Blame!
+3
Shinshoku
Cocaine`
Enery
7 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Blame!
Продуценти : e-records, Group TAC
Генетична модификация, Човешко вдъхновение, Научна фантастика
Епизоди : 6
7мин на епизод
В един закрит район хиляди нива се припокриват взаимно.
Не може да се посочи небето от земята и не си личи, кое е горе и кое е долу. Може би целта на тази история е да разкрие ограниченията на света.
Мистериозния главен герой Кирии скита в търсене на "Нет термални гени", които не са заразени (от някаква зараза). Целта на Кирии се оказва и едно голямо бреме и придава още повече мистерия на историята. Герой на име Кибо намира диск изхвърлен на боклука и започва да го записва, но какво ли е съдържането на този диск и какво ли ще стане по-нататък?! Гледайте и ще разберете!
Автор: KiMiTo
Това е едно от най - странните и кратки анимета, които съм гледала през живота си. Самият му смиосъл е така замислен, че ако не го разбереш от първия път трябва да го изгледаш отново и да внимателно да вникнеш в него. Изгледах два пъти за отрицателно време и ме впечатли, макар че доста хора не го разбират и казват колко е тъпо и безмислено. Не. Има си смисъл и то доста поучителен.
Хората могат както да създадат нещо, така и да го разрушат, но за разрушаването могат да им бъдат достатъчни и мунити, докато при изграждането процеса е много по - дълъг и труден. И разни такива ^_^.
- Spoiler:
- И ми беше интересно, че търсеха едно единствено останало ДНК, за които не бяха сигурни, че въобще съществува, но все пак продължиха да го търсят.. и разбира се това даде резултат.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Blame!
Ами ще го видя някой път, наистина е доста кратко.. Макар, че тая картинка не ме впечатли особено ще видим 1-ви еп..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Определено пика не хваща,но понеже е кратко ще го видя може и да ми хареса,пък и щом е със смиъл :)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Не, честно, малко вероятно е да го схванете, щом аз го мъчих и втори път..
Ех, но пък, от де да ви знам, може да си падате по такива. Трябва да обичаш научна фантастика, за да ти е що годе интересантно.
Ех, но пък, от де да ви знам, може да си падате по такива. Трябва да обичаш научна фантастика, за да ти е що годе интересантно.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
BookwoRm написа:Не, честно, малко вероятно е да го схванете, щом аз го мъчих и втори път..
Аз обожавам научната фантастика. Начи ще ми хареса =3 Честно казано,обичам анимета които има смисъл в себе си, и не се и съмнявам че ще ми трябвам повече от 1 път да го гледам за да го схвана но пък ще го гледам =)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Това го гледах,ама ми беше толкова интересно,че плеъра си вървеше,а аз се занимавах с мойте си работи.. whatever
А доколкотъо постера - какво не му харесвате?Аз точно заради него пък го гледах
А доколкотъо постера - какво не му харесвате?Аз точно заради него пък го гледах
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Определено ще го погледна.Ми ловз Sci-fi. А и понякога обичам кратки анименца.Гарантират изглеждане и ако другите показатели са им добри...понякога ги предпочитам
пред дълги анимета които омръзват докато ги гледаш.
пред дълги анимета които омръзват докато ги гледаш.
Done. Та доста е добто анимето, пон според мен де, щом не накара по едно време да си засиля мозъчната дейност малко значи си струва
Гледах го в същия ден, в който го видях качено в замунда.
Нищо не разбрах! Грам нищичко не зацепих!
А ме мързеше да го гледам отново ...
Нищо не разбрах! Грам нищичко не зацепих!
А ме мързеше да го гледам отново ...
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Емз, аз прочетох и историята и засега защепвам всичко.Но признавам доста е объркано...(6 еп съм ми слоу )
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите