Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица?

+25
CriminaL Baby.
angel_hope
~Devil May Cry~
skindrawer
`†`Tomb Raider Pro`†`
Sinner
black_warrior
Vampire_Love
Thousand.Sunny
Shivers
Koufuku ;3
~|~Crazy_kid~|~
~[Twilight]~
Rena-Zlat
Elune Be Praised*
HellGirl
Kreator
ton4encento
Blackie.
Little.Vampire
Façade
Enery
Megaphy
Shinshoku
Ricchan ^^
29 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица? Empty Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица?

Писане  Ricchan ^^ Пет 13 Мар 2009, 18:46

? drop Споделете емоциите, разочарованията, всичко, което ще изпитате, + начина, по който ще запълните времето. icon_smile
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица? Empty Re: Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица?

Писане  Shinshoku Пет 13 Мар 2009, 19:22

FTF>> аз бях без комп за 2 месеца и казвам ви направо издивях...
По-голяма част от времето си прекарвам на компа и без него ми е пълна мъка (все едно да живея без шоколад)...Скуката ме съсипва.Ако е хубаво времето, да излизам ,мотая се на лево на десно, колкото да убия времето,но когато се прибера в къщи....е ад за мен...
Ако е лошо времето съм затворена (по скоро закована) в къщи.Единственото което ми остана е да рисувам или чета манга (които за щастие си купих)...Слушам музика от мр3-та и се отпускам колкото да не мисля за това че немам комп.
Също така като немам комп,започвам да се въртя прекалено много около хладилника icon_lol (то това е нормално за мен де ма без комп още повече)...

Май че е това drop
Shinshoku
Shinshoku
Ретард

Female
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008

Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица? Empty Re: Как ще реагираш ако останеш без комп за седмица?

Писане  Ricchan ^^ Пет 13 Мар 2009, 19:29

Написах 1 седмица, че да не докарам инфаркт на някого с по-големи цифри icon_lol

И аз съм била без комп доста време и СИЛНО се депресирах, стоях само пред телевизора и се тъпчех през 5 минути. Абсолютно нищо друго, голяма депресия беше icon_lol Натам се е запътило и сега ама drop
Още се опитвам да вляза във форма след тъпкането тогава ><
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Megaphy Пет 13 Мар 2009, 19:42

Умирам от мъка и си бия главата в стената.Един път се бях разревала докато заспивах. drop "Искам си аниметатааа!"
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Писане  Enery Пет 13 Мар 2009, 20:01

Нищо особено. И кфо кат' остана без комп, да умирам ли?
Ше помоля мама да ми принтира манга и готово.
През останалото време винаги ще намеря какво да правя. :: Ще цъкам хека, ще слушам музика, гледам ТВ, рисувам, пиша, спя, усъвършенствам падането си, медитирам и разни.
Ако е слънчево, или ще се пльосна на балкона на слънцето, или ще изляза.
Ако вали ще си дремем пред ТВ-то, обичам Cartoon Network icon_lol , ше се депресирам, метам топче по стената, опитвайки се да хвана със затворени очи. ; ще прочета някоя друга книга, не че не го правя всеки ден.. ; ще се уча да готвя.. мда обичам да готвя и експериментирам icon_lol
Винаги ще намеря какво да правя..
Enery
Enery
Ретард

Female
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Писане  Façade Съб 14 Мар 2009, 05:15

Ще се побъркам...
ПОмня един път,когато мама и татето бяха в болница и компа се печука.Цял ден вися пред ТВто и се тъпча с чипсове.Добре,че беше баба да ми купува квото искам,че иначе можеше да се гръмна icon_lol
А най-шибаното беше като ми спряха нета на нова година.
Както и да е.Като ми се развали компа винаги ставам по-нервна и и мога да убия човек на моменти.Почвам да се чудя вече,след като се върна от даскало кво да правя.Ако излизам -хубаво,ама като съм вкъщи направо умирам от скука ^^'
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Little.Vampire Съб 14 Мар 2009, 12:29

Ще изпадна в луда истерия и ще почна да троша всичко по пътя си... :icon_bigrin: smile
Но истината е, че това никога не би се случило... надявам се... тъй като все някак ще се докопам до комп: дали ще е у някоя приятелка, или в клуб...
Няма да коментирам как ще реагирам, ако остана без форума за един ден... drop ... Пристрастих се!!!!!!
Little.Vampire
Little.Vampire
Модератор

Female
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008

Писане  Blackie. Съб 14 Мар 2009, 15:24

BookwoRm написа: Нищо особено. И кфо кат' остана без комп, да умирам ли?
Ше помоля мама да ми принтира манга и готово.
През останалото време винаги ще намеря какво да правя. :: Ще цъкам хека, ще слушам музика, гледам ТВ, рисувам, пиша, спя, усъвършенствам падането си, медитирам и разни.
Ако е слънчево, или ще се пльосна на балкона на слънцето, или ще изляза.
Ако вали ще си дремем пред ТВ-то, обичам Cartoon Network icon_lol , ше се депресирам, метам топче по стената, опитвайки се да хвана със затворени очи. ; ще прочета някоя друга книга, не че не го правя всеки ден.. ; ще се уча да готвя.. мда обичам да готвя и експериментирам icon_lol
Винаги ще намеря какво да правя..

Същото, с изключение на готвенето. Има няколко определени хора, с които главно се чувам по скайп и доста ще ми липсват, но нали затова има телефони, както и ще помагам повече на майка ми с бебето. А когато ми примилее за форума - просто отивам в някоя приятелка или в комп клуб. Но всичко това е при полужение, че компът се развали или нямам достъп до такъв у дома, а когато всичко е наред, но просто не ми позволяват да сядам, наистина откачам.
Blackie.
Blackie.
Зарибен

Female
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008

Писане  ton4encento Съб 14 Мар 2009, 15:52

Ъмззз....Първо ще се ядосам, после ше icon_sad , но накрая ще ми мине и ще си заживея животеца whistle
ton4encento
ton4encento

Female
Job/hobbies : AnimE & MangA
Humor : 100% hEntAi *¬*
Брой мнения : 117
Дата на регистрация : 20.10.2008

http://www.vbox7.com/user:ton4encento

Писане  Kreator Сря 18 Мар 2009, 17:09

Няма да ме грее.
А какво ще правя ...?
Ще тормозя някой нещастник, ще чета - на тавана на къщата, ще рисувам - на някоя от пейките в двора на хим. факултет или на спирката на 102\94\67 - семинарията, или в даскало.
Ако ми падне настроението, сигурно ще отида да ритам портата на съседката ... или да напиша нещо върху нея.
Ако ми е скучно, ще вися с часове на перваза на някой от прозорците на тавана и погледът ми ще се рее нейде из пространството.
Ще се наливам с кола и семки със съседа на покрива на гаража му, ще говоря с Дез по тела ...
А ако НАИСТИНА ми стане скучно, тогава ще започна да уча..
И тем подобни простутий.
Демек - ще си губя времето.
Kreator
Kreator
Терорист

Female
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008

Писане  HellGirl Сря 18 Мар 2009, 17:46

Ще започна да си бия главата в стената,а и точно сега нашите ми забраниха всякакъв контакт с фртата,направо ще се побъркам! :crazy2:
HellGirl
HellGirl
Зарибен

Female
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009

Писане  Elune Be Praised* Сря 18 Мар 2009, 18:25

Амм в началото определено ще се побъркам и може някой мебел да си го отнесе, ама след като по преминат 4-5 часа ще се мобилизирам да не умра от скука :icon_bigrin: Някой баскет да изиграя или ще зяпам телевизора или ще кисна във фитнеса като се старая да се контузя пак drop или просто ще слушам музика ама няма да позволя да загина от скука :icon_bigrin: тъй, че има какво да се прави icon_smile
Elune Be Praised*
Elune Be Praised*
Терорист

Male
Location : I am everywhere. Yes that's right even in your head.
Job/hobbies : Баскетбол, Анимета, Фитнес, Музика, Психотерапия О.о
Humor : Копче! о.О
Брой мнения : 1213
Дата на регистрация : 10.11.2008

http://and1.com/

Писане  Rena-Zlat Чет 19 Мар 2009, 05:00

преживявала съм го....
напрао полудях wall
Rena-Zlat
Rena-Zlat
Терорист

Female
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009

Писане  ~[Twilight]~ Чет 19 Мар 2009, 12:41

-Storm.Fucker- написа:FTF>> аз бях без комп за 2 месеца и казвам ви направо издивях...
По-голяма част от времето си прекарвам на компа и без него ми е пълна мъка (все едно да живея без шоколад)...Скуката ме съсипва.Ако е хубаво времето, да излизам ,мотая се на лево на десно, колкото да убия времето,но когато се прибера в къщи....е ад за мен...
Ако е лошо времето съм затворена (по скоро закована) в къщи.Единственото което ми остана е да рисувам или чета манга (които за щастие си купих)...Слушам музика от мр3-та и се отпускам колкото да не мисля за това че немам комп.
Също така като немам комп,започвам да се въртя прекалено много около хладилника icon_lol (то това е нормално за мен де ма без комп още повече)...

Май че е това drop

Тично! Няма какво друго да кажа от това.
~[Twilight]~
~[Twilight]~

Female
Брой мнения : 47
Дата на регистрация : 14.03.2009

Писане  ~|~Crazy_kid~|~ Пон 23 Мар 2009, 19:39

Ще си подобря оценките :icon_bigrin:
~|~Crazy_kid~|~
~|~Crazy_kid~|~
Модератор

Female
Job/hobbies : Doramas, Jpop, Kpop, Tpop, преводи ^^ MV/PV-та. тнт
Humor : ~|~ Винаги весело. С малки изключения xD ~|~
Брой мнения : 1716
Дата на регистрация : 19.03.2008

http://www.vbox7.com/user:onimase

Писане  Koufuku ;3 Пон 23 Мар 2009, 20:24

аз бях така до днес drop :
ем малко се раздразних и малко по-малко питах мама и тати "Може ли да поиграя малко,Може ли....."
и тъй,седмицата мина smile
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  Shivers Пон 20 Апр 2009, 09:53

Била съм...
Последствията... огромна сметка и на двата ми номера... / след това се наложи аз да ги плащам hsa4 /
Постоянно се карах с всички в нас...
Постоянно лежах...
Тъпчех се като невидяла...
И така... определено не искам да се повтаря...
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Thousand.Sunny Вто 05 Май 2009, 09:53

Ще рисувам и ще готвя Рамен . И ако някой ме ядоса................... :icon_evil:
Thousand.Sunny
Thousand.Sunny

Female
Job/hobbies : Anime & Manga
Брой мнения : 16
Дата на регистрация : 04.05.2009

Писане  ~|~Crazy_kid~|~ Вто 05 Май 2009, 15:33

Не знам за цяла седмица , но за едни ден ще се наспа добЛе
~|~Crazy_kid~|~
~|~Crazy_kid~|~
Модератор

Female
Job/hobbies : Doramas, Jpop, Kpop, Tpop, преводи ^^ MV/PV-та. тнт
Humor : ~|~ Винаги весело. С малки изключения xD ~|~
Брой мнения : 1716
Дата на регистрация : 19.03.2008

http://www.vbox7.com/user:onimase

Писане  Vampire_Love Чет 07 Май 2009, 19:04

Ем здраве да е. Стояла съм и 1 месец без комп.
Vampire_Love
Vampire_Love
Терорист

Female
Брой мнения : 172
Дата на регистрация : 07.05.2009

Писане  black_warrior Нед 10 Май 2009, 11:03

Vampire_Love написа:Ем здраве да е. Стояла съм и 1 месец без комп.
И аз така! Живяла съм без комп до 10 години и съм оживяла. Но без MP3 - йка не...
black_warrior
black_warrior
Терорист

Female
Job/hobbies : killer
Брой мнения : 392
Дата на регистрация : 07.03.2008

http://www.vbox7.com/user:nightwish3197

Писане  Sinner Пет 15 Май 2009, 13:36

аз стоях-окото ми беше възпалено..искаше ми се да седна амъ кат нестава ше търпиш,фо толко icon_lol
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  `†`Tomb Raider Pro`†` Пон 18 Май 2009, 10:43

предполагам зле..повечето работа я върша на компа =.=
`†`Tomb Raider Pro`†`
`†`Tomb Raider Pro`†`

Male
Брой мнения : 81
Дата на регистрация : 21.01.2009

Писане  skindrawer Пон 18 Май 2009, 15:28

няма да умра, това е сигурно, но няма да бъде много яко... предполагам, че все ще си намеря к'во да правя...
skindrawer
skindrawer
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime, House Music
Humor : Do you know what they call a 1/4 pounder with cheese in France? -No. -Royal with Cheese. (Pulp Fiction)
Брой мнения : 499
Дата на регистрация : 12.05.2009

http://icesubs.info

Писане  ~Devil May Cry~ Сря 20 Май 2009, 12:56

Ще е неприятно , но има какво друго да се прави , компютъра не е единственото нещо ..
~Devil May Cry~
~Devil May Cry~
Зарибен

Male
Job/hobbies : Heaven / Hell
Humor : You can`t tell what you can`t see, you know!?
Брой мнения : 1722
Дата на регистрация : 25.02.2008

http://www.vbox7.com/user:dreadword

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите