Как си избирате аниме за гледане?
+18
Katinkka
Cocaine`
Chaos
Yuuki-chan
skindrawer
LiДо4o_O
Little.Vampire
neli4ka
General_Grievous
~|~Crazy_kid~|~
Vampire_Love
Megaphy
Blackie.
CriminaL Baby.
Façade
Shinshoku
Enery
Ricchan ^^
22 posters
Страница 1 от 1
Жанрът е главен определящ. Обикновено препрочитам историята първо, но тя не е определяща. Главно трябва да харесам арта, гледам студиото, което го е правило, понякога и сеютата ме тласкат към тежкия избор и мноого рядко историята... Рядко приемам препоръки и ако съм изгледала нещо препоръчано е защото съм го огледала, харесала и така...
Тъъ гласувах за арт, студио, сеюта, история, жанр.
Тъъ гласувах за арт, студио, сеюта, история, жанр.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Как си избирате аниме за гледане?
Арт, Студио ( MADHOUSE ) друго, жанр.
Забравих историята мн сме капризми откъм историята, рядко ми харесва
Забравих историята мн сме капризми откъм историята, рядко ми харесва
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Гледам арта (за мен той е адски важен)!Съяо така героите на облошката (не ми ли харесат не става за гледане) *гаси логиката* Жанра също е важен.Избрах и *Друго* +история :)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
По историята,арта и сеютата
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Жанр, препоръки, арт
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Жанр, арт, сюжет, история
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
По принцип повечето си ги избирам според препоръки, като едно от най-важните неща, защото ако видя някакъв ужасен арт, но заитригуваща история съвсем ми се убива желанието за гледане.Влиая се и от студията.Примерно като видя КьоАни и си викам "това ще се гледа", а ако видя Гонзо например реагирам с едно "ъ?" и не искам и мал шанс да му дам.
Постера също е важен.Но като цяло в арта му е цаката.Сеюта също горе долу.Например заради Нориаки се реших да гледам Fate/Stay Night.
Постера също е важен.Но като цяло в арта му е цаката.Сеюта също горе долу.Например заради Нориаки се реших да гледам Fate/Stay Night.
Последната промяна е направена от Dark.Soul на Нед 10 Май 2009, 13:28; мнението е било променяно общо 1 път
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
зарибявам се според сеютата
Vampire_Love- Терорист
-
Брой мнения : 172
Дата на регистрация : 07.05.2009
- по историята
Много ме мързи да я чета
по арта
+
важното е студиото да е KyoAni / Madhouse / Bones / Sunrise etc.
Все ми е тая xD
според това кой композира музиката на анимето
Все ми е тая xD
според героите от обложката!!11!!1
+
от препоръки
+
водя се от чуждото мнение, ако се харесва на другите, има висок рейтинг - почвам го!
+ (и го дропвам , ако не ме радва)
друго /ддз вече ;д/
+
гледам жанра
+
На първо място е историата ако тя е хубава си заслужава да се види.
После са жанровете.
На трето място естествено е студиото ако е на Sunraise ili Production I.G веднага се гледа.
И вече от препоръки е накрая .
После са жанровете.
На трето място естествено е студиото ако е на Sunraise ili Production I.G веднага се гледа.
И вече от препоръки е накрая .
Гледам историята да ми харесва, защото откъм нея съм много капризна. Също така е важен арта и жанра... иии вече ако някой ми го е препоръчал..
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Аз - история, жанр и препоръки.
Предпочитам приятелите ми да ми препоръчат анимето, защото им знам стила и ми е ясно какво ще е самото аниме. Но и сама си харесвам - по историята.
Предпочитам приятелите ми да ми препоръчат анимето, защото им знам стила и ми е ясно какво ще е самото аниме. Но и сама си харесвам - по историята.
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Препоръки, жанр, арт и най-важното - героите от обложката
Ако ме изкефи някой или има готин пич там съм..
Ако ме изкефи някой или има готин пич там съм..
Задължително гледам жанра, обожавам криминални анимета, депресийки и тем подобни...
Гледам героите на обложката, щото ако не ме кефат просто няма начин да го гледам. Ако видя някво животинче на корицата дето се предполага, че може да говори или човек дето наподобява нещо подобно, веднага се зарязва анимето (Канокон, ДБЗ и т.н.)
Историята е също много важно.
И като край арта. Това не ме интересува толкова много... Въпреки, че ме кефи много сегашният арт на аниметата нямам нищо против да гледам анимета и от преди 10-15г.
Гледам героите на обложката, щото ако не ме кефат просто няма начин да го гледам. Ако видя някво животинче на корицата дето се предполага, че може да говори или човек дето наподобява нещо подобно, веднага се зарязва анимето (Канокон, ДБЗ и т.н.)
Историята е също много важно.
И като край арта. Това не ме интересува толкова много... Въпреки, че ме кефи много сегашният арт на аниметата нямам нищо против да гледам анимета и от преди 10-15г.
Задължително по арта . Ако арта не ми хареса изобщо няма да се правя труда да чета сюжета и др такива неща
Yuuki-chan- Терорист
-
Job/hobbies : мии и тук не се сещам
Humor : А сетих се тук! Никакъв :д
Брой мнения : 167
Дата на регистрация : 18.04.2009
Главно препоръки. Иначе каквото хвана, това гледам.
Chaos-
Job/hobbies : Очерняне живота на другите~
Брой мнения : 68
Дата на регистрация : 19.04.2010
В последно време - жанра. Не че и толкова гледам, колкото чета, но ако видя в жанра нек'во шоджо и просто знам, че няма да го гледам За арт няма да говоря, защото минах тази фаза и сега е важно историята да е съществена. Най - важното е да има трагедия!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Арт и жанр, ако те не ми харесват - няма шанс да го гледам ;Д
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Мноого рядко чета описания.. от това става ясно, че историята не мога да я прогадая.. още повече, че мразя да чета наляво и надясно какво било анимето.. трудно е, изисква някакво усилие.
Гледам обложката.. от там съдя за арта.., ако е добър може и да се види; После гледам жанра.. разглеждам какво са хакнали като жанр и определям дали ще ми хареса; третия критерий е оценката в MAL. Ако е 8.00 и над това, значи ми вдига мнението за него и се гледа :3
Другия начин е някой да ми го е препоръчал.. изслушвам мнението на съответния приятел/ка която/йто ми го е препоръчал/ла и определям дали ще го гледам.
Общо взето трябва да ме впечатли по тея критерий.
Не гледам много студиото, защото и те гафят. Не е вярно, че само еди-си-кое студио прави добри анимета.. никога не се водя по това. Може и най-великото студио да се осере, а може и най-гадното и мършаво студио да направи добро аниме.. тъй че за мен тва не е критерий.
Не се водя от сеютата, защото и тези сега известни сеюта едно време са били неизвестни, нали? Начи няма логика да пренебрегвам новите сеюта.., а и аз не съм от тези които гледат кой кво е озвучавал.
Гледам обложката.. от там съдя за арта.., ако е добър може и да се види; После гледам жанра.. разглеждам какво са хакнали като жанр и определям дали ще ми хареса; третия критерий е оценката в MAL. Ако е 8.00 и над това, значи ми вдига мнението за него и се гледа :3
Другия начин е някой да ми го е препоръчал.. изслушвам мнението на съответния приятел/ка която/йто ми го е препоръчал/ла и определям дали ще го гледам.
Общо взето трябва да ме впечатли по тея критерий.
Не гледам много студиото, защото и те гафят. Не е вярно, че само еди-си-кое студио прави добри анимета.. никога не се водя по това. Може и най-великото студио да се осере, а може и най-гадното и мършаво студио да направи добро аниме.. тъй че за мен тва не е критерий.
Не се водя от сеютата, защото и тези сега известни сеюта едно време са били неизвестни, нали? Начи няма логика да пренебрегвам новите сеюта.., а и аз не съм от тези които гледат кой кво е озвучавал.
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Когато сама си търся нещо да си добавя в watch листа гледам почти винаги само арта на обложката. Иначе ми се е случвало да си сваля нещо заради музиката. Но най-вече се водя от препоръки. А да и понякога гледам аниме, защото любим озвучител е в главния герой. XD
Със сигурност студиото оказва малко влияние дали ще гледам дадено аниме. Примерно madhouse имат толкоз разнообразни проекти и има доста от тях, които не ми харесват особено.
Главно гледам таговете в anidn. Или, ако е известно и добре оценено от другите анимето или пък ако случайно чуя опенинг на аниме и ми хареса. В случай, че тепърва ще излиза, преценявам по постера. ;D
Главно гледам таговете в anidn. Или, ако е известно и добре оценено от другите анимето или пък ако случайно чуя опенинг на аниме и ми хареса. В случай, че тепърва ще излиза, преценявам по постера. ;D
Гост- Гост
Ммм, аз си изббирам по обложката и резюмето, ако ми харесат - търся опенинга/ендинга в ютуб + ако има някакви части от епизоди и ако ми хареса си го дърпам ^_^
От студиа не разбирам, за съжаление ... и Тани само ми вика по тоя въпрос...
От студиа не разбирам, за съжаление ... и Тани само ми вика по тоя въпрос...
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Избирам по жанра и обложката. Ако са някакви ужаси, направо подминавам. Но, ако има някой сладки момченца и жанра е романтика, драма, шоунен... веднага го почвам.
Жанр, арт, дизайн на героите, резюме.
В по-редки случаи - трейлър, препоръка, АМВ.
В по-редки случаи - трейлър, препоръка, АМВ.
Ice-Blast-
Job/hobbies : Biting to death
Humor : I'm not amusing at all...
Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 22.10.2011
Similar topics
» Toп 5 аниме герои
» Най-трогателното аниме?
» любима аниме двойка
» Аниме Момченца
» Любима аниме реплика
» Най-трогателното аниме?