чак след месец. drop
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Enery Вто 07 Юли 2009, 12:23

Kyaaa~ изгледах първи епизод и ми хареса, определено. Ив ме дразни още от сега, но да видим.. icon_lol Блейд е ебати пича! През повечето време се хилих без да има нужда, но то не пречи. Мацките сите са някви разсъблечени и приличат на лолита icon_lol Само ме дразни, че мъжките са хипер мускулести, просто ми е малко в повечко. В началото реших, че MADHOUSE тоя път са се изложили, но нататък оправдаха очакванията ми. Битките бяха ефектни, а оня пича с кръвта, леле, беше ми яко смешен. Но цялата картина я запълниха невероятния OP и пълния с фенсървиз ED. love ED - a беше юри!
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  HellGirl Вто 07 Юли 2009, 14:38

Ами, мога да кажа, че анимето зарибява. Все пак е излязал само един епизод и засега нямам никакви критики.
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Megaphy Вто 07 Юли 2009, 22:47

Става... Всички мацки са цицести това е хубаво. *аз съм им фен* Мъжете са ми грозни - всичките.За мен готините пичове са едно от най-важните условия, за да гледам едно аниме.В това са някакви горили и с извънземни физиономий.Главната героиня е говнярка.Езък, че външността 'и толкова ме привлича като герой е ужасна.Сестрата на дребосъка ми хареса.Това е засега като цяло казвам, че не беше нищо особено, но ще видим как ще се развие историята.В ендинга има юри <333
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото