Higashi no Eden
5 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Higashi no Eden
Type: TV
Episodes: 11
Status: Finished Airing
Aired: Apr 9, 2009 to Jun 18, 2009
Producers: Production I.G
Genres: Action, Comedy, Mystery, Drama, Romance, Sci-Fi
Duration: 23 min. per episode
November 22, 2010. Monday.
Ten missiles hit the territory of Japan.
However, this unprecedented terrorist act, later to be known as "Careless Monday" apparently did not cause any victims, and was soon forgotten by almost everyone.
Then, 3 months later...
Saki Morimi is a young woman currently in the United States of America on her graduation trip. But just when she is in front of the White House, Washington DC, she gets into trouble, and only the unexpected intervention of one of her fellow countrymen saves her day.
However, this man, who introduces himself as Akira Takizawa, is a complete mystery.
First of all, he appears to have lost his memory.
Secondly, he is stark naked, except for the gun he holds in one hand, and the mobile phone he's grabbing with the other hand. A phone that is charged with 8,200,000,000 yen in digital cash.
Who is Akira Takizawa?
What are the secrets behind his extraordinary mobile phone?
What got lost with his vanished memory?
(from Production I.G website)
Последната промяна е направена от General_Grievous на Съб 14 Ное 2009, 11:57; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Higashi no Eden
Много интересно и смешно начало на развитиата xD само 4 епа има излезли със субтитри за сега за съйеление.Мистериата е на макс,смеша също е на ниво за арта нямам думи все пак е на Production I.G а те според мен имат един от наи хубавите артове.Историата ме грабвна и сигорно точно като на Ghost In The Shell няма да мога да предвидя нищо до края на анимето.Според мен си заслужава да се види
Това мислех да го гледам, но така и не му обърнах внимание накрая.Много ейринг анимета ми се насъбраха.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Лол, това аниме е звески добро, макар да съм само в началото. Просто много ми хареса, да не говорим, че арт-а е повече от превъзходен!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Найстина е много добро края малко ме разочерова ама сиг но се надявам да го продължат в филма по анимето които все още не знам кога ще излиза.Production I.G досега не са ме подвеждали нито по арт нито по история
lol. Трудно ще се изкажа. Меко казано ми хареса. Арт-а, разбира се, беше униклано добър, първото което.
Второто.. историята беше интересна и занимателна, която те държи да гледаш в очакване. Развиваше се постепенно и нормално, не като в повечето аниме, в които или ще наблъскат всичко наведнъж или ще го дъвча със сто епизода. И все пак си мисля, че можеше да разгънат всичкия този материал, но това може да осъществи чрез филмите. Така и така до края се мъчех да схвана какво ще се случи, но несполучливо. Всичко се случваше на обратно на мойте възгледи, което го направи още по - добро.
Третото нещо.. героите бяха приятни и забавни, а не натрапващи се с характера си. Всъщност само Оусуги беше леко дразнещ. Саки е много сладка и не е като повечето, което са или прекалено лигави, или превзети. Супер герой, с две думи. Акира беше пич, друго едва ли мога да кажа.
Влиза ми в топ 5 на второ място и му давам 10/10 ^_^
Второто.. историята беше интересна и занимателна, която те държи да гледаш в очакване. Развиваше се постепенно и нормално, не като в повечето аниме, в които или ще наблъскат всичко наведнъж или ще го дъвча със сто епизода. И все пак си мисля, че можеше да разгънат всичкия този материал, но това може да осъществи чрез филмите. Така и така до края се мъчех да схвана какво ще се случи, но несполучливо. Всичко се случваше на обратно на мойте възгледи, което го направи още по - добро.
Третото нещо.. героите бяха приятни и забавни, а не натрапващи се с характера си. Всъщност само Оусуги беше леко дразнещ. Саки е много сладка и не е като повечето, което са или прекалено лигави, или превзети. Супер герой, с две думи. Акира беше пич, друго едва ли мога да кажа.
Влиза ми в топ 5 на второ място и му давам 10/10 ^_^
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
И аз като го гледах така и не успях да разбера какво може да се случи.Точно като в Ghost in the Shell до края те държат в мистерия а аз то4но това търся не е интересно кат знае6 какво ще стане.Тря да потърся още някои тяхно аниме дето е подобно много такива анимета ме успокояват
Много смях и много мистерия! Не знам защо, обаче много се смях на епизода с жената, която режеше Джонитата. А за самите Джонита имам само един коментар -
noxita-
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 06.09.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите