Мойте АРТ Stuff =]
+2
Façade
Mad.Soul
6 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Мойте АРТ Stuff =]
Ето най-накрая и аз да имам темичка
Ами прерисувах си китарката :)
Една вратовръзчица...да ме пита човек що я нарисувах
Малко фотошопче
Тобито :) Не се сдържах
Саскето...не съм го ръчкал много
Това ми хареса как стана
Тука изпробвах възможностите на шопчето
Залезчетат са ми слабост
Тва го наклепах
Направих си едно аватарче
Ами прерисувах си китарката :)
Една вратовръзчица...да ме пита човек що я нарисувах
Малко фотошопче
Тобито :) Не се сдържах
Саскето...не съм го ръчкал много
Това ми хареса как стана
Тука изпробвах възможностите на шопчето
Залезчетат са ми слабост
Тва го наклепах
Направих си едно аватарче
Последната промяна е направена от Mad.Soul на Пон 08 Юни 2009, 19:29; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Мойте АРТ Stuff =]
Наааайс!
Поразгледай някой друг урок за фотошоп и ще стане (:
А и китара мн ми хареса ^^
Поразгледай някой друг урок за фотошоп и ще стане (:
А и китара мн ми хареса ^^
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Рисунките не ме радват въобще, а нещата правени на CS.. Ами стават но имам чувството, че си им сложил само надпис... някак са ми постни и недовършени.. стоят като кръпка.. Не че съм голям експерт де, но не ми направиха голямо впечатление..
LiДо4o_O написа:Рисунките не ме радват въобще, а нещата правени на CS.. Ами стават но имам чувството, че си им сложил само надпис... някак са ми постни и недовършени.. стоят като кръпка.. Не че съм голям експерт де, но не ми направиха голямо впечатление..
Не, не съм сложил само надпис но както и да е.Знам, че не са умили зорите просто изпробвах CS-а.
миии..честно казано...китарата ме кефи но втората рисунка изобщо не ми харесва
що се отнася до нещата ти на Фотошоп....ми.....само едно ми хареса или как да го кажа...ми хвана погледа..другите ми бяха някак пусти но щом казваш че сега си започнал,както каза Чики погледи некакви урочета и вярвам че ще станат следващия път добри
що се отнася до нещата ти на Фотошоп....ми.....само едно ми хареса или как да го кажа...ми хвана погледа..другите ми бяха някак пусти но щом казваш че сега си започнал,както каза Чики погледи некакви урочета и вярвам че ще станат следващия път добри
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Последните 2 не ми харесват.Това със сградата му се вижда отстрани кабелаците,а другото ми е размазано
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
- На мен пък ми хареса само Зградата , но си имал възможност и да пропуснеш кабелите
-Хем по центрирано щеше да стане , хем нямаше да са там xD
Май ти е губи хоризонта, а? Първо започни да снимаш предмети в центъра на обектива, след това експеримантирай..
Рисунките не ми харесаха, от фотошопираните имаше само две, в които се загледах.
Рисунките не ми харесаха, от фотошопираните имаше само две, в които се загледах.
ох..вещицата идва
мии...само последната ми се стори някак интересна, заради тъмнината и как е станало размазано, все едно светлините се движат...другите не ме кефят...не знам какво използваш за снимките, но не ми харесва изобщо как е качеството...няма голяма разделителност и цветовете не ми изглеждат добри...на пример снимката с цветята....не можеш да фокосираш както трябва според мен...по скоро не можеш да избереш това което искаш да снимаш...на пример снимката с блока или пейзаша на полете....трябва внимателно да избираш това което искаш да снимаш и това което не искаш и как да го снимаш...на пример сниката със снега....можело е и по добро да стане....
та....това ще да емай..с други думи..не ми харесват
мии...само последната ми се стори някак интересна, заради тъмнината и как е станало размазано, все едно светлините се движат...другите не ме кефят...не знам какво използваш за снимките, но не ми харесва изобщо как е качеството...няма голяма разделителност и цветовете не ми изглеждат добри...на пример снимката с цветята....не можеш да фокосираш както трябва според мен...по скоро не можеш да избереш това което искаш да снимаш...на пример снимката с блока или пейзаша на полете....трябва внимателно да избираш това което искаш да снимаш и това което не искаш и как да го снимаш...на пример сниката със снега....можело е и по добро да стане....
та....това ще да емай..с други думи..не ми харесват
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите