Cinderella's Letter
2 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Cinderella's Letter
Първата
Писмото на Пепеляшка
Това е кратичка история, която много ми хареса. Преведох я, но тъй като една сладурана ми оплю шрифта, просто ще го сменя... някой хубав ден.
Ето и самата Пепеляшка в случая - Машита Рена:
Втората
Принцът, който се влюби - това е първата исторая, която намерих по случайност на испански... И понеже ми харесаха картинките :icon_bigrin: , реших да я потърся на език, от който ще я разбера....
Третата
Грозницата
Писмото на Пепеляшка
Това е кратичка история, която много ми хареса. Преведох я, но тъй като една сладурана ми оплю шрифта, просто ще го сменя... някой хубав ден.
Ето и самата Пепеляшка в случая - Машита Рена:
Втората
Принцът, който се влюби - това е първата исторая, която намерих по случайност на испански... И понеже ми харесаха картинките :icon_bigrin: , реших да я потърся на език, от който ще я разбера....
Третата
Грозницата
Последната промяна е направена от Ryuuka Sae на Вто 05 Май 2009, 16:42; мнението е било променяно общо 1 път
Ryuuka Sae- Терорист
-
Location : Знаете ли приказката за "Тримата братя и златната ябълка"? Да, да, точно онази - и Ламята участва... Е, аз нямам нищо общо с тях. / Sofia
Job/hobbies : ми ето де - щом съм тук, то е ясно :)
Брой мнения : 291
Дата на регистрация : 04.05.2009
Re: Cinderella's Letter
Прочетох всичко на един дъх.Най ми хареса The Ugly One, а другата от по-хубавите е точно Cinderella's Letter.Попринцип не си падам по шоуджо, но това се оказа, че си заслужаваше да си отделя 30 минути за да го прочета.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Re: Cinderella's Letter
Честно казано ме трогна, затова съм я запомнила...
Първита три са хубави... 4-тата е симпатична, а 5-тата честно казано не ми хареса особено...
Радвам се, че се е харесала
Първита три са хубави... 4-тата е симпатична, а 5-тата честно казано не ми хареса особено...
Радвам се, че се е харесала
Ryuuka Sae- Терорист
-
Location : Знаете ли приказката за "Тримата братя и златната ябълка"? Да, да, точно онази - и Ламята участва... Е, аз нямам нищо общо с тях. / Sofia
Job/hobbies : ми ето де - щом съм тук, то е ясно :)
Брой мнения : 291
Дата на регистрация : 04.05.2009
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите