Genshiken
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Genshiken
GENSHIKEN
Тип: ТВ
Епизоди: 12
Статус: Завършено
От-до: от 10 окт. 2004 до 26 дек. 2004
Продуценти: ARMS, GENCO, Lantis, KIDS STATION, Media Blasters
Жанрове: Парче живот, Пародия, Комедия
Продължителност: 25 минути за епизод
Аудитория: 13 и нагоре
Колежанинът първи курс Сасахара Канджи решава да се присъедини към един клуб, за да има къде да споделя своите тайни интереси: манга, аниме и игри.
Когато за пръв път посещава "Геншикен", неговата безпочвена гордост бива разрушена от плана на Мадараме, колежанин втори курс, но Сасахара все още не може да си признае, че е отаку.
Докато взема участие в клубните дейности обаче, като посещаването на доуджин (лично публикуване) магазини и аниме фестивали например и се движи с останалите членове на клуба Коусака (хардкор отаку въпреки че е адски странен и изглежда добре), гаджето на Коусака - Касуга Саки (която всъщност не е отаку), Ооно (косплеърка) и останалите, той отваря сърцето си и решава да навлезе в отаку света. С тяхна помощ, Сасахара малко по малко се приспособява към отаку животът в Геншикен.
GENSHIKEN OVA
Тип: OVA
Епизоди: 3
От-до: 22 дек. 2006 дo 25 апр. 2007
Продуценти: GENCO, Lantis, Media Factory, Media Blasters
Продължителност: 24 минути за епизод
Аудитория: 13 и повече
Настъпва новата година за отакувците от Геншикен, а това означава нови членове. Манга клубът им подхвърля Чика Огиуе, която далеч не изглежда като че ще е най-обикновен нов член. Представя се с думите "Аз съм Огиуе и мразя отакувци" - това определено гарантира, че предстоящата година ще бъде всичко, но не и скучна.
GENSHIKEN 2
Тип: ТВ
Епизоди: 12
От-до: 9 окт. 2007 дo 26 дек. 2007
Продуценти: ARMS, KIDS STATION, Media Blasters
Продължителност: 24 минути за епизод
Аудитория: 13 и повече
Геншикен са одобрени за участие в предстоящия КомиФес, а Сасахара трябва да се приспособи към новата си роля като президент на клуба. Междувременно, Огиуе продължава да се бори да успее да се внедри в новата за нея обстановка.
Последната промяна е направена от Nao-senpai ^^ на Сря 28 Яну 2009, 22:06; мнението е било променяно общо 6 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Genshiken
Ето го и моето мнение относно поредицата: A MUST WATCH!
1 сезон: Избива го на парче живот-отаку стайл и комедия ;) Забавната е готината мацка, която по шега на съдбата се влюбва в отаку Принудена е и да посещава клуба, в който се е записал - Геншикен, където се намират и останалите герои. Въпреки че Санахара се води главния герой, специално в 1 сезон не си личи особено Честно ще си кажа, имаше епизоди, които хептен ме избиваха в парчето живот, то бе направо цяла порция ^^' Но и смеха бе на ниво... Артът не е от най-хубавите, но аз лично го обичам този стил, сякаш нарисувано с... водни боички или как да го нарека ^^' И косите ми изглеждат по-реални... Харесва ми и не ми пречи ^^' Оп-а рулира, героите са големи отакувци и си заслужава гледането - а вижте се отстрани! ^^
OVA: Това ми е любимата част от поредицата. Тези три епизода бяха просто епични! Действието главно се развива около Огиуе, новата героиня и БОЖЕ МИЛИ, как съм се смяла! Чак съседите се оплакваха от шума Няма такъв смях, просто умрях! Още един идиот се присъединява към Геншикен и простащината става пълна Огиуе между другото е голям сладур и много ми напомня на мен, а мацката ми напомня на фьешънките от класа ми дето все ме питат защо постоянно нося шапка и защо нося такива дрехи Абсолютно същото е, просто вижте сами! Огиуе рулз и си е моя ^^
Оп-а рулзва отново... А Артът... казват, че е по-грозен от на 1 сезон, но на мен пак ми хареса XD Някакъв такъв... изчистен... Като от комикс изваден. Кефеше ме. Чака ви много смях! :)
2 сезон: Е тука вече парчето живот се връща отново, леко поизмества комедията, намесва се драма, романтика между различните мембъри на Геншикен, включително и срамежливата Огиуе ^^^ Героите претърпяват голямо развитие на характерите си... Смехът също си го има, макар и не в чак толкова голямо количество... И естествено отакувщината е пълна
Оп-а не ми харесва Някво... j-techno-ballad о.О Съкс. Ед-а и той не ми хареса, но аз не го и слушам, така че не ме грее~
Артът е абсолютно подобрен от всяка гледна точка, просто е перфектен ;)
Не се израдвах малко на скалъпения край, но както и да е ^^'
All in all, всекидневния живот на едно отаку е забавно нещо, уверете се сами, ще преживеете голям смях, много позовавания на анимета и манги, във 2 сезон има и еп посветен на яои ^^', драма, комедия, романс... Аах, толкова е сладък отаку романса ^.^ Това срама не знаех, че е толкоз kawaii desu~
Въй мн изписах, ако някой го прочете евала @.@
1 season: 7/10
OVA: 9/10
2 season: 8/10
^^
пп: Да се гледа в реда, в който съм ги описала!
1 сезон: Избива го на парче живот-отаку стайл и комедия ;) Забавната е готината мацка, която по шега на съдбата се влюбва в отаку Принудена е и да посещава клуба, в който се е записал - Геншикен, където се намират и останалите герои. Въпреки че Санахара се води главния герой, специално в 1 сезон не си личи особено Честно ще си кажа, имаше епизоди, които хептен ме избиваха в парчето живот, то бе направо цяла порция ^^' Но и смеха бе на ниво... Артът не е от най-хубавите, но аз лично го обичам този стил, сякаш нарисувано с... водни боички или как да го нарека ^^' И косите ми изглеждат по-реални... Харесва ми и не ми пречи ^^' Оп-а рулира, героите са големи отакувци и си заслужава гледането - а вижте се отстрани! ^^
OVA: Това ми е любимата част от поредицата. Тези три епизода бяха просто епични! Действието главно се развива около Огиуе, новата героиня и БОЖЕ МИЛИ, как съм се смяла! Чак съседите се оплакваха от шума Няма такъв смях, просто умрях! Още един идиот се присъединява към Геншикен и простащината става пълна Огиуе между другото е голям сладур и много ми напомня на мен, а мацката ми напомня на фьешънките от класа ми дето все ме питат защо постоянно нося шапка и защо нося такива дрехи Абсолютно същото е, просто вижте сами! Огиуе рулз и си е моя ^^
Оп-а рулзва отново... А Артът... казват, че е по-грозен от на 1 сезон, но на мен пак ми хареса XD Някакъв такъв... изчистен... Като от комикс изваден. Кефеше ме. Чака ви много смях! :)
2 сезон: Е тука вече парчето живот се връща отново, леко поизмества комедията, намесва се драма, романтика между различните мембъри на Геншикен, включително и срамежливата Огиуе ^^^ Героите претърпяват голямо развитие на характерите си... Смехът също си го има, макар и не в чак толкова голямо количество... И естествено отакувщината е пълна
Оп-а не ми харесва Някво... j-techno-ballad о.О Съкс. Ед-а и той не ми хареса, но аз не го и слушам, така че не ме грее~
Артът е абсолютно подобрен от всяка гледна точка, просто е перфектен ;)
Не се израдвах малко на скалъпения край, но както и да е ^^'
All in all, всекидневния живот на едно отаку е забавно нещо, уверете се сами, ще преживеете голям смях, много позовавания на анимета и манги, във 2 сезон има и еп посветен на яои ^^', драма, комедия, романс... Аах, толкова е сладък отаку романса ^.^ Това срама не знаех, че е толкоз kawaii desu~
Въй мн изписах, ако някой го прочете евала @.@
1 season: 7/10
OVA: 9/10
2 season: 8/10
^^
пп: Да се гледа в реда, в който съм ги описала!
-
Eм...ще го видим
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
ем..героите изобщо не ме грабнаха (а това за мен е на първо място), ъм историята също
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Принципно ревютата са за да не те грабне нещо, написват квостава в първия епизод и толкоз, аз си казах - анимето е за дейли лайф-а на група отакувци - няма какво повече да се допълва, който иска да гледа себеподобните кви са идиоти и зарибени - иска, който не- не и толкова ;)
И е абсурдно да се очакват някакви първи красавци, това са отакувци, доколкото знам не се славим с особена хубост /по-голямата част/. Пък и в 2 сезон особено малко повече мязат на хора, арта доста подлъгва в 1-ви Pyon, тук в акция всъщност влиза вътрешната красота
Аз пък с кеф си го изгледах
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите