Kyoshiro To Towa No Sora
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Kyoshiro To Towa No Sora
Alternative title:
Kyoshiro and the Eternal Sky
Kyoshiro to Towa no Sora (Japanese)
京四郎と永遠の空 (Japanese)
京四郎與永遠的空 (Chinese (Taiwan))
Genres: action, drama, fantasy, romance
Themes: Bishoujo, Bishounen, Mecha
Number of episodes: 12
Plot Summary: Kuu Shiratori often fantasizes and dreams of her "prince", and longs to meet him as her ordinary school life in the school-city of Academia proceeds. One day, a young man, Kyoshiro Ayanokoji, transfers to her class, and strangely enough, bears a striking resemblence to the prince of her dreams. Kuu is elated, but soon after things start to not go her way, as she soon finds out that Kyoshiro is different from how she imagined him to be. However, after Kyoshiro saves her after she gets caught in the middle of a fight involving mechanical creatures and magic she has never witnessed before, she begins to appreciate him once again, and thus, a beautiful relationship between two young people commences.
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Re: Kyoshiro To Towa No Sora
Този с лилавата коса е сладур, а онзи с зелената коса също ...
Иначе анимето ми е малко детско, но ме кефи ^^
Иначе анимето ми е малко детско, но ме кефи ^^
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
ХаХ...тъкмо свърших 1вия еп
Тоя със лилвата коса мн ме радва
А тая...Куу ми е една такава...мн лигава Верно,че и аз си витая из облаците,ама чак пък толкова ^_^'
Тоя със лилвата коса мн ме радва
А тая...Куу ми е една такава...мн лигава Верно,че и аз си витая из облаците,ама чак пък толкова ^_^'
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Това същото аниме за което си мисля ли е?
Маке му трън, до девето коляно да е проклето!!! Прочетох "Куу" и се сетих веднага за кое става въпрос
дееба изревах си здравето на това уе Отдавна съм го гледала, за това името не ми говореше нищо, а като видях постера, момичето с розовата коса ми заприлича на Куу, ама не се сетих, че е тя, щото не разпознах другите
Маке му трън, до девето коляно да е проклето!!! Прочетох "Куу" и се сетих веднага за кое става въпрос
дееба изревах си здравето на това уе Отдавна съм го гледала, за това името не ми говореше нищо, а като видях постера, момичето с розовата коса ми заприлича на Куу, ама не се сетих, че е тя, щото не разпознах другите
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите