Turn Back the Pendulum ( Bleach )
3 posters
Страница 1 от 1
Turn Back the Pendulum ( Bleach )
Мнението ви за епизодите, правени по Turn back the pendulum волюм-а.
Започват от 206-ти епизод и за сега не се знае колко ще продължат.
Започват от 206-ти епизод и за сега не се знае колко ще продължат.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Re: Turn Back the Pendulum ( Bleach )
Като цяло е хубаво че епизодите не са филъри.Все пак са част от мангата а сега почнаха да ги излъчват и в анимето.Вчера излезе и 208 епизод ама субсите се забавиха обаче епизодчето си беше много качествено. А и Turn Back the Pendulum е много важна част защото е пълнеж в история на дедтското, а и епизодите са много интересни :icon_headbang: btw мерси за темата
Мдам, епизодите наистина са страхотни. 35-тия волюм ми е любим и мноого се радвам, че го анимират в момента. А 208-ми епизод.... Оооо, 208-ми епизод рулира (по разбираеми за мен причини) Засега от turn back the pendulum епизодите и чаптърите, любимка ми е Хиори, но като видях Бякуя в 208 направо получих удар :yyut: Като цяло, епизодите са си супер. Ще е страхотно ако вмъкнат 1-2 филърни епизода в тази арка. Колкото и да ги мразя филърите, всичко от turn back the pendulum би ми харесало.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Сиг. 208-сми епизод ти харесва защото присъства малкия Биякуя :icon_bigrin:Ryuugu Rena ~ написа:Мдам, епизодите наистина са страхотни. 35-тия волюм ми е любим и мноого се радвам, че го анимират в момента. А 208-ми епизод.... Оооо, 208-ми епизод рулира (по разбираеми за мен причини) Засега от turn back the pendulum епизодите и чаптърите, любимка ми е Хиори, но като видях Бякуя в 208 направо получих удар :yyut: Като цяло, епизодите са си супер. Ще е страхотно ако вмъкнат 1-2 филърни епизода в тази арка. Колкото и да ги мразя филърите, всичко от turn back the pendulum би ми харесало.
Позна :icon_bigrin: Главно за това ми харесва, но и останалата част мн ме израдва, Маюри-сама рулз бе Хиори също
CriminaL Baby.- Ретард
-
Бяку-чан е толкова различен ОМГ! Като малък е страшно сладък, аи характера му мноу ме израдва
Хиори си кърти както винаги А Хирако мноу ме кефи с дълга коса (даже повече от колкото с къса)
Радват ме тея епизоди =3
Хиори си кърти както винаги А Хирако мноу ме кефи с дълга коса (даже повече от колкото с къса)
Радват ме тея епизоди =3
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Similar topics
» U-Turn (KDrama)
» Кой герой от Bleach сте?
» BACK-ON
» Favorite captain (Bleach)
» Favorite vaizard (Bleach)
» Кой герой от Bleach сте?