[Yuri] Strawberry Panic!
+5
xUnfeltxLovex
Liquid Sugar
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
Enery
9 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
[Yuri] Strawberry Panic!
Тип: TV
Епизоди: 26
От-до: 3 Април 2006 до 25 Септември 2006
Продуценти: Madhouse Studios, Lantis, Media BlastersL
Жанрове: драма, романтика, училищен живот, юри
Времетраене: 25 мин. на епизод
Аои Нагиса е туко що преместила се ученичка в пансиона Астраеа, даващ дом на момичетата от три девически католически училища - Миатор, Спика и Лулим. Там тя среща много нови приятелки, а може би и любовта - в лицето на представителката на трите училища, така наречената "Etoile", Ханазано Шизума.
Мнооого ми хареса, зверски сладурско.
За любителите на Шоджо-ай, въобще на романтиката и драмата.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Re: [Yuri] Strawberry Panic!
Ами.. нали се води Юри, за къде да е? То си е Юри де, мда..
Enery- Ретард
-
Хех.
Еми сигурно за Други анимета, понеже там е мястото, където ги трупаме всички, а тук си е раздела за юри, в който се слагат интересни неща, картинки, инфо, обсъждаме си и т.н. и за това се зачудих
Еми сигурно за Други анимета, понеже там е мястото, където ги трупаме всички, а тук си е раздела за юри, в който се слагат интересни неща, картинки, инфо, обсъждаме си и т.н. и за това се зачудих
Абе за тука е. Нали в Яоя има шонен-ай, значи тука си е мястото на шоджо-ай, нали, така си мисля аз..
Enery- Ретард
-
Май го загледах веднъж и беше доста скучно..(ако въобще това е същото аниме)
Liquid Sugar-
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 06.10.2008
Аз пък въобще не го схванах, ама не беше зле.. Арта ме изкефи (то май само това ме привлича като цяло в аниметата.. историята винаги ми е на заден план)
Аз сега го тегля пък не знам Арта ме кефи...мисля че ще ми хареса но пак не се знае
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Много ми хареса. Е, сюжета беше леко... бавно развиващ се. все пак това са 26 епизода, в които не се разказва нищо чак толкова съществено, но ми хареса да гледам Шизума и Нагиса, толкова са сладки...
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
В момента съм в процес на гледане и много ми харесва
Kagura-sama-
Брой мнения : 78
Дата на регистрация : 22.01.2011
Интересно, че не съм се изказала.
А, сетих се. Като го изгледах имах толкова храна по зъбите си, настояваща да плувне по форумите, че се задавих, заспах и забравих да го направя в края на краищата. Не помня в пълни подробности какво точно не му харесах на анимето... Може би защото не харесах нищо? Концепцията с девическите училища се изтърка, още повече това с явно видимите семета, по които укетата да въздишат 7436785643 епизода, само и само накрая да получиш някакъв чийзи край. Единственото хубаво нещо в това аниме, по-точно две, са момето, дето се лепеше на онова, дето пъшкаше по оная, що според мен притежаваше тестиси (съжалявам, зле съм с имена, когато става на въпрос за шитави продукции); и ендингът, защото имаше RL yuri ^_^ Артът фейлваше, музиката ме дразнеше, героите не бяха кой знае какво. Нещо се присещам за другото моме, дето харесваше Нагиса (това име няма как да не го запомня, че и от Накахара Маи също озвучена... по default намразих момичето), но го прецакаха; сякаш беше пич... не помня вече. Май успях да се депресна около 0,1%, задето не избра нея. Не помня.
Абе адски посредствено. Има къде-къде по-добри от него, особено в манга формат. Но, така де. То хубави юри анимета... нещо няма :) Просто защото малкото хубави (а другите са буламачи) винаги биват прекъсвани на най-интересното и не биват продължавани, поради малката аудитория. Участта на юри аниметата си е такава. Манга фту.
А, сетих се. Като го изгледах имах толкова храна по зъбите си, настояваща да плувне по форумите, че се задавих, заспах и забравих да го направя в края на краищата. Не помня в пълни подробности какво точно не му харесах на анимето... Може би защото не харесах нищо? Концепцията с девическите училища се изтърка, още повече това с явно видимите семета, по които укетата да въздишат 7436785643 епизода, само и само накрая да получиш някакъв чийзи край. Единственото хубаво нещо в това аниме, по-точно две, са момето, дето се лепеше на онова, дето пъшкаше по оная, що според мен притежаваше тестиси (съжалявам, зле съм с имена, когато става на въпрос за шитави продукции); и ендингът, защото имаше RL yuri ^_^ Артът фейлваше, музиката ме дразнеше, героите не бяха кой знае какво. Нещо се присещам за другото моме, дето харесваше Нагиса (това име няма как да не го запомня, че и от Накахара Маи също озвучена... по default намразих момичето), но го прецакаха; сякаш беше пич... не помня вече. Май успях да се депресна около 0,1%, задето не избра нея. Не помня.
Абе адски посредствено. Има къде-къде по-добри от него, особено в манга формат. Но, така де. То хубави юри анимета... нещо няма :) Просто защото малкото хубави (а другите са буламачи) винаги биват прекъсвани на най-интересното и не биват продължавани, поради малката аудитория. Участта на юри аниметата си е такава. Манга фту.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите