Aishiteruze baby
2 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Aishiteruze baby
Тип: ТВ
Епизоди: 26
Статус: Завършено
От-до: 3 април 2004 до 9 октомври 2004
Продуценти: Animax, TMS Entertainment, Toei Video Co., Ltd
Жанрове: Комедия, Драма, Романтика, Шоджо
Продължителност: 25 мин. за епизод
Аудитория: Всички възрасти
Aishteruze baby се върти около животът на Киппей Катакура, популярен гимназиален плейбой, който флиртува с всяко момиче, което види, без да помисля за техните чувства. Животът му се обръща наопаки когато един ден леля му изоставя неговата петгодишна братовчедка в къщата му. На Киппей му е възложена задачата да се грижи за Юзую и да се научи как да стане "майката", от която тя се нуждае. Докато Киппей се учи как да се грижи за Юзую, той също се научава и как да се грижи за Кокоро, тихо момиче от класа му, която му помага.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 04 Авг 2009, 01:52; мнението е било променяно общо 9 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Aishiteruze baby
Много разпускащо аниме и сладичко и забавно И тъжничко и хубавичко и с моя любим семпъл арт Аз мн си го харесах пък
И още нещо:
Разплаках се. Ама разбирайте вой, рев! Няма насълзяване Беше на третостепенна героиня обаче беше баси тъжното... Затова... лоша дума не мога да кажа за това аниме! Влиза ми в любими, защото разказва за живота какъвто е, защото е забавно, заради арта, заради това, че ме разплака та ме скъса и не на последно място: защото романтиката ме накара да си глътна червата Pyon~ Вижте я сами, няма да спойлвам, ама много, много добре направено ^^^
А, да... и двамата главни са адски, детето и то... донякъде Все пак е на 5 Мацката няква супер печена, направо ми останаха очитее~ Рядкост е толкова да харесам нещо, да не говорим, че проплаках на аниме, така че не се колебайте ми грабете!
И още нещо:
Разплаках се. Ама разбирайте вой, рев! Няма насълзяване Беше на третостепенна героиня обаче беше баси тъжното... Затова... лоша дума не мога да кажа за това аниме! Влиза ми в любими, защото разказва за живота какъвто е, защото е забавно, заради арта, заради това, че ме разплака та ме скъса и не на последно място: защото романтиката ме накара да си глътна червата Pyon~ Вижте я сами, няма да спойлвам, ама много, много добре направено ^^^
А, да... и двамата главни са адски, детето и то... донякъде Все пак е на 5 Мацката няква супер печена, направо ми останаха очитее~ Рядкост е толкова да харесам нещо, да не говорим, че проплаках на аниме, така че не се колебайте ми грабете!
-
Грабна ме и го почвам още сега
Едит:
Мн ме радва (:
Тоя Каппей ли беше - не му помня името- мн ме кефи
А тва лапе ме дразни по няква странна причина и момичето -и неговото име не помня- ме израдва когато
Едит:
Мн ме радва (:
Тоя Каппей ли беше - не му помня името- мн ме кефи
А тва лапе ме дразни по няква странна причина и момичето -и неговото име не помня- ме израдва когато
- Spoiler:
- завари Каппей и оная с късата коса на стълбите making out
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Детето леко дразни, както казах - на 5 е
Като ревнува от Кокоро ме раздразни малко, но го преживях Накрая
Пък момичето, което си пада по Сатсуки Останаха ми очите ... Жалко, че само един еп беше центриран върху тях, но нищо
Като ревнува от Кокоро ме раздразни малко, но го преживях Накрая
- Spoiler:
- се сдобряват тримката и е мн сладко
Пък момичето, което си пада по Сатсуки Останаха ми очите ... Жалко, че само един еп беше центриран върху тях, но нищо
-
Лелееее...тва колкото повече го гледам толкова повече лапето ми вдига кръвното
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008