STAR WARS
+3
General_Grievous
Drama.Queen
Tzeentch God of Chaos
7 posters
Страница 1 от 1
STAR WARS
Какво мислите за филма.Кой ви е любимия герой от филма.Коя страна (Империя,Консортиум,Република,Бунтовници)най ви харесва?
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Re: STAR WARS
хехееее,не съм го тледала,ама май ще се наложи
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Е май аз ще съм първия който ще си каже мнението.За мене това е най-великата сага от филми някога правена.Любимия ми герой е Лорд Вейдър.Тъмния Ситски Лорд.Любимия ми епизод е Епизод 5:Империята отвръща на удара.Особено часта когато Вейър отрязва ръката на Люк.Най-омразния ми епизод е завръщането на джедаите.Моята любима страна в конфликта е Галактическата Империя.
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Сагласен сам наистина най-великата сага правена някога.Любимия ми герой е Генерал Грийвъс.Предводител на дроидската армия.Любимия ми епизод е Епизод 3:Отмащението на Ситите.Моята любима страна в конфликта Консортиума.
Като цяло е интересно..
Любимия ми епизод е... оффф са не мога да зацепа
В целия филм най-много ме кефеше Хан Соло той си ми е любим герой
мн ма радва.. и в момента не се сещам за друго..
Любимия ми епизод е... оффф са не мога да зацепа
В целия филм най-много ме кефеше Хан Соло той си ми е любим герой
мн ма радва.. и в момента не се сещам за друго..
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
ЕДНИ ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ!!!!!! Всички джедаи са уникално яки, били мъже, жени или извънземни Мии да си кажа честно най-много ме кефи Анакин или по-точно актьора му ама не съм някоя изпаднала фенгърла, която гледа филма само заради героите :icon_bigrin: Кефи ме и в ролята на Вейдър. Йода го бяха направили убийствен в трети филм. Любимата ми част е ест. №3, после 1 и 2 и 6, от 4 и 5 съм леееееко разочарована. Спомням си, че ги гледах за първи път по нова тв и направо не издържах докато сане неделя че да гледам и следващия филм. А кооя страна ми е любима.... да речем, че съм безпристрастна
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Бих казала вторият ми най- любим филм, т.е. сага (пазя си първото мяст за "The Lord of the Rings")Когато гледах първите две части за първи път не ме впечатли,но това беше главно защото не си направих труда да вникна в смисъла,но при втория "преглед" си понапънах мозъчето и ми стана ясно че това е един наистина велик филм!Най - много харесвам третата част най - вече заради битката на Анакин и Оби Уан. А любими герои....абе Чубака и Йода събират точките А сериозно, може би Дарт Вейдър(и Анакин съответно) Лорд Сидиъс и Оби Уан.Колкото до страна в конфликта, съм посредата но май клоня малко повече към Империята....малко.
misashi-
Брой мнения : 58
Дата на регистрация : 18.02.2009
Това е любимият ми филм, но още не съм изгледала всичко! Май 2-ра част ще ми е любима, защото си харесвах повече Анакин като джедай, а не като Вейдър!
Иначе моите фаворити са Оби-Уан Кеноби и Йода! Харесвам как се бие и изглежда Оби-Уан, но по сили го бие Йода!
Мразя сцената, където Кеноби щеше да убие Анакин, а любимата ми е, когато джедаите се биха със ситите във 2-ра част!
Edit:Пропуснах да кажа, че любимата ми страна е Републиката!
Иначе моите фаворити са Оби-Уан Кеноби и Йода! Харесвам как се бие и изглежда Оби-Уан, но по сили го бие Йода!
Мразя сцената, където Кеноби щеше да убие Анакин, а любимата ми е, когато джедаите се биха със ситите във 2-ра част!
Edit:Пропуснах да кажа, че любимата ми страна е Републиката!
Scarlet Wein- Терорист
-
Job/hobbies : Dragonlance
Брой мнения : 298
Дата на регистрация : 02.09.2009
Similar topics
» Star Wars Games
» Star Trek (Collection)
» Camp Rock (Extended Rock Star Edition)
» Lucky Star
» Jeffree Star
» Star Trek (Collection)
» Camp Rock (Extended Rock Star Edition)
» Lucky Star
» Jeffree Star
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите