Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wolf's Rain

+8
B1nKaTa
Elune Be Praised*
Façade
Meikichi
Tsuchi_Kin
{Bloody.Rose}
RealizeR
Megaphy
12 posters

Go down

Wolf's Rain Empty Wolf's Rain

Писане  Megaphy Вто 28 Окт 2008, 17:11

Wolf's Rain 16242e9212cb7347

Тип: TV
Епизоди: 26
От-до: 7 Януари 2003 до 29 Юли 2003
Продуценти: Bones, Bandai Visual, Asatsu DK, Fuji TV, Bandai EntertainmentL
Жанрове: Екшън, Приключенско, Мистерия, Драма, Фентъзи, Sci-Fi
Времетраене: 23 мин. на епизод
Рейтинг: PG-13

В далечното бъдеще, хората вярват, че вълците са изчезнал вид от 200 години. Обаче представата им се оказва грешна тъй като вълците не са изчезнали, а са приели човешка форма. Киба е самотен вълк, който скита из града, търсейки Лунните Цветя, които отвеждат тези усетили миризмата им до Рая. Едно от тях е Чеза, момиче, което спи в изолирана реанимация в някаква лаборатория. Тя и вълците се привличат едни други, а Киба се надява да достигне Рая щом открие източника на миризмата на Лунните Цветя. Обаче когато той най-накрая открива Чеза, тя е отвлечена от мистериозен човек на име Дарсия, което води до началото на ново пътешествие. Преди да напусне града, той се среща с още три вълци, Тсуме, Хиге и Тобое. Вълците имат съвсем различни личности и цели, като приятелството им е малко деликатно. Все пак те заедно се отправят в търсене на Рая.

Последната промяна е направена от Megaphy на Пет 24 Дек 2010, 21:51; мнението е било променяно общо 5 пъти
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008

Върнете се в началото Go down

Wolf's Rain Empty Re: Wolf's Rain

Писане  RealizeR Вто 28 Окт 2008, 17:26

Много тъжен краи имаше icon_sad
аз попринцип много обичам вълците love и това аниме много ми допадна
и нещото което ми направи впечатление е че опенинга е продължението след края много добро анименце. O7
RealizeR
RealizeR
Терорист

Male
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008

Писане  {Bloody.Rose} Вто 28 Окт 2008, 17:32

Ооо много хубаво и тъжно аниме ..
Кибааа love love love
Суперски е .. и е с невероятно гласче ..
/благодарение на Момо-кун /Mamoru Miyano / .. едно от любимите ме seiyū -та love /
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Humor : Психопат с клавиатура..
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Писане  Tsuchi_Kin Чет 11 Дек 2008, 20:55

Всички са много яки (най-вече Хиге 22 ) освен грозния Киба (с извинение към феновете му) dull
Tsuchi_Kin
Tsuchi_Kin

Female
Брой мнения : 37
Дата на регистрация : 11.12.2008

http://www.kefche.com/fan_of_gaara_f

Писане  Meikichi Пет 12 Дек 2008, 10:55

Оле, колко ревах 29 епизод.. Абе повече няма да казвам, да не спойлвам.. Който го е гледал, си знае bb
Meikichi
Meikichi

Female
Job/hobbies : Jounin
Humor : >.>
Брой мнения : 36
Дата на регистрация : 11.12.2008

http://www.narutodattebayo.forumotion.com

Писане  Façade Пет 12 Дек 2008, 14:31

Зяпала съм клипове мн отдавна,но си останах само с тях drop
Незнам,нещо не ми грабна вниманието,но може и да го скивна...
Façade
Façade
Ретард

Female
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Писане  Elune Be Praised* Пон 15 Дек 2008, 21:58

Велико нещо е това! ave
Elune Be Praised*
Elune Be Praised*
Терорист

Male
Location : I am everywhere. Yes that's right even in your head.
Job/hobbies : Баскетбол, Анимета, Фитнес, Музика, Психотерапия О.о
Humor : Копче! о.О
Брой мнения : 1213
Дата на регистрация : 10.11.2008

http://and1.com/

Писане  B1nKaTa Сря 14 Яну 2009, 12:06

Много готино аниме мен лично ме грабна от първия еп още.Най-много ме кефи Хиге :icon_bigrin: най як е smile

И едно въпросче!

Ще има ли продължение понеже края ми се стори доста не довършен.
Фактически нищо не се разбра как така са отцелели!А и малко ме ядосаха показаха всички но не и блу тя ме кефеше :icon_bigrin: с тези сини очи love smile
анимето е жестоко просто но края е на никъде аз лично мисля че са го направили така за да имат вратичка за продължение!
Ако имате някъкво инфо относно това дали ще има продължение и така на татък плс пишете го тук icon_smile
B1nKaTa
B1nKaTa
Терорист

Male
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008

Писане  Megaphy Чет 15 Яну 2009, 14:12

Akamaru написа:Много готино аниме мен лично ме грабна от първия еп още.Най-много ме кефи Хиге :icon_bigrin: най як е smile

И едно въпросче!

Ще има ли продължение понеже края ми се стори доста не довършен.
Фактически нищо не се разбра как така са отцелели!А и малко ме ядосаха показаха всички но не и блу тя ме кефеше :icon_bigrin: с тези сини очи love smile
анимето е жестоко просто но края е на никъде аз лично мисля че са го направили така за да имат вратичка за продължение!
Ако имате някъкво инфо относно това дали ще има продължение и така на татък плс пишете го тук icon_smile
Съмнявам се да има продължение. drop А това накрая...забеляза ли, че опенинга е същия. icon_smile
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  B1nKaTa Пет 16 Яну 2009, 18:27

с леки промени но общо взето да същия е smile

Нз мн на никъде свършва!
Не се разбра как тези са отцелели нали уш умряха
Показаха всички че са живи без blue icon_sad
Тя не може да умре тя е любимата на моя любимец :icon_bigrin:
Хиге рокс drop
B1nKaTa
B1nKaTa
Терорист

Male
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008

Писане  Ricchan ^^ Съб 04 Апр 2009, 16:34

Тъкмо изгледах първи епизод. Артът е приятен, историята звучи добре, а и знам, че ме очаква драма, така че 100% ще го изгледам ;)
Това, което най-много ме грабна обаче е OST-a. То бива бива да е прекрасен, ма се оляха icon_sad Оп, ед, музиката из цялото аниме... Просто невероятно беше всичко icon_sad

А Киба го предпочитам като вълк. Толкова биши, че чак ми нерви мозъчните клетки. >_< Мразя бишита 104 Но... ще го преживея....
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008

Писане  Ricchan ^^ Чет 21 Май 2009, 18:49

*близо два месеца по-късно*

drop drop drop
Здрасти, преполових го... icon_lol ещо сега тъкмо сменят сторилайна, не помня какво беше, че гледах отдавна, ама тъкмо бяха близко до целта и всичко сега ще почне отначало ор смт icon_lol
Не знам, по дяволите, какво му липсва на анимето! Арт, музика, завладяваща история... По-точно имаща потенциал...
Не ми харесва mn Не ме замеряйте с парцали, ама ми е скучно, то тамън стана интересно и сега пак наново бахти nnb Тоз "рай" изприщи им се езика да го повтарят... + Киба хипер ме нерви, отделно, че е биши, ми и някакъв... не знам, не ми допада?! о.О Няма жени... освен оная червосаната, ама не ме радва qq Като се знам, няма да се трогна и мъничко като нямам привързаност към абсолютни НИКОЙ от героите (за фенгърл това е изключително важно, учудвам се, че не намерих свой тип герой ><) и... ще го издундуркам ама не е каквото очаквах 🇲🇺

пп: Вярно, и онази с розово-лилавата коса ор смт, но не ме радва ^^'''''''''''''
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Megaphy Пет 22 Май 2009, 04:27

Ricchan ^^ написа:*близо два месеца по-късно*

drop drop drop
Здрасти, преполових го... icon_lol ещо сега тъкмо сменят сторилайна, не помня какво беше, че гледах отдавна, ама тъкмо бяха близко до целта и всичко сега ще почне отначало ор смт icon_lol
Не знам, по дяволите, какво му липсва на анимето! Арт, музика, завладяваща история... По-точно имаща потенциал...
Не ми харесва mn Не ме замеряйте с парцали, ама ми е скучно, то тамън стана интересно и сега пак наново бахти nnb Тоз "рай" изприщи им се езика да го повтарят... + Киба хипер ме нерви, отделно, че е биши, ми и някакъв... не знам, не ми допада?! о.О Няма жени... освен оная червосаната, ама не ме радва qq Като се знам, няма да се трогна и мъничко като нямам привързаност към абсолютни НИКОЙ от героите (за фенгърл това е изключително важно, учудвам се, че не намерих свой тип герой ><) и... ще го издундуркам ама не е каквото очаквах 🇲🇺

пп: Вярно, и онази с розово-лилавата коса ор смт, но не ме радва ^^'''''''''''''
Това значи ли, че не си видяла Блу?Жестока е.
Megaphy
Megaphy
Администратор

Female

Писане  Sinner Пет 22 Май 2009, 15:23

Велико! Не случайно ми е едно от любимите, евър!
Ах, Тсуме <3

Последната промяна е направена от Sinner на Съб 29 Яну 2011, 20:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
Sinner
Sinner
Модератор

Female
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009

Писане  Ricchan ^^ Пет 22 Май 2009, 18:35

Вярно, Блу icon_lol
Видях я аз... Не е лоша... но... очаквах да е мъжко куче-вълк и се разочаровах общо взето icon_rolleyes
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  black_warrior Пон 25 Май 2009, 15:35

Едно от най-добрите анимета, които съм гледала! Много си обичах, ама не го догледах...захванах се с нещо, което вече не помня и го зарязах. Много грубо от моя страна.
black_warrior
black_warrior
Терорист

Female
Job/hobbies : killer
Брой мнения : 392
Дата на регистрация : 07.03.2008

http://www.vbox7.com/user:nightwish3197

Писане  Ricchan ^^ Сря 03 Юни 2009, 17:22

Ще дам едно от най-подробните ревюта, които съм правила за аниме. Няма да е дори 1/10 толкова пламенно и пълно с бурни чувства както онова, което отправях към стената вкъщи към половин час /на глас го обсъждах, така релийзнах стреса и всички наплували чувства/, но ще опитам да е максимално близко до него.

История:

Като цяло историята не ми хареса. Вълци, отправящи се към Рая. Тъпо ми беше, и тоз rakuen ми писна да го слушам.

По-обстойно оглеждане на историята:
Първата половина /т.е. преди рекап еповете/ беше скучна. Бавно действие, много заспало, едвам ме задържаше пред компа. Дори паузирах анимето към 2 месеца. Само последните 2 епа като се появиха хората бяха мн яки. Затова... 6/10
Втората половина беше пълната противоположност /ще бъда милостива, не включвам въобще рекаповете в общата си оценка/. Не си мръднах от стола и го изгледах на един дъх. Беше адски интригуващо, много ми хареса включването на хората в цялото това преследване, те определено ми бяха много по-интересни от вълците. Не ми хареса обаче как наблъскаха случилото се накрая с Хиге, Тсуме и Блу. Много наблъскано по дяволите. Драмата около Тобое обаче ме съсипа. 9/10
Последен епизод: ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ. Нагъчкаха набързо случилото се с Хиге и Тсуме и аааййдееее нашия велик Киба само да е на екран. Егати хюмнето! След жертвите, които направиха другите вълци, след кофите сълзи, които излях заради тобое, тоя вместо да изпревари Дарсия и да отвори Рая, гушкаше оная цветарка и съвсем забрави за всичко! Нищо не постигна, заради едното гушкане. Големият герой. А другите минаха през толкова много! Мамичката му и биши, идиот, смотаняк! 3/10

Общо за историята: 6/10

Арт: 9/10 Фенка съм на косите без тези светещи нюанси отгоре им и мн се кефех. Беше и един мрачен, истинска утопия. Мн ми хареса с две изключения: червилото на жените /предпочитам ги без/ и биши-то Киба. Мразя бишита.

ОСТ: Може би вторият по величие ОСТ, който съм чувала след този на Маи-серии. Изключителни песни, страхотни, великолепни, усилваха драмата, усилваха екшъна... Нямам думи! Страхотен беше... Оп и ЕД страхотни също, не съм ги пропускала нито веднъж. 10/10

Герои: Нямаше мой тип герой. Нямах любимци. Но имаше герои, на които симпатизирах. А и бяха интересни откъм характери, добре се допълваха и ме оставяха в напрежение във втората част. Да, главно хората спасяват положението, но и Хиге, Блу и Тобое имат много добро развитие на персонажите си във втората част, което ме удиви и мн се привързах към тях, макар и не по фенгърлски начин. Проблемът обаче е Киба, който много ненавиждам. Изключително противен ми е на външен вид, а на душа още повече. Големият герой, цяло аниме Киба това, Киба онова, избрания, пък накрая се осра като първия срещнат каруцар. Тъп лигльо, да си хваща цветарката и да се маха! Само заради наистина голямата ми ненавист към него, на герои давам 6/10

Наслада от анимето: Пак по части:
Първа част: 5. Вече обясних защо.
Втора част: 10. Страхотно беше, точно мой стил. Хора рулз, особено пияницата Д:
Последен епизод: 3. По дяволите, развали всичко!! Киба да пукне дано и какво ми го дават накрая как си върти гъза. Тъпак. Дават му нова възможност на мухльото, ама пак ще оплеска всичко заради цветарката, убедена съм.
Общо наслада от анимето: 6/10

Обща оценка за анимето: 7.4/10 или 7/10.
Няма какво да добавя. Приятно четене (ако някой прочете)
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  c0lourblind- Сря 03 Юни 2009, 19:32

lol
Чеза
tha Flower Maiden ли наричаш "цветарката" Wolf's Rain 869273 Що, бе, готина е (: Поне не е лигоч..
Обаче просто Киба не смятам да го обсъждам.
Ще цитирам обаче нещо за Тобое, което се доближава до моето мнение за него

Тобое (Вой). Мразим, безценно, мразим много яко малки педалчета
с неустановен пол. Тобое е лигльо, за когото евентуално може да ви бъде
жал в определени моменти, но поне аз симпатия кой знае каква не можах
да изпитам към него. Прекалено ми беше кекав, мекушав и самосъжалителен
за останалата част от сериала. Е, вярно, че е малко момче, но това не
го извинява, не е достатъчно малък..

А сюжета.. Започва бавно, развива се обещаващо и завършва меко казано тъпо и май, май по-скоро разочароващо за аудиторията Wolf's Rain 29574
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Groups I'm in : Wolf's Rain 8873675920a788425f138d487e548a78
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Писане  Ricchan ^^ Сря 03 Юни 2009, 19:42

Ми такъв си е. Свикнал хора да го отглеждат и е мекушав и по-нежен. Не може да го сравняваш с 3 препатили вълка, like DUH
Неговият край беше най-изпипания, аз съм се скъсала от рев и който и да го е написал онова, ще му кажа "Тсуме като е такъв мъжкар с какво заслужи вниманието ми? icon_lol " Единственото, което ме впечатли беше като се трогна на края на Тобое. Тъкмо си мислех, че мога да отдъхна и вече сълзите се пресушаваха и проклетникът ме разрева пак. Просто връзката между Тобое и хората и пияницата като цяло бе мн добре развита. Въобще пияницата рулз и при дългоочакваната му среща с Блу плаках, lol
Тобое е лигльо, ама кефи, за разликиа от великия Киба.

Еми мен цветарката не ме кефи. Та тя бе тази, която постоянно галеше Киба и ясно показваше, че й е любимец. Тва ме дразни през цялото време.

А бавното начало не е за всеки явно. Аз едва не проспах анимето, добре че се появиха пияницата и полицая, те ми оправиха анимето, казвам го с ръка на сърцето.
Ricchan ^^
Ricchan ^^
Администратор

Other / Decline to state

Писане  Sponsored content

Sponsored content