Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Just Friends

Go down

Just Friends Empty Just Friends

Писане  Ricchan ^^ Сря 29 Окт 2008, 04:36

Десет години след дипломирането си Крис Брандър(Раян Рейнолдс) вече се е отърсил от времената в гимназията, когато е бил "задръстеняк", и е готов да се изправи лице в лице с момичето на мечтите си, с което обаче може да е само приятел.

Just Friends 58934-large

Just Friends 003568_49

Just Friends Faris_10

Just Friends _11271906180
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Just Friends Empty Re: Just Friends

Писане  Ricchan ^^ Сря 29 Окт 2008, 04:46

Ами на мен това ми е един от любимите филми, по-точно романтични комедии.

Докато разглеждах коментарите в Замунда, останах изумена от критиките, които е получил филма.

Изобщо не е смешен; БОЗА; Искам си час и половина обратно; и прочее

Аз на тях мога да им кажа да си го заврат отзад.

Като искат да се събарят от смях, да гледат някоя проссташка американска комедия! Самият жанр романтична комедия е романтика, загатваща и лек хумор. Подчертвам лек. Не случайно си има комедии и романтични комедии.

Освен това - аз се попиках докато Крис беше със запушена уста, а Дъсти сваляше Джейми пред очите му smile Таквоа пискане другаде няма да видите smile И как иронично постави хартията на корема му, където тя да си запише номера smile

Отделно поуките, които можем да си извадим от филма... Да си този, който си, а не да се правиш на голям, мислейки, че така впечатляваш другите - защото уви, не е така, поне за свестните момичета.

И също, докато Джейми не говори с приятелката си там... за каквото стана /спойл ала бала/ аз си нямах и на представа, че тя се е чувствала така smile След повторно изглеждане, признаците са толкова явни... Ама нали съм БАКА drop
Точно мой тип филм! Не очаквайте да ви се сринат бъбреците от смях, но не си и мислете, че не е забавно. Героите са страшно смешни
Хумор има - много свеж и разпускащ. Но стига с тази тема, че обидят ли ми едно от любимите филмчета пощурявам. А гледката не е приятна,
повярвайте ми. icon_lol

Песничката на Саманта /май така беше/ е просто уникално тъпа и като я повтаря по хиляда ъпти е адски забавно icon_lol Пак се отклоних... Та по-скоро очаквайте една мн сладка роматнична история...

Винаги съм била фенка на това да се събереш след време с първата си любов... Просто е прекрасно love

Бтв, относно субовете в Замунда - има какво да се желае... Превода на много места е тотално различен от смисъла... Но и по-лоши съм виждала ;)
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите