Dennou Coil
+2
Ricchan ^^
Enery
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Dennou Coil
Dennou Coil /Cyber Coil, Coil - A Circle of Children/
genre: adventure, sci-fi
date: 12.05.2007 till 03.11.2007 /26 ep/
producers: MADHOUSE
The story takes place in the fictional Daikoku City. It follows a group of children as they use illegal AR visors called Dennou Mégané "computer spectacles" to unravel the mysteries of their half real, half Internet environment. The world displayed in the internet-connected visors contains games, virtual pets, and also internet viruses. The children interact with and reshape the digital landscape with the help of software tools.
Тфа аниме рулира. Арта е на доста голямо ниво, историята е интересна.. Кибернетика. Всичко е кибернетично, уникално добро е! Влюбена съм в него.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: Dennou Coil
Това ми е в план листата ^^ Но е малко назад... че други са с предимство ^^' Но щом Лорито одобрява, значи си го бива! XD
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Изгледах го! Не знам просто как да го опиша... Зарязвам абсолютно всички други анимета, това е на 1-во място. Измести ми чак Химето и ФМА, направо съм възхитена. Едно, че арта ми е от любимите, второ, че за първи път виждам аниме с толкова добра история, която да се развива постепенно и всеки епизод да те държи в невероятно напрежение. Единствето, на което не можех да предскажа следващите епизоди. Имаше фенсървиз.. героите бяха от едната крайност до другата по характер, имаше и доста неща, за които ми беше нужно време, за да ги схвана, но все пак се справих.
Кибернетичните джаджи бяха много яки, другия свят беше много яко направен.. висчките му Illegal баха много реалистични и тия нещата дето чистеха системата ми бяха смешни, така де тия Satchii
Мисля, че имаше 2 героя, които ме дразнеха.. ама те бяха маловажни. Имаше си достатъчна доза смях.. и сълзи. Краят беше неочаквано завършен. Не като повечето анимета, дето да им се чудиш кфо става след тфа... Е, разбира се, моите очаквания за малко романтика се изпариха, но ще го преживея. И все пак края не беше един от най - щастливите, както и да го погледнем и това ми напулни душичката още повече.
Така, че силно го препоръчвам на хора, на които им се гледа нещо различно..
О, извънземните! За първи път пиша толкова огромен коментар Рекооорд!
Кибернетичните джаджи бяха много яки, другия свят беше много яко направен.. висчките му Illegal баха много реалистични и тия нещата дето чистеха системата ми бяха смешни, така де тия Satchii
Мисля, че имаше 2 героя, които ме дразнеха.. ама те бяха маловажни. Имаше си достатъчна доза смях.. и сълзи. Краят беше неочаквано завършен. Не като повечето анимета, дето да им се чудиш кфо става след тфа... Е, разбира се, моите очаквания за малко романтика се изпариха, но ще го преживея. И все пак края не беше един от най - щастливите, както и да го погледнем и това ми напулни душичката още повече.
Така, че силно го препоръчвам на хора, на които им се гледа нещо различно..
О, извънземните! За първи път пиша толкова огромен коментар Рекооорд!
Enery- Ретард
-
Това ще се гледа 100 % от това което прочетох доста ще ми допадне.Слагам го с голям приоритет в листа сега ще се чудя кое по напред да почна
Предупреждавам, че не е с някакви невероятни битки или нещо, просто има много хубава история и е доста заплетено..
Enery- Ретард
-
Сега го свалям.Нямам търпение да ми се изтегли =3
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
ОМГ!Анимето е страхотно! Просто не можах да се отлепя от компа когато го почнах!
Първоначално мислех че ще ми е скучно,но после като залепнах просто епизод след епизод го изгледах за 1 ден!
Историята е изключително интересна,няма нито един герой който да ме е дразнил, арта е страхотен,просто анимето ми стана една от любимите!
Като почнах да го гледам,изобщо забравих за всичко около мене(дори това че ми стърже стомаха ). Все си виках "като свърши епизода,само да си го догледам и ще отида да ям" ма така и не станах и съвсем забравих за глада си
Малкото много ме радваше с това нейното "Poop!" nyahahahaha~
Така и не им запомних имената на героите, но много ме радва Харакен (само неговото име помня)
Първоначално мислех че ще ми е скучно,но после като залепнах просто епизод след епизод го изгледах за 1 ден!
Историята е изключително интересна,няма нито един герой който да ме е дразнил, арта е страхотен,просто анимето ми стана една от любимите!
Като почнах да го гледам,изобщо забравих за всичко около мене(дори това че ми стърже стомаха ). Все си виках "като свърши епизода,само да си го догледам и ще отида да ям" ма така и не станах и съвсем забравих за глада си
Малкото много ме радваше с това нейното "Poop!" nyahahahaha~
Така и не им запомних имената на героите, но много ме радва Харакен (само неговото име помня)
Shinshoku- Ретард
-
Нали ви казах.. Хипер добро е! Просто едно от малкото такива днешни дни. Все още помня почти всички епизоди. Харакен и Юко мн си ме радват, мн жалко, че ми разбиха мечтите за малко романтика >_< И лелята на Харакен мн радваше с тия Сатчии ^_^
На Исако домашните любимци бяха мн готини, дребни пухкави топчета.
Много се радвам, че и на някой друг му е харесало, защото не съм забелязала много хора да са го гледали.
На Исако домашните любимци бяха мн готини, дребни пухкави топчета.
Много се радвам, че и на някой друг му е харесало, защото не съм забелязала много хора да са го гледали.
Enery- Ретард
-
Ахам,определено си заслужава да се гледа!
Мен много ме радваше домашния любимец на Акира (едно такова сладко малко) ^-^ Хем котенце хем като мишле с тея ушички кяяя~~ X3
И на мен ми се искаше малко романтика между Харакен и Юко,Ma..както и да е страхотно си е анимето :)
А лелята кърти Сатчии простоооо...
Има приятно чувство за хумор което още повече те унася в анимето ^^
Мен много ме радваше домашния любимец на Акира (едно такова сладко малко) ^-^ Хем котенце хем като мишле с тея ушички кяяя~~ X3
И на мен ми се искаше малко романтика между Харакен и Юко,Ma..както и да е страхотно си е анимето :)
А лелята кърти Сатчии простоооо...
Има приятно чувство за хумор което още повече те унася в анимето ^^
Shinshoku- Ретард
-
Сега го гледам и бабаката ме изкърти
Моджотата са ми големи сладури,а това Сатчи е ...
Само арта не ми харесва малко,ама ако пък беше по-хубав нямаше да е толкова интересно анимето.
Моджотата са ми големи сладури,а това Сатчи е ...
Само арта не ми харесва малко,ама ако пък беше по-хубав нямаше да е толкова интересно анимето.
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
И аз исках да го гледам, но 4.95ГБ с 1 сийдър..
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Ахаха бабата кърти просто И аз искам такова бабе
Мен арта ме кефи :) Но не съм го и забелязвала много де,все пак бпх прекалено отплесната в историята Наистина е интересно :)
Мен арта ме кефи :) Но не съм го и забелязвала много де,все пак бпх прекалено отплесната в историята Наистина е интересно :)
Shinshoku- Ретард
-
Арта си е превъзходен, като се замислиш каква помия можеш да видиш в днешно време. Физиономиите бяха доста реални и изкилиферчени, така че смятам, че такъв убав и " жив " арт до са не съм виждала. Самата графика беше точно като жива. Беше почти, като да гледаш игрален филм.
+++ историята, която е невероятна.
Тфа аниме някой, ако започне да ми спори за него, нема а остане жив!
+++ историята, която е невероятна.
Тфа аниме някой, ако започне да ми спори за него, нема а остане жив!
Enery- Ретард
-
ахахах..Не знам какво "същество" би тръгнало да спори за такова страхотно аниме. И мен aрта ме кефи(особено когато оня илийгъл като риба когато си отвори пространство в истинския свят като вода,колко реално изглеждаше).Изобщо много добре замислено =)
Определено ми е в топ аниметата,защото си заслужава ^_^
Ще ми се честно казано да има и още,но то просто нямам как да се продължи де....жалко...как ми се гледа още едно такова аниме ^_^
Определено ми е в топ аниметата,защото си заслужава ^_^
Ще ми се честно казано да има и още,но то просто нямам как да се продължи де....жалко...как ми се гледа още едно такова аниме ^_^
Shinshoku- Ретард
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите