Ginban Kaleidoscope
5 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Ginban Kaleidoscope
Тип: ТВ
Епизоди: 12
Статус: Завършено
От-до: 9 октомври 2005 до 25 декември 2005
Продуценти: Aniplex
Жанрове: Драма, Романтика, Спорт
Продължителност: 24 мин. за епизод
Аудитория: 13 и нагоре
16 годишната Сакурано Тазуса е японска фигуристка, която счита, че красотата й е равна на 10 билиона долара. Докато изпълнява своя номер на Дамското Гран При по фигурно пързаляне, тя се спъва и пада, като в резултат на това губи състезанието. В същото време, но на друго място, канадски младеж на име Пит Пъмпс изпълнява акробатични номера със самолет във въздуха, но става инцидент и той умира. Поради шега на съдбата, Тазуса започва да чува странни гласове и осъзнава, че канадски призрак се е вселил в тялото й. След неуспешните опити да се отърви от Пит, Тазуса решава да се примири с присъствието му, а междувременно да подобри техниките си, за да може да бъде избрана за Олимпиадата.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 04 Авг 2009, 03:42; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Ginban Kaleidoscope
Приятно шоджо за разпускане Имаше си доза смях, доста кънки на лед, драма, романтика и тъжен край. Така го водят и то си личи от километри какъв е, ама аз съм си безсърдечна кучка и за мен си беше край като край :3 Хареса ми общо взето, не е няква лигня (:
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Ще се кьори
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
+1 След коментарчето ти просто няма какво да кажа :icon_bigrin:Nao-senpai ^^ написа:Приятно шоджо за разпускане Имаше си доза смях, доста кънки на лед, драма, романтика и тъжен край. Така го водят и то си личи от километри какъв е, ама аз съм си безсърдечна кучка и за мен си беше край като край :3 Хареса ми общо взето, не е няква лигня (:
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Йайй Вчера изгледах анимето.Стана ми едно от любимите :yyut: Верно с тъжен край си беше ,ама си сртуваше
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите