Chobits
+2
Elune Be Praised*
Shinshoku
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Chobits
Ми не видях сякаш за това анименце тема, ма ми харесва :) Пускам го тук, тъй като го водят Ечи :)
Заглавие: Chobits
Тип: Телевизионни серии
Епизоди: 26
Категория: Androids, Comedy, Ecchi, Nudity, Romance, SciFi, Seinen, Slapstick
Резюме: В бъдещето персоналните компютри вземат формата на атрактивни момичета. Наричани са Персокони. Хидеки Мотосува е млад беден студент, който се проваля на изпитите за колежа. С надеждата да вземе изпитите другата година, Хидеки се премества в града и започва работа. Той, разбира се, иска Персокон, но те са много скъпи и той не може да си го позволи. Един ден, на път за вкъщи, той намира Персокон в боклука. Решава да го прибере, тъй като вече не принадлежи на никого. Изглежда обаче, че този Персокон няма операционна система и единственото, което казва, е "Чии". Така го и кръщава, а по-късно разбира, че персоконите модел Chobits имат възможност сами да мислят и то без използването на операционни системи, както повечето обикновени персонални компютри...
Заглавие: Chobits
Тип: Телевизионни серии
Епизоди: 26
Категория: Androids, Comedy, Ecchi, Nudity, Romance, SciFi, Seinen, Slapstick
Резюме: В бъдещето персоналните компютри вземат формата на атрактивни момичета. Наричани са Персокони. Хидеки Мотосува е млад беден студент, който се проваля на изпитите за колежа. С надеждата да вземе изпитите другата година, Хидеки се премества в града и започва работа. Той, разбира се, иска Персокон, но те са много скъпи и той не може да си го позволи. Един ден, на път за вкъщи, той намира Персокон в боклука. Решава да го прибере, тъй като вече не принадлежи на никого. Изглежда обаче, че този Персокон няма операционна система и единственото, което казва, е "Чии". Така го и кръщава, а по-късно разбира, че персоконите модел Chobits имат възможност сами да мислят и то без използването на операционни системи, както повечето обикновени персонални компютри...
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Re: Chobits
Това е голяма тъпотия
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Сладки са ама няма особено развитие на историята
Ayumu_chan:P-
Брой мнения : 51
Дата на регистрация : 05.02.2009
Загубила съм почти всякакви надежди за това аниме :/
Но ще направя още един нищожен опит да го гледам, заради Фай *sigh*
Но ще направя още един нищожен опит да го гледам, заради Фай *sigh*
Shadowplay-
Humor : Bang bang.
Брой мнения : 45
Дата на регистрация : 02.05.2009
На мен лично много ми хареса :icon_bigrin:
ChaosLegion-
Job/hobbies : Anime,Manga,Music,Games,Books...
Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 10.08.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите