Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paradise Kiss

4 posters

Go down

Paradise Kiss Empty Paradise Kiss

Писане  Shivers Сря 04 Фев 2009, 20:33

Paradise Kiss ParadiseKiss

Tип: TV
Епизоди: 12
Статус: Завършено
Година: От 14.10.2005 до 30.12.2005
Жанрове: Slice of Life, Romance, Drama, Comedy, Josei

Юкари е типичната ученичка, която слуша родителите си и присъства всеки ден в училище. Когато започва да се запитва за живота си, тя среща група студенти в модно училище, които имат модна линия с името "Paradise Kiss" (Целувка от Рая). Групата има нужда от модел, който да дефилира техните модели в предстоящо модно ревю и решават да изберат Юкари. Първоначално Юкари не иска да има нищо общо с тези ексцентрични хора, но в последствие осъзнава, че те не са толкова лоши. На всичкото отгоре, тяхната страст и ентусиазъм да следват идеалите и мечтите си карат Юкари да разбере, че не се е наслаждавала на живота си и я мотивират да следва своите мечти. Историята проследява Юкари откакто се присъединява в групата ексцентрици и се влюбва в техния лидер Джордж.

Последната промяна е направена от Days and Days на Сря 09 Юни 2010, 12:18; мнението е било променяно общо 4 пъти
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Върнете се в началото Go down

Paradise Kiss Empty Re: Paradise Kiss

Писане  Shivers Чет 03 Дек 2009, 10:06

Изтрих си предното мнение, защото след второто гледане имам съвсем друго мнение за анимето..

Арта е малко странен, но на мен ми хареса. Ммм Yukari в началото ми беше малко дразнеща с това, че не можеше да реши какво иска.. Мммм George е един от малкото мъжки персонажи които ми харесват. И погледа му ми напомняше за някой, но за кой.. не се знае. Arashi е пич, но когато разбра за Hiro се държа малко по детски.. разбирам го хД На края се видя, че поне малко е пораснал ^^
    Miwako беше лигла, но поне не беше дразнеща лигла. Isabella е изключително красива като жена, но ми се струва, че някак нейната история остана на заден план, а на мен ми се искаше да разбера повече за нея.
    Всъщност единствено Hiro с това негово бутане където не му е работа.
    Историята е много добра, въпреки, че ми се стори адски бързо това между Yukari и George...
    Края е гаден, но друг край не би имал по-добро въздействие поне върху мен.
    OP-a е перфектен, всъщност целия OST е много добър...
    Определено си заслужава гледането... Според мен това е еднo от най-добрите josei анимета заедно с Нана ^^
Shivers
Shivers
Ретард

Female
Брой мнения : 5063
Дата на регистрация : 22.02.2008

http://www.last.fm/user/iruqe

Писане  Blackie. Пон 24 Май 2010, 14:24

В сравнение с Нана, ParaKiss не ми хареса. Като цяло става за гледане, но не успя да ми въздейства и може би бе грешка, че подходих с толкова големи очаквания. Противно на първоначалното ми мнение, Юкари ме дразнеше, а не Мияко. Самата история бе интересна, но според мен не се разви по най-увлекателния начин. Просто... нещата можеха да бъдат поднесени по по-драматичен начин. През цялото време имах чувството, че става нещо наистина затрогващо, ала така и не ме докосна. Тук включвам дори края =/

Isabella е изключително красива като жена, но ми се струва, че някак нейната история остана на заден план, а на мен ми се искаше да разбера повече за нея.
тук подкрепям Стеф напълно

Сеюто на Юкари до болка ме дразнеше и не се изненадах, когато видях, че друг персонаж не е озвучила. Откъм арт... става. Ост-ът наистина бе невероятен : )
Давам му 7/10
Сигурно ако не бях гледала Нана преди това, щях да му дам, макар и с малко, по-висока оценка.
Blackie.
Blackie.
Зарибен

Female
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008

Писане  Katinkka Пон 24 Май 2010, 14:48

Това аниме смятам да го гледам.. отново откраднато от нечий друг лист ;DD
Дръпнала съм го на компа.. скоро ше му излезе късмета ;D

Ps. Хора, тука отново не виждам картинка D:
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Boddah. Сря 09 Юни 2010, 11:31

Хареса ми. Особено последния еп <3 Характера на Джордж ме кефи много ;3
Isabella е изключително красива като жена, но ми се струва, че някак нейната история остана на заден план, а на мен ми се искаше да разбера повече за нея.

тук подкрепям Стеф напълно
Аз също исках да знам нещо повече за Изабела.
Boddah.
Boddah.
Терорист

Female
Брой мнения : 361
Дата на регистрация : 10.05.2009

Писане  Katinkka Вто 15 Юни 2010, 18:54

Meн па изабела хич не ме грее.. всъщност не ми е интересно да знам каква е и от къде е.. тя ми беше нещо като фон на събитията. George не ме кефи особено.. някакси почти нищо не му харесвам. Сеюто на Юкари верно е страшно изнервящо.. хич не мога да я понасям icon_lol
Единствените, които ми харесаха са Miwako и Arashi. Според мен са страхотна двойка и и двамата са много добри персонажи.
Аз лично драма нещо не можах да усетя.. макар че историята беше приблизително добра.. към 6-7 епизод ми минаваха мисли да го дропна, но все пак го изгледах.
Давам му 8/10
Колкото и да се пъне.. анимето не може да получи повече icon_lol icon_lol
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  Sponsored content