Hatsukoi Limited
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Hatsukoi Limited
Тип: ТВ
Епизоди: 12
Статус: завършено
От-до: 11 април 2009 до 27 юни 2009
Продуценти: J.C. Staff
Жанрове: Комедия, Еччи, Романтика, Училище, Шоунен
Продължителност: 20 мин. за епизод
Аниме за "първите любови" на няколко прогимназистки и гимназистки. По принцип всеки епизод е фокусиран върху отделен герой, но по-нататък и постепенно се наблюдава и развитие на показаните истории. С течение на времето се оформят необикновени и неочаквани любовни геометрични фигури. ^_^
ревю: MAL
От продуцентите на ТораДора, няма как да не му хвърля поглед, а и в MAL се чуват много добри отзиви Субтитри все още няма, след като анимето току-що излезе
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Пон 27 Юли 2009, 05:04; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Hatsukoi Limited
Ооо,това ще го видя
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ммм, допада ми, фенсървис има, но не прекалено, по-скоро е еротично настроен *а не навсякъде по чифт огромни гърдаци, cough Kanokon cough*
И историята докарва до забавни ситуации Ох, и аз да си имах една Мисаки-нее за съседка
Това, което не харесвам е арта. >< Очите са готинки но дотук. Много е светъл, няма детайли в бекграунда и тази буквално мека бяла рамка около екрана ми бърка в червата. Също и самия арт е странен, но скоро се свиква, не там е главния проблем.
И музиката не е нищо особено... Но като герои, история и наслада е готинко анименце, перфектно за разпускане и приятна комедийка с включен фенсървис
И историята докарва до забавни ситуации Ох, и аз да си имах една Мисаки-нее за съседка
Това, което не харесвам е арта. >< Очите са готинки но дотук. Много е светъл, няма детайли в бекграунда и тази буквално мека бяла рамка около екрана ми бърка в червата. Също и самия арт е странен, но скоро се свиква, не там е главния проблем.
И музиката не е нищо особено... Но като герои, история и наслада е готинко анименце, перфектно за разпускане и приятна комедийка с включен фенсървис
-
Ооо това много ми хареса.Арта е един сладичък.^^
Ще се следи.
Ще се следи.
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Не им помня имената ама русата и оня дебил са големи сладури! Тва е уникално, много е добро анимето, с всички ттези любовни истории и все има някакви оплитанки Ама лелеее колко са сладки и тя е по-висока от него, супер е сладурско xD Бтв май пооправиха артаи е малко по-несветъл о.О Също и музиката май ми направии по-добро впечатление. Абе тези двамата ми оправиха всичко, с шалчето и ръкавичките
И сестрата дето обича батко си мн ме кефи, особено като се прави на момче и проследи брат си Голям е пич и искам да се съберат incest~~~~
И сестрата дето обича батко си мн ме кефи, особено като се прави на момче и проследи брат си Голям е пич и искам да се съберат incest~~~~
-
Неее, това е велико! Егати любовния... петоъгълник?? Тц, шестоъгълник, всъщност + горилата е седмоъгълник! ftw!! И пак доза Еномото и задръстеняка Конспирацията на сестричката и Аюми Шепот, шепот, шепот Ще се пукна, адското дет е, защо по дяволите са спрели мангата Не разбират >.>
-
Хахаха, изгледах първи еп Аюми рули, кви ли не неа си ги представя... В най скоро време ще го изгледам и ще кажа мнение
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Най-сетне намерих време да го изгледам. Аниме номер 2 на сезон пролет за мен /сри, никой не може да бие Ритсу/
Страа~хотно е! Какво да кажа?! Откъде да започна?! Просто... усетя ли пеперуди в корема, значи романтиката е на ниво, а мен цяло ято пеперуди ме тормозиха докато зяпах Еномото и задръстеняка Голям е сладуррр Кво като е грозен, то момичето правилно си каза накрая, ма айде да не спойлвам... Еееех голяма двойка са XD
Стига за тях, че още ме боли корема >о<
И всички останали са сладури, само таз Маюми АЮми ли беше ме дразни, шот "любовта" й е някак плоска -.- ЗНам, че анимето е за първата любов, но просто като сравня с останалите, които наистина бяха хлътнали... нейното си беше все едно е 5 клас и харесала някой деба. Еччито въобщеее не се натрапваше, бе по-скоро екстра, за което мн се радвам... Историята е велика /изключваме /м/Аюми /, толкова трепети в 12 епизода :О Изумих се, J.C. Staff знаят как да правят училищни романси! Свалям им шапка!
Артът е някак си интересен, красив по свой начин... Малко детайли имаше, НО когато този проклет АРТ поиска да бъде хубав, може да го направи! Какъв залез, какъв океан в 12 еп! Окапаха ми очите *-*
Да не споменавам като цяло сцената след тази... Задръстеняка така реалистично дишаше, беше анимирано дори преглъщане /бая бяга човека/ и имах чувството, че съм там! Sasuga J.C. Staff!ТВа е второто KyoAni, с просто различен стил <3
ОСТ-а е на ниво,ЕД-а е направо страхотен, аз направо съм възхитена... Бе кво да кажа?!?!? :D 9/10, направо и то не знае как му се изплъзна десятката... Мисля, че /м/Аюми, тази пикла е причината
Страа~хотно е! Какво да кажа?! Откъде да започна?! Просто... усетя ли пеперуди в корема, значи романтиката е на ниво, а мен цяло ято пеперуди ме тормозиха докато зяпах Еномото и задръстеняка Голям е сладуррр Кво като е грозен, то момичето правилно си каза накрая, ма айде да не спойлвам... Еееех голяма двойка са XD
Стига за тях, че още ме боли корема >о<
И всички останали са сладури, само таз Маюми АЮми ли беше ме дразни, шот "любовта" й е някак плоска -.- ЗНам, че анимето е за първата любов, но просто като сравня с останалите, които наистина бяха хлътнали... нейното си беше все едно е 5 клас и харесала някой деба. Еччито въобщеее не се натрапваше, бе по-скоро екстра, за което мн се радвам... Историята е велика /изключваме /м/Аюми /, толкова трепети в 12 епизода :О Изумих се, J.C. Staff знаят как да правят училищни романси! Свалям им шапка!
Артът е някак си интересен, красив по свой начин... Малко детайли имаше, НО когато този проклет АРТ поиска да бъде хубав, може да го направи! Какъв залез, какъв океан в 12 еп! Окапаха ми очите *-*
Да не споменавам като цяло сцената след тази... Задръстеняка така реалистично дишаше, беше анимирано дори преглъщане /бая бяга човека/ и имах чувството, че съм там! Sasuga J.C. Staff!ТВа е второто KyoAni, с просто различен стил <3
ОСТ-а е на ниво,ЕД-а е направо страхотен, аз направо съм възхитена... Бе кво да кажа?!?!? :D 9/10, направо и то не знае как му се изплъзна десятката... Мисля, че /м/Аюми, тази пикла е причината
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите