С кой аниме герой бихте искали да прекарате остатъка от живота си?
+13
CreepyDoll
Rina♥_♥Shiki
sunshine_star
Comma.
Shadowplay
Ricchan ^^
neli4ka
black_warrior
Koufuku ;3
Shinshoku
Façade
Little.Vampire
Enery
17 posters
Страница 1 от 1
С кой аниме герой бихте искали да прекарате остатъка от живота си?
Тъъъ.. С кой аниме герой бихте искали да прекарате остатъка от живота си?
В смисъл, да се ожените за него, или просто да съжиталствете. Без много перверзни и извратени коментари, разбира се.
Моя отговор:
Ayase от Chaos;Head, допада ми като характер. Пее и мисли много странно. Спокойна е и говори поетично, какво друго мога да желая?
Честно, бих се оженила за нея! Ще си говорим като първите наркомани, спокойно, та преспокойно. Ще ме научи да боравим с някой друг меч от тия кибернетичните. Ще ми помага с музиката. Супер живота ще е.
Мечти, мечти, ех.. мечти!
В смисъл, да се ожените за него, или просто да съжиталствете. Без много перверзни и извратени коментари, разбира се.
Моя отговор:
Ayase от Chaos;Head, допада ми като характер. Пее и мисли много странно. Спокойна е и говори поетично, какво друго мога да желая?
Честно, бих се оженила за нея! Ще си говорим като първите наркомани, спокойно, та преспокойно. Ще ме научи да боравим с някой друг меч от тия кибернетичните. Ще ми помага с музиката. Супер живота ще е.
Мечти, мечти, ех.. мечти!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: С кой аниме герой бихте искали да прекарате остатъка от живота си?
Ами...ъъъ... то май стана ясно...
НАРУТО - КУН!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изпълва ми животеца! Идеалната ми половинка! Покрива всичките ми критерии. Забавен, лигав, перверзен, силен, на много пъти изтъпява, рус, синеок... Абе всичкото му! Вече съм ни планирала целия живот... още малко и ще го има черно на бяло... фик... Жалко, че е в Аниме... а не живичък...
Изпълва ми животеца! Идеалната ми половинка! Покрива всичките ми критерии. Забавен, лигав, перверзен, силен, на много пъти изтъпява, рус, синеок... Абе всичкото му! Вече съм ни планирала целия живот... още малко и ще го има черно на бяло... фик... Жалко, че е в Аниме... а не живичък...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Много мислих по въпроса/тези,които ме познават знаят,че ми е много трудно да избера /
..И накрая избрах Усаги-сан от Junjou Romantica.Това беше шокиращо,нали?Ама ака като го погледна рой ев идеален.Ще се кексваме на лягане и на ставане,не е подреден,хубава работа,хубав приятел..Кво повече му трябва на човек като мен
..И накрая избрах Усаги-сан от Junjou Romantica.Това беше шокиращо,нали?Ама ака като го погледна рой ев идеален.Ще се кексваме на лягане и на ставане,не е подреден,хубава работа,хубав приятел..Кво повече му трябва на човек като мен
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Дълго и широко мислих по въпроса.Казвах си "Не мога само за 1!!!"
Но накрая стигнах до извода, че колкото и да го овъртан...колкото и любимци да имам момиче и момчета (а те са само 7-8) Дей ще ми е винаги Номер 1! Това е! Не мога да го заменя за нищо! Ако не за него, та за кого друг? *е да Ая-тан, но той не ми е толкова на дълбоко колкото Дейдара*...
Колкото и да не харесвам, анимето НАРУТО, винаги един герой от там ще ми е 1-ви на сърцето!
IT`S DEI MAN! <3
Но накрая стигнах до извода, че колкото и да го овъртан...колкото и любимци да имам момиче и момчета (а те са само 7-8) Дей ще ми е винаги Номер 1! Това е! Не мога да го заменя за нищо! Ако не за него, та за кого друг? *е да Ая-тан, но той не ми е толкова на дълбоко колкото Дейдара*...
Колкото и да не харесвам, анимето НАРУТО, винаги един герой от там ще ми е 1-ви на сърцето!
IT`S DEI MAN! <3
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Мисля че стана ясно - Саске кун!
Винаги си разговаряме,купува ми каквото искам.Човека си е мн добър като мен.Има черни очи като нощта .
Изобщо той е моя човек
Винаги си разговаряме,купува ми каквото искам.Човека си е мн добър като мен.Има черни очи като нощта .
Изобщо той е моя човек
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Ами, искам Икто-кун! Той е толкова потаен по ...котешки :icon_bigrin: :yyut:
Тъй като и Какаши и Канаме са мн секси и аз съм се побъркала и по двамата напоследък, в първия момент щях да избера някой от тях (или и двамата). Но тъй като говорим за цял живот, а не за годинка-две забавление, реших да се позамисля. От женките в анимета на сърце ми лежат само Рука, Конан и таз сладка Мария Куренай... А от момчетата-Какаши, Канаме и май друг няма... е, може би Гаара. Ии.. нз. Май с Рука бих живяла. Много е сладка, лоялна е, добра приятелка, влюбена съм в косата й, с нея няма опасност да умра внезапно и неочаквано, тя е вампир и следователно и тя няма да умре... Ще си живеем чудно Колкото до мъжката част-с Канаме не става, щото той все ще е зает с нещо, Какаши, с него никога няма да ми е спокойно, а Гаара, нали е Казакаге и мн работи... Абе, те дори за съквартиранти не стават, щото са мн заети и тримата.
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Моят отговор ще ви изненада сигурно, но не е "ОМГ НАО" "КЯЯЯЯЯ КЬО!!!!1211!" и т.н.
Избирам Огиуе. Отаку като мен, готин пич като мен XD, забавна като мен XDD АБе страхотен човек е, но най-важното перверзна и гледа аниме! Единствено не удобрявам, че рисува яои и е върла фенка, но за цял живот все някога ще успея да я вкарам в правия път Ще бъде забавно да гледаме заедно юри
Отделно, че като си хване косата на две опашки, сложи очилата и заприлича на moe ми се подкосяват краката Мдааа, искам я за жена, незабавно! Тя ми Е жена де, донт тъч
Избирам Огиуе. Отаку като мен, готин пич като мен XD, забавна като мен XDD АБе страхотен човек е, но най-важното перверзна и гледа аниме! Единствено не удобрявам, че рисува яои и е върла фенка, но за цял живот все някога ще успея да я вкарам в правия път Ще бъде забавно да гледаме заедно юри
Отделно, че като си хване косата на две опашки, сложи очилата и заприлича на moe ми се подкосяват краката Мдааа, искам я за жена, незабавно! Тя ми Е жена де, донт тъч
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Фай от Tsubasa Chronicle, определено. Може двамата двамата да сме пълни противоположности, но все пак искам да бъда с него докато не стана сбъчкана като стафидка. Толкова лигав, забавен и приятелски настроен, макар че винаги знаеш че си има някаква човръчкаща тъмна мистерия около него. Иии също така, като го видиш ти се иска да му се метнеш на врата и да му приложиш гооляма мечешка прегрътка /в резултат на която ще има две-три счупени ребра XD/ Извод: Fai is absolute epic win <3
Shadowplay-
Humor : Bang bang.
Брой мнения : 45
Дата на регистрация : 02.05.2009
Икуто ;3 или трите мацки в едно от K - ON =DDD :yyut:
Comma.-
Брой мнения : 121
Дата на регистрация : 30.03.2010
С Азуса от К-ОН или с Сакура :D
sunshine_star- Терорист
-
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009
Пред голяма дилема ме поставяте, дюх.
Навярно Misaka. И не защото съм сластолюбив и обичам да я гледам по доужини, (добре де обичам ;/) а просто, защото по този начин няма да ми се налага да плащам ток.
Като оставим сиромашките проблеми настрана може би Karisawa Erika. Рядко се среща героиня с толкоз интересен керъктър.
Навярно Misaka. И не защото съм сластолюбив и обичам да я гледам по доужини, (добре де обичам ;/) а просто, защото по този начин няма да ми се налага да плащам ток.
Като оставим сиромашките проблеми настрана може би Karisawa Erika. Рядко се среща героиня с толкоз интересен керъктър.
Гост- Гост
От момичетата(тва е лесно)мисля че ще ми бъде добре с Аму и Утуй(мисля че така се казваше блондито).
От момчетата си имам толкова кандидати :getr: .Много се двуомя между Иктоу-кун и Тадасе-кун,но реших да избера и двамата.А Хикару и Каору за някой друг път.
От момчетата си имам толкова кандидати :getr: .Много се двуомя между Иктоу-кун и Тадасе-кун,но реших да избера и двамата.А Хикару и Каору за някой друг път.
Rina♥_♥Shiki-
Job/hobbies : Чаткане на клавиетурата
Humor : Остай ме на светлина и си мъртъв
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 16.07.2010
От момичетата може би Акашия Мока, а от момчетата определено Гаара
CreepyDoll-
Брой мнения : 11
Дата на регистрация : 20.08.2010
Бих изнасилила Бя. Всъщност бих го изнасилила многократно. XD И всеки път като се сетя за него и ми се прияждат ЧЕРЕШИИИИ! Соу определено него си избирам. Той ми е сред първите места в харема. Всъщност май си поделя първото място с Неджи.
Хм... да помисля малко... Но първото име, което ми идва веднага наум, е Итачи . По-възрастен, по-зрял, да речем от брат си... Защо ли не е реален? Само колко неща бих могла да му направя!
cool cheryll-
Humor : ...
Брой мнения : 127
Дата на регистрация : 22.10.2010
И аз тъй искам..ако беше реаленн искам да сме си нещо като съквартиранти, знам че си харесва Сакурка така че няма да се женим за него но е ИДЕАЛЕННLittle.Vampire написа:Ами...ъъъ... то май стана ясно...
philosopher-
Брой мнения : 13
Дата на регистрация : 17.07.2013
със сите яки аниме мацки
PenPen-
Брой мнения : 48
Дата на регистрация : 29.06.2012
Similar topics
» `В кой герой бихте искали да се 'превърнете' ?`
» Как бихте искали да изглеждате ако бяхте от противоположния пол ?
» Кои аниме герои бихте набили?
» Как бихте изглеждали ако бяхте аниме героиня?
» Кой ти е най-най-най-любимият аниме герой евър?
» Как бихте искали да изглеждате ако бяхте от противоположния пол ?
» Кои аниме герои бихте набили?
» Как бихте изглеждали ако бяхте аниме героиня?
» Кой ти е най-най-най-любимият аниме герой евър?
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите