Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета?

+33
rock_pure3
Chaos
miss_kapriss989
Minche7o_96
xYoshix
xXEndzeitXx
nendi_chan
Koufuku ;3
iSpy_you
Katinkka
Tzeentch God of Chaos
Shadowplay
HellGirl
neli4ka
Rena-Zlat
skindrawer
Little.Vampire
Sinner
Mad.Soul
Bloody Iti-sama
RealizeR
Chiraru-san
ton4encento
{Bloody.Rose}
CriminaL Baby.
Elune Be Praised*
Façade
Isi-chan
Shinshoku
Megaphy
Enery
Ricchan ^^
Cocaine`
37 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета? - Page 2 Empty Re: Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета?

Писане  Tzeentch God of Chaos Пет 26 Юни 2009, 17:33

при мен
1во покемон
въпреки че не знаех както доста други хроа че е аниме
мислех го за малка анимация с която да си оплътня времето
после наруто за което един фр ми бръщолевеше нонстоп и го изгледах за да го накарам да спре icon_lol
после басилиск
и така до сега icon_lol
както повечето хора съм почнал
Tzeentch God of Chaos
Tzeentch God of Chaos
Терорист

Male
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008

Върнете се в началото Go down

Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета? - Page 2 Empty Re: Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета?

Писане  Katinkka Сря 02 Сеп 2009, 13:28

Най-първото беше Yu - Gi - Oh след това Шаман Краля после покемон.....преди 2 месеца Шакуган но Шана почнах(още не съм я свършила) после пък гледах филма Death Note 2 след това анимето, което ми е любимо..<3
После вече почнах да гледам сериозно анимета, което беше преди около 2 месеца hty
Katinkka
Katinkka
Терорист

Female
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009

Писане  iSpy_you Нед 06 Сеп 2009, 13:54

Ами като малка гледах "Покемон", но тогава не знаех какво значи аниме. И после започнах да гледам "Наруто" и направо се влюбих в този стил анимации. :icon_bigrin:
iSpy_you
iSpy_you

Female
Job/hobbies : Рисуване, четене, невнимаване
Humor : Грух, грух...Мяу!
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 02.09.2009

Писане  Koufuku ;3 Съб 21 Ное 2009, 20:49

Първо гледах Сайлър Муун и не знаех какво е аниме, смятах го за детско, тъй като бях на 6-7. Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета? - Page 2 869273 После Шамън Кинг по БТВ май го даваха следобед и аз го гледах.После вече от Джетикса започнах да гледам Наруто и се зарибих.
Иии така ... Кое аниме ви накара да започнете да гледате анимета? - Page 2 29574
Koufuku ;3
Koufuku ;3
Зарибен

Female
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008

Писане  nendi_chan Чет 26 Ное 2009, 09:09

И аз, като повечто, почнах от Ю-Ги-О (ама не се бях зарибила... докато повечето, които го гледаха и карти си купуваха, и играеха...) и Шаман Кинг (което много си го харесвах) и маи него го гледах всеки следобед с бисквитки в ръка у баба ми icon_lol После много бях харесала Сейлър муун, ама все не успявах да го хвана и се ядосвах... И така до любимото ми неосъзнато аниме - Дореми^^ зза което всяка сутрин си ставах прилежно в 6 icon_lol А първото осъзнато ест беше Наруто... И от него... Въпреки че него го гледах преди 2 години, а по-усилено се захванах с аниме от 1 година, ама подробности icon_lol
nendi_chan
nendi_chan
Терорист

Female
Location : I'm assassin... It's natural not to tell you where I am
Job/hobbies : ...
Humor : JUST STOP THE FUCK BOTHERING ME, YOU JERK *picks up the gun and shoots the poor man* That's better^^ *then continues watching Lucky star*
Брой мнения : 203
Дата на регистрация : 08.05.2009

Писане  xXEndzeitXx Пет 11 Дек 2009, 20:22

Elfen lied...бях го изгледал...и ма нарадва...и реших да си намеря още някое... и така drop
xXEndzeitXx
xXEndzeitXx
Терорист

Male
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009

Писане  xYoshix Нед 27 Дек 2009, 23:10

Shaman King...
xYoshix
xYoshix

Female
Брой мнения : 129
Дата на регистрация : 27.12.2009

Писане  Minche7o_96 Чет 31 Дек 2009, 07:12

Ами...Като малка много гледах фокс киц (не помня как се пишеше на английски xDD ) и случайно ми пусна някакво ново "филмче" "Наруто" с времето го гледах всеки път дори се карах за телевизора с наще xDD след наруто започнах да гледам Покемон xD после Shaman king след това k-on после не помня и сега съм на Shugo Chara...Имаше едно с някаква Зоуи където се превръщаше в котка не помна как се казваше анимето xDD Тъъ всичко започна от Наруто :)
Minche7o_96
Minche7o_96

Female
Брой мнения : 89
Дата на регистрация : 14.01.2009

Писане  miss_kapriss989 Пон 26 Апр 2010, 13:05

Първото ми аниме..Elfen Lied bb.Беше невероятно...точно от тези, които обичам с МНОГО кръв!! 66 След това едни идиоти от класа ми ,започнаха да ми разказват за Наруто, което беше второто ми аниме.След това започнаха да ми харесват аниметата и както другите тръгнах да гледам повечко анименца! nnb
miss_kapriss989
miss_kapriss989
Терорист

Female
Job/hobbies : My hobby is to shatter the hearts of the innocent boys.
Брой мнения : 186
Дата на регистрация : 08.12.2009

Писане  Chaos Пон 26 Апр 2010, 15:18

xXEndzeitXx написа:Elfen lied...бях го изгледал...и ма нарадва...и реших да си намеря още някое... и така drop

Нннда~
Chaos
Chaos

Female
Job/hobbies : Очерняне живота на другите~
Брой мнения : 68
Дата на регистрация : 19.04.2010

Писане  rock_pure3 Пон 10 Май 2010, 12:35

Първото аниме в живота ми беше "Покемон". Ноо тогава незанех какво значи т'ва. След това по немаската ТВ попаднах на Kamikaze Kaitou Jeanne ии то ме запали. Тогава кака,която учи японски дойде от София и ми обясни анимето какво е. Абе..камикадзето е първото.
rock_pure3
rock_pure3

Female
Humor : ь.ь
Брой мнения : 98
Дата на регистрация : 24.03.2010

Писане  Boddah. Чет 13 Май 2010, 12:39

Така... Сейлър Мун, гледах го като бях малка, даже не знаех, че е аниме.После ми казах да гледам Наруто, следях го до някъде и реших да търся други анимета.+Покемон и Ю Ги О.
Boddah.
Boddah.
Терорист

Female
Брой мнения : 361
Дата на регистрация : 10.05.2009

Писане  Ricchan ^^ Чет 13 Май 2010, 13:33

След преосмисляне на нещата... I give all the credit to Yu-Gi-Oh! <3 Наруто го почнах, защото всички го гледаха, но истината е, че без YGO, нямаше да разбера за Abridged, за Naruto, за форума, откъдето и въобще и да се запаля следователно така по аниметата. Не го показвам особено, но съм скрит Yu-Gi-Oh! тард. Възнамерявам скоро да си го изгледам на японски, защото останах покрусена от тоталното преиначаване на историята във версията на 4KIDS, so~ като нищо и 10 да си му дам този път. Много съм пристрастена към тва нещо, уви. Колкото и да е антично.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  sunshine_star Нед 30 Май 2010, 09:11

Като малка гледах Сейлър Мун, после Покемон, Наруто, Yu-Gi-Oh!, но изобщо не знаех, че са анимета. Мислех ги за детски. Следях ги редовно даже им знаех почти всички песнички (освен тези на Ю-Ги-то) xD . По-късно реших да изгледам целия първи сезон на Наруто, така се запалих и взех да влизам по форумчета. Докато ровех намерих една тема за анимета и така научих, че не са поредните бебешки детски, а анимета. После в Замунда.НЕТ взех да си свалям и попаднах на Higurashi-то. Изгледах и трите сезона за около две седмици през ваканцията и още повече се запалих по анимета. И така реших да продължа да гледам...
    Таа първото бе Наруто, второто - Хигурашито, а третото беше Shugo Chara!
sunshine_star
sunshine_star
Терорист

Female
Job/hobbies : books... writing...
Humor : 3in1 без нескафе ;3
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 26.07.2009

Писане  Kótaro Fúuma Пон 14 Юни 2010, 21:27

Gintama и Sengoku Basara icon_smile icon_smile ( иначе съм гледал , Наруто , Блийч и Елфен Лиед )
Kótaro Fúuma
Kótaro Fúuma
Терорист

Male
Job/hobbies : Ninja Style , Final Fantasy , Samurai Warriors , Random Anime , Devil May Cry , To Annoy General_Grievous xD
Humor : Victory is merely nothing in a world of chaos.Chaos shall crumble before me
Брой мнения : 157
Дата на регистрация : 10.06.2010

Писане  ChaosLegion Сря 30 Юни 2010, 10:20

Накара ме...Анивенчър 2008,който съвсем случайно разбрах,че ще се провежда,докато зяпах рекламните банери,докато си чаках някаква атака в булфлийт.
Отидох...разтопих се като видях косплея на Rider(FSN),но чак 2-3 месеца след това започнах да гледам,когато един от дота френдовете се оказа,че гледал анимета и ми препоръча Claymore...от там вече повечето сам съм си ги избирал.

ПП.
Имам чувството,че това вече съм го разказвал в друга тема,сори ако се повтарям.
ChaosLegion
ChaosLegion

Male
Job/hobbies : Anime,Manga,Music,Games,Books...
Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 10.08.2009

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите