`SMS`
+8
Mad.Soul
Enery
Kreator
Drama.Queen
{Bloody.Rose}
Ricchan ^^
c0lourblind-
Façade
12 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: `SMS`
Тааа.. това беше излишен коментар, защото " всеки с мнението си! " , но както и да е.. някои просто са ограничени.
О, да, да кажа, че преди дооста време гледах един епизод и не ми направи никакво впечатление, ама някои хора просто не са създадени, за да гледат такива щуротии. Ако започна да го гледам сигурно накрая ще имам изблици от сорта на " омг, к'ва тъпня! ". Шанс..
О, да, да кажа, че преди дооста време гледах един епизод и не ми направи никакво впечатление, ама някои хора просто не са създадени, за да гледат такива щуротии. Ако започна да го гледам сигурно накрая ще имам изблици от сорта на " омг, к'ва тъпня! ". Шанс..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Yuuki-chan написа:Хм. Не ми харесва...но и аз попринцип не си падам по испански,турски,италиански..и какви ли още не от тоя вид бозави сериалчета icon_lol:
И аз съм така...просто избягвам такива 'сапунки'
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
::Anery. написа:Тааа.. това беше излишен коментар, защото " всеки с мнението си! " , но както и да е.. някои просто са ограничени.
Едва ли не нервите ти ще издържат за 200 епизода
Аз гледах малко докато нямах комп, то там не'къв излезе от затвора, после рев, рев, рев.. "Баща ти ме накара!" и Соня се спука от рев като си отиде пича
Последната промяна е направена от c0lourblind- на Съб 24 Сеп 2011, 12:03; мнението е било променяно общо 1 път
Абе говорите пълни щуротии, то, че си е сапунка, сапунка си е, ама героите бяха пичове. И беше интересно как яките от 1 сезон се превърнаха в баси говната във втори, а тези, които ме дразнеха ги заобичах. Да, Андрес фтв!! Пако също много почнах да го уважавам, преди не го търпях. Няма го постоянното "О, любоФ моя", редовната главна лигла и главния проскубан женчо.
Друг е въпроса можеш ли да гледаш такива неща. Като за сапунка си беше класика. Много по-добра от шибаните турски помии, които наводниха ефира ни.
Друг е въпроса можеш ли да гледаш такива неща. Като за сапунка си беше класика. Много по-добра от шибаните турски помии, които наводниха ефира ни.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите