`Skip Beat `
+2
Façade
{Bloody.Rose}
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
`Skip Beat `
Alternative title:
スキップ・ビート! (Japanese)
華麗的挑戰 (Chinese (Taiwan))
Genres: comedy, romance
Plot Summary: Kyoko followed her true love and childhood friend Sho to Tokyo so she could help him reach his dream of becoming an idol. She cleans, cooks, works three jobs and does nothing for herself because she loves him so much, but gets nothing in return. Still, she remains by his side. But then one day she goes unannounced to his agency with a delivery, and overhears him talking about her; he reveals to his manager that he only took her with him as a maid, and that he doesn't care for her at all. Upon hearing this, Kyoko doesn't just sit around and cry. She cuts and dyes her hair, changes her clothes and attitude and thus begins her journey to join showbiz and have her revenge against Sho.
Episode : 25 (ongoing)
Opening Theme:
#1: "Dream Star" by the generous
Ending Theme:
#1: "Namida" by 2BACKKA
Re: `Skip Beat `
Зяпам го редовно и мн ме радва.
Шо и Рен са големи пичове
Шо и Рен са големи пичове
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Паххаха
17 еп рулз
Горката Кьоко-чан - да я пратят точно при НЕГО
А накрая какви погледи си хвърляха
EDIT:
18 еп рулва също
Божеее,тея двамата са нереални
Ама костюмчето на Шо мн добре му стоеше
17 еп рулз
Горката Кьоко-чан - да я пратят точно при НЕГО
А накрая какви погледи си хвърляха
EDIT:
18 еп рулва също
Божеее,тея двамата са нереални
Ама костюмчето на Шо мн добре му стоеше
Façade- Ретард
-
в 20 еп забелязахте ли че са променили и арта леко или само аз го забелязах
B1nKaTa- Терорист
-
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008
Еми,ако са сменили арт директорите(или там както им се казва) е възможно,но аз лично нищо ново не видях...
А относно епа...той ми беше лееееееко тъп ^^'
А относно епа...той ми беше лееееееко тъп ^^'
Façade- Ретард
-
В момента съм на десети епизод и се скъсвам да се смея.. е, не точно на него.. ..Много ме радва анимето ^^
Офф.. не мога да намеря 21 еп.. и много се ядосвам >.<..
Офф.. не мога да намеря 21 еп.. и много се ядосвам >.<..
Много ме радва анимето, рулира направо. Яд ме е, че след 25 епизод свършва 1 сезон и не се знае дали ще има продължение... Ако някой знае нещо нека сподели с простосмъртните :40: Иначе ако си говорим за любим персонаж мммммм Tsuruga Ren Оп прекалих с емолтиконите, но просто няма как да изкажа колко много си го обичам този сладур, Шо не ме кефи ама Рен е СУПЕР. Любим епизод нямам всичките ме кефят тотално, във всеки епизод има смях, в някой повече в други по малко. Успях да зарибя брат ми и още две приятелки по анимето, едната се зариби по Рен, но аз не го давам...
Тегля го сега, да го видим смеха струва ли си Че аз съм "леко" претенциозна. Само заради това го пускам и щото си представям тая мацката да му прави мръсно и звучи забавно Иначе арта не ми харесва, биши е
EDIT: Мн ме забавлява Кьоко като излезе с таз ряпа пред журито се насрах от смях Все още не харесвам арта обаче ^^' Освен чибитата :D
EDIT2: ЗащщооООоОо никой не казва, че е толкова добро анимето?!?!?! А аз го оставям на заден план, защото мислех, че е поредното лигаво шоджо Едно ще кажа, на това само името му е шоджо, не знам какво е точно, но никое шоджо не може да се сравни с това о.О То първо че не любовта е на преден план или поне не по такъв досаден и лигав начин като останалите, второ, че разкрива истината за живота и че ако искаш "да си голям", трябва да минеш през куп лайна.
Изключително съм доволна от анимето и от житейските съвети, които дава. Комедията е на свръх ниво, попикавала съм се на места, Кьоко е голям пич Шо ме радва, въпреки че и е причинил всичко това, вътре в себе си крие и друга същност, знам го, и ако го мразите, има коя да го приюти Рен ми е бая женствен, то и целия арт е такъв откъм мъжката страна, затова и не ми допада особено ^^' (само Шо ми харесва <3)Но като е чиби е голям сладур *то кой не е сладур в чиби форма?*
Първият ендинг рули Напомня ми на Блийч, убийте ме, не знам защо о.О Сигурно е същата група.
А, да, па и се насълзих на места о.о Много ми влияе това аниме, направо се влюбих в персонажите, в КЬоко, в кино индустрията и в посланието, което оставя самото аниме Направо умирам от кеф когато Кьоко се въплъщава в ролята на Мио. Страхотна актриса е :)
И след всичко това... да си кажа, че анимето ми влиза в топ 5, единственото, което не ми допада е арта, но се преживява ^^
EDIT: Мн ме забавлява Кьоко като излезе с таз ряпа пред журито се насрах от смях Все още не харесвам арта обаче ^^' Освен чибитата :D
EDIT2: ЗащщооООоОо никой не казва, че е толкова добро анимето?!?!?! А аз го оставям на заден план, защото мислех, че е поредното лигаво шоджо Едно ще кажа, на това само името му е шоджо, не знам какво е точно, но никое шоджо не може да се сравни с това о.О То първо че не любовта е на преден план или поне не по такъв досаден и лигав начин като останалите, второ, че разкрива истината за живота и че ако искаш "да си голям", трябва да минеш през куп лайна.
Изключително съм доволна от анимето и от житейските съвети, които дава. Комедията е на свръх ниво, попикавала съм се на места, Кьоко е голям пич Шо ме радва, въпреки че и е причинил всичко това, вътре в себе си крие и друга същност, знам го, и ако го мразите, има коя да го приюти Рен ми е бая женствен, то и целия арт е такъв откъм мъжката страна, затова и не ми допада особено ^^' (само Шо ми харесва <3)Но като е чиби е голям сладур *то кой не е сладур в чиби форма?*
Първият ендинг рули Напомня ми на Блийч, убийте ме, не знам защо о.О Сигурно е същата група.
А, да, па и се насълзих на места о.о Много ми влияе това аниме, направо се влюбих в персонажите, в КЬоко, в кино индустрията и в посланието, което оставя самото аниме Направо умирам от кеф когато Кьоко се въплъщава в ролята на Мио. Страхотна актриса е :)
И след всичко това... да си кажа, че анимето ми влиза в топ 5, единственото, което не ми допада е арта, но се преживява ^^
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Е*ах ма'а му!
Новия еп ме разби На Шо не му пука,ама иначе кво прай
Новия еп ме разби На Шо не му пука,ама иначе кво прай
Façade- Ретард
-
епът беше велик, Бо рулз, направо се сгачърках да се хиля
-
Бо за втори път показва колко е умен(/а)
Façade- Ретард
-
Бо е най-големия пич в целото аниме :!:
Иначе... ми баси епа, нищо не показаха, a от разни спойлъри съдя, че е имало доста да се покаже >< Дано има 2 сезон!
Иначе... ми баси епа, нищо не показаха, a от разни спойлъри съдя, че е имало доста да се покаже >< Дано има 2 сезон!
-
Съгласна съм за епа :/ Харесаха ми само няколко кадъра накрая,иначе свърши доста...
И за Бо не съм съгласна - Шо е най-големия пич!
И за Бо не съм съгласна - Шо е най-големия пич!
Façade- Ретард
-
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите