Kuroshitsuji
+15
nendi_chan
noxita
black_warrior
Vampire_Love
~|~Crazy_kid~|~
Elune Be Praised*
ton4encento
Façade
Cocaine`
Ricchan ^^
Shinshoku
Drama.Queen
The Black Rose
teri_san
{Bloody.Rose}
19 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Kuroshitsuji
Анимето е страхотно Грел с неговите ножички на смъртта напрао рулираа Себастиан с оная монахиня ме събори на земята от смях Оная червенокосата прислужничка има готино миналоо :icon_headbang: и хубави очии Оня Фини е голям сладур (въпреки че тругно бих познала пола му ако го гледам само в лице... ) Иии моя No1 любимец - Undertaker! А като го натопих в оня пясък, където било приятно влажно Не, не, анимето няма грешка - ВЪРХА е!!!
nendi_chan- Терорист
-
Location : I'm assassin... It's natural not to tell you where I am
Job/hobbies : ...
Humor : JUST STOP THE FUCK BOTHERING ME, YOU JERK *picks up the gun and shoots the poor man* That's better^^ *then continues watching Lucky star*
Брой мнения : 203
Дата на регистрация : 08.05.2009
Анименцето си заслужава да се гледа дори само заради Себастиан XD Втори сезон не ми вдъхва доверие. Новия бътлър изглежда много страшен XD Но ще се види..
wawichan-
Брой мнения : 3
Дата на регистрация : 22.06.2010
yeahStaLkeR:: написа:
а Grell is one HELL of a Shinigami
Много ми допадна.. Sebastian също не е зле, ама не ме кефи толкова
Анимето е просто страхотно :3 Има страхотна заинтригуваща и интересна история. Демон, ангел, шинигами.. <3
Харесвам анимета с такива герои.. с мистерия и комедия.. <3 До 10-ти епизод не мислех, че ще ме грабне особено, но просто края ме довърши <33 Как успяха да прекратят историята по такъв начин.. не е истина просто. Само имам една забележка:
- Spoiler:
- ИСКАХ ДА ВИДЯ КАК МУ ВЗИМА ДУШАТА, МАМКА МУ!..
Хмм.. друго нямам да кажаа ~
10/10
Последната промяна е направена от Katinkka на Чет 19 Май 2011, 17:00; мнението е било променяно общо 1 път
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Аааах.. Grell е във втори сезон :3 И Себастиан. Много са забавни кат са заедно
Баси шинигамито е тва :3 Просто е страхотен.
Колкото до втория сезон.. много искам да знам какво стана с душата на Ciel.. имам някакво подозрение, че те просто се върнаха малко по-рано и разказват още за наще герои? Много искам да знам какво точно е. Искам да знам и какъв край ще има :3 Дано да е добър като на предния сезон.
Колкото до епизода.. много ми хареса :3 Може би щото видях Grell? Много е забавен тоя ;3 Кви пози правеше за снимка
Историята за сега е интересна и някак много прилича като на предния сезон.. само дето са други случаи. Много искам да се засекат двете семейства и двата демона <33 А това май ще стане в следващия епизод? дано! Нямам търпение :3 Дано и да излязат субове, че групите дет го субват се бавят доста. Искаше ми се да успявам да изчакам Шинсен, ама аз си знам, че това няма да стане
Е.. чакам следващия епизод ~
Баси шинигамито е тва :3 Просто е страхотен.
Колкото до втория сезон.. много искам да знам какво стана с душата на Ciel.. имам някакво подозрение, че те просто се върнаха малко по-рано и разказват още за наще герои? Много искам да знам какво точно е. Искам да знам и какъв край ще има :3 Дано да е добър като на предния сезон.
Колкото до епизода.. много ми хареса :3 Може би щото видях Grell? Много е забавен тоя ;3 Кви пози правеше за снимка
Историята за сега е интересна и някак много прилича като на предния сезон.. само дето са други случаи. Много искам да се засекат двете семейства и двата демона <33 А това май ще стане в следващия епизод? дано! Нямам търпение :3 Дано и да излязат субове, че групите дет го субват се бавят доста. Искаше ми се да успявам да изчакам Шинсен, ама аз си знам, че това няма да стане
Е.. чакам следващия епизод ~
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Преди около месец завърших 2-я сезон и въпреки че доста хора харесват втория аз си оставам с мнението че първия повече ми хареса.
Като цяло 2-я сезон не беше зле tbh, но го доизгледах с мъки. Ако не беше Алоис едва ли щях да го догледам woot.
Неговия типаж на герой адски много ме радва.
Само не мога да разбера какво толкова му се хвърляха на неговия иконом. Арта му като начало изобщо не е атрактивен а героя му всъшност ме дразнеше потоянно. Но както и да е.
Мангата си е най-добре imo.
Като цяло 2-я сезон не беше зле tbh, но го доизгледах с мъки. Ако не беше Алоис едва ли щях да го догледам woot.
Само не мога да разбера какво толкова му се хвърляха на неговия иконом. Арта му като начало изобщо не е атрактивен а героя му всъшност ме дразнеше потоянно. Но както и да е.
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Shinshoku написа:Преди около месец завърших 2-я сезон и въпреки че доста хора харесват втория аз си оставам с мнението че първия повече ми хареса.
Напълно съм съгласна! Края беше от глупав, по - глупав! Няма какво друго да допълня, защото Ради си го каза ...
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Може ли да ми кажете от къде гледате епизодите? за сега съм намерила само 5 епизода и 3 съм изгледала в вбокс-а ако ми кажете от къде мога да изтегля и останалите ще съм ви много благодарна :333
Sierra.-
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 27.02.2012
Разгледай замунда тук
мисля, че няма бг събс. Принципно не използвам такива и ако ти трябват си нямам и на идея от къде можеш да си дръпнеш.
мисля, че няма бг събс. Принципно не използвам такива и ако ти трябват си нямам и на идея от къде можеш да си дръпнеш.
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Drama.Queen написа:Разгледай замунда тук
Аригато , аз също не използвам бг субтитри просто не намирах анимето :3
Sierra.-
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 27.02.2012
Уникално аниме ;д..
Елизабет ;д тормозеше Сиел през цялото време ;д
Втория сезон завърши многоооооо забавно ;д сега вече има два демона - Сиел и Себастиан ;дд, но с малката подробност, че Себастиан ще е иконом на Сиел . . . ЦЯЛА ВЕЧНОСТ
Елизабет ;д тормозеше Сиел през цялото време ;д
Втория сезон завърши многоооооо забавно ;д сега вече има два демона - Сиел и Себастиан ;дд, но с малката подробност, че Себастиан ще е иконом на Сиел . . . ЦЯЛА ВЕЧНОСТ
Blood.girl-
Job/hobbies : обожавам да чета фантастика както и приключенски книги. Тренирам гимнастика. Ходя и на училище ;ддд
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 18.02.2012
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите