Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Имам твърде много свободно време....

+5
Mad.Soul
Koufuku ;3
Little.Vampire
LiДо4o_O
Stefi818
9 posters

Go down

Имам твърде много свободно време.... Empty Имам твърде много свободно време....

Писане  Stefi818 Пет 03 Апр 2009, 11:31

Така.... това са моите драсканици.

Имам твърде много свободно време.... Pictur10Имам твърде много свободно време.... Pictur11
Имам твърде много свободно време.... Pictur12Имам твърде много свободно време.... Pictur13
Имам твърде много свободно време.... Img_0020Имам твърде много свободно време.... Img_0021Имам твърде много свободно време.... Img_0022
Имам твърде много свободно време.... Img_0023Имам твърде много свободно време.... Img_0024Имам твърде много свободно време.... Img_0025
Имам твърде много свободно време.... Img10Имам твърде много свободно време.... Tem10
Имам твърде много свободно време.... Saske10

Приемам критики всякакви mmm
Stefi818
Stefi818

Female
Брой мнения : 39
Дата на регистрация : 03.04.2009

Върнете се в началото Go down

Имам твърде много свободно време.... Empty Re: Имам твърде много свободно време....

Писане  LiДо4o_O Пет 03 Апр 2009, 11:52

Това, че имаш талант е явно, прерисуваните неща са много добри, но мисля, че ако направиш нещо авторско ще мога да те изкритикувам повече icon_lol ии... ако правиш графики, изпипвай ги до края, а не се ограничавай само до контурите..
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Имам твърде много свободно време.... Empty Re: Имам твърде много свободно време....

Писане  Stefi818 Пет 03 Апр 2009, 14:16

Имам твърде много свободно време.... Shiki10

LiДо4o_O написа:Това, че имаш талант е явно, прерисуваните неща са много добри, но мисля, че ако направиш нещо авторско ще мога да те изкритикувам повече icon_lol ии... ако правиш графики, изпипвай ги до края, а не се ограничавай само до контурите..

Тва не са графики, просто не ми се занимаваше да ги оцветявам drop
Stefi818
Stefi818

Female
Брой мнения : 39
Дата на регистрация : 03.04.2009

Писане  Little.Vampire Пет 03 Апр 2009, 18:22

Уаууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!
Много са хубави!!!!!!!!!!!!!!
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Koufuku ;3 Вто 07 Апр 2009, 18:24

нещо липсва не знам и аз какво но иначе радват... uu
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  Mad.Soul Сря 08 Апр 2009, 11:31

~SaKuRa HaRuNo~ написа:нещо липсва не знам и аз какво но иначе радват... uu

А не.....опитах да съм мил, но явно не става!

Първо:Мислиш че им има нещо но НЕ знаеш какво е

и Второ:Твойте рисунки не приличат на нищо!!!

Радинчо: Поне да се беше изказал за рисунките по темата icon_rolleyes Темата на ~SaKuRa HaRuNo~" беше изтрита преди доста време по нейно желание. Нейно си е мнението,въпреки и аз не съм много съгласна с нея :)
Mad.Soul
Mad.Soul
Терорист

Male
Humor : ;D
Брой мнения : 617
Дата на регистрация : 07.11.2008

http://www.last.fm/user/Madzzy

Писане  Shinshoku Сря 08 Апр 2009, 12:12

Реших и аз да се изкажа :icon_bigrin:
Рисунките ми харесват наистина. Приличат си с героите и така някои както са безцветни и само примерно с червено или синьо (както при Наруто нп очите) е станало наистина интересно.
Да не говорим че се влюбих в очите на Шики (нали е Шики не е Аидоу?) icon_lol
Мисля че дори и да не се оцветят пак са страхотни :) Аз и без това си падам повече по без цветните рисунки drop
И да съгласна съм, пробвай се с някое авторско произведение icon_wink Имаш определено таланта icon_wink
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Писане  Ricchan ^^ Чет 09 Апр 2009, 16:40

Хубави са, но авторско му е майката. icon_smile Пробвай да си развиеш това, което си успя;а дотук с тренировките по прерисуване icon_wink

Бтв, само на Темари и една На Саске не ми хареса. Саске ми бе странен някакъв не мога да го опиша, а Темари - долната й опашка бе огрооомна icon_lol Иначе нямам критики, хубаво прерисуваш
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Megaphy Пет 10 Апр 2009, 12:31

Ако си отворя устата прекалено много ще изръся само говна и после Радинчо ще ме оправи. smile
За това казвам, че са хубави, но все пак имам забележки.

Радинчо: icon_lol icon_lol спокойно си пиши мнението нали за това ги пускат така или иначе нещатат си тук.Просто оправям някои мнения тъй като някои не пишат по темата. (на пр. ~}Black'Fantasy{~) icon_rolleyes lol i`m not scary ya` know icon_lol
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Enery Пет 10 Апр 2009, 12:44

Ахахах..
1. Саске е най - грозен.
2. Използвай по - меки моливи и хубави листа.
3. Пробвай нещо по - сложно от "Наруто" и расуването на лица.
4. Интересно ми е как рисуваш природа.
5. Ако ще оцветяваш гледай да е с някакви по - добри средства от моливи. Ползвай маслени пастели, например.
6. Земи сложи малко светлоосенки, че така на нищо не приличат.
7. Личи си, че имаш някакъв талант. Забелязах, че доста изпипваш малките детайли, но на големите не си обърнала внимание, като това, че на Хината главата и тялото са напълно несъразмерни. На Наруто фейса пък така си го изпипала, че ми харесва повече от оригиналния.
8. Последно. Земи им сложи малко повече линийки, че не съм сигурна, че и ги прерисувала, или си ги прекопирала. Честно, не може дда са толкова изчистени, навсичкото и отгоре не виждам някъде по тях да си трила, а тези неща дооста си личат.
Нещо ми намирисвааа! Внимавай какви ги рисуваш, щото 7 години опит се изявяват лесно!

Радинчо: wow....винаги ми е било интересно да ти чета мненията в арта щото винаги има смисъл в тях (демек истина) е на това му се казва мнение! та така де за някои неща съм съгласна :) Не мисля само че е прекопирвала защото от къде и как ще прекопира?Листите ми се струват дебели.Но права си нема трито (или поне аз не виждам такове)....това Хината ли е? аз честно казано си мислех че е някаква филър нинджа дет не знам омг icon_lol определено други анимета ще е по-добре...авторско най-ДОБРЕ...

п.п. Той Саске попринцип си е грозен drop

Хич не е трудно да го прекопира. Принтира си картина използва индиго, или онова другото, на което туко - що му забравих името и готово. И тези листове, между другото, като ги сложиш на прозорец си нямаш на идея как можеш да нарисуваш всичко. Аз имам същите, затова споменах, че е възможно да прекопирала. Няма трито.. на тези бели листа със тези твърди моливи, които е очевидно, че са такива, няма шанс да не се вижда, ако е трила, а тя очевидно не е и разбира се това ме навежда на мисълта за прекопиране. Не може да се прерисува до такава степен, че да не триеш. Най - добрите художници трият като невидели, а едно 15 годишно да не го прави.

п.п. Да, ама тук изглежда нереално грозен.

Радинчо:Добре възможно е.Но не те ли навежнда на мисълта,че дори и ако беше прекопирвала,щяха ли някои от рисунките да са толкова не симитрични?На пример Хината,Саске,Темари,Какаши дори и Саку?Даже и Йондаиме изглежда не симитричен в гръб.Ако беше прекопирвала щяха да са идеални.А те не са по отножение на телата и лицата.Само Шики изглежда като прекопиран за мен :)

Погледни рисунките на Какаши, на Кюбито над него, на Хината и още някои.. отзад колко хубаво се очертават другите рисунки.. Затова, казах, че са тънки и е възможно да прекопира. Туко - що ги видях и им се радвам :icon_thefinger Тъъъ.. така, всичко е възможно. Надявам се още да рисува, за да разбера, дали прекопирва или не. icon_lol
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите