Имате ли брат/сестра
+46
nevitu
Mad.Soul
angel_hope
NiKa-chan
Katinkka
nendi_chan
Amane-chan
xXEndzeitXx
Scarlet Wein
obsessed.girl*
Nessie
nipper
Angel of the dead
Sinner
skindrawer
`†`Tomb Raider Pro`†`
hina-chan
Vampire_Love
Boddah.
black_warrior
HellGirl
Minche7o_96
megami_shin
Little.Vampire
Koufuku ;3
Megaphy
Liquid Sugar
Shivers
What's up?
Stranger Within
Little`DeviL
General_Grievous
Ricchan ^^
Façade
~|~Crazy_kid~|~
Shinshoku
LiДо4o_O
...{Izumi Hyuuga}...
Apathy
{Bloody.Rose}
Blackie.
CriminaL Baby.
Enery
Cocaine`
c0lourblind-
Dia-chan
50 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Имате ли брат/сестра
Не видях такава тема, а ми е интересно дали имате брат/сестра и какви са ви отношенията.
Аз лично имам по-малка сестра. Постоянно се караме, но аз си я обичам страшно много и си я защитавам постоянно.
Аз лично имам по-малка сестра. Постоянно се караме, но аз си я обичам страшно много и си я защитавам постоянно.
Dia-chan-
Брой мнения : 74
Дата на регистрация : 23.10.2008
Re: Имате ли брат/сестра
Нямам. Но пък винаги съм искала по-голям брат~
P.S> Темата не е за тук и я местя
P.S> Темата не е за тук и я местя
Имам по-голям брат.. на 17 е .. постоянно се караме и се бием ...
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Нямам , но винаги съм мечтала за по-голям брат
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Нямам. А и не искам.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Нямам, но след няколко месеца друго ще напиша
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Нямам ..
От малка си мечтая за по-голям брат .. и две по-малки сестри .. /по възможност близначки/ ...
Хъх .. толкова мн искам, че захочнах да обикалям с листа в ръка и да питам добрите момченца дали искат да са ми братя ..
/Хубавото е че Сашо-семпаи се съгласи .. и сега имам страхотен брат .. ..
аз съм откачена и си намерих още един .. Батковци РулЗз .. /
От малка си мечтая за по-голям брат .. и две по-малки сестри .. /по възможност близначки/ ...
Хъх .. толкова мн искам, че захочнах да обикалям с листа в ръка и да питам добрите момченца дали искат да са ми братя ..
/Хубавото е че Сашо-семпаи се съгласи .. и сега имам страхотен брат .. ..
аз съм откачена и си намерих още един .. Батковци РулЗз .. /
Имам брат на 13 ... доста се караме, но това е нормално ... ;)
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Имам две по-малки братчета на 11 и на 2 и си ги обожавам
Освен тях имам "батко" от София на 17 и него мн си го обичкам
+ "сестра" на 15 от Аржентина и още една на 14 от Румъния
Емз, семейството ми е много голямо
А сега, както ще трябва да играя Бъд от "Женени с деца" мога да кажа, че си имам още една сестра
П.С. Не питайте защо точно Бъд
Освен тях имам "батко" от София на 17 и него мн си го обичкам
+ "сестра" на 15 от Аржентина и още една на 14 от Румъния
Емз, семейството ми е много голямо
А сега, както ще трябва да играя Бъд от "Женени с деца" мога да кажа, че си имам още една сестра
П.С. Не питайте защо точно Бъд
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Аз имам брат-близнак... И за разлика от другите близнаци ние сме аномалия-не се приличаме по нищо... нищичко... Аз го защитавам (за сега), аз го бия на канадска (за сега) Аз съм по умната... Но и той си има своите качества.. Много се караме но като цяло вече се бием все по малко и малко.. Винаги бих му помогнала, когато има нужда и го обичам ама да ме убие няма да го кажа
Вече го каза
Добре де... Имах впредвид на него да го кажа...
Вече го каза
Добре де... Имах впредвид на него да го кажа...
Последната промяна е направена от Zero gravitY на Вто 04 Ное 2008, 14:04; мнението е било променяно общо 2 пъти
Нямам единаче съм Но иска ми се да имах голям брат :vcv:
Една гледачка ми каа че съм щяла да си имам малко братче скоро Дя чакам да видя
Една гледачка ми каа че съм щяла да си имам малко братче скоро Дя чакам да видя
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Та честито ми ~
Имам доведена сестра
15
още не се познаваме , но като я мернах първият път и двете мълчахме като пънове
Имам доведена сестра
15
още не се познаваме , но като я мернах първият път и двете мълчахме като пънове
Нямам. Не искам.
Егоистичната ми същност няма да го преживее
Егоистичната ми същност няма да го преживее
Последната промяна е направена от Façade на Пет 05 Фев 2010, 15:46; мнението е било променяно общо 1 път
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Имам батко студент На 14 ноември ще направи 20 години ^^
Пълен ненормалник и тотално различен от мен, но знам че дълбоко в себе си ме обичка Когато не съм до него that is... И аз тогава го обичкам Сега сме на 300 км един от друг и направо изгаряме един за друг... Съберем ли се - след 10 минути вдигаме къщата на главата си... Сега като и двамата пушим, и като не сме пушили цял ден - положението става трагично... Ъмз, ще трябва линейка... псоедния път ми разби лицето в бравата Споко, жива съм
Емз ама сега е по-хубав Косата му е по-дълга, но не прекалено, и има няква секси тридневна брада Убивам за тридневна брада
Пълен ненормалник и тотално различен от мен, но знам че дълбоко в себе си ме обичка Когато не съм до него that is... И аз тогава го обичкам Сега сме на 300 км един от друг и направо изгаряме един за друг... Съберем ли се - след 10 минути вдигаме къщата на главата си... Сега като и двамата пушим, и като не сме пушили цял ден - положението става трагично... Ъмз, ще трябва линейка... псоедния път ми разби лицето в бравата Споко, жива съм
Емз ама сега е по-хубав Косата му е по-дълга, но не прекалено, и има няква секси тридневна брада Убивам за тридневна брада
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Нито имам нито и искам да имам така си ми е по добре
ако имах до сега да се оплаквам че ми е онишожил компа /не че аз сам не го правя/
ако имах до сега да се оплаквам че ми е онишожил компа /не че аз сам не го правя/
Самичка съм...Няма да откажа по-голям брат или по-малка сестричка ^^ А що не и двете
Little`DeviL- Терорист
-
Брой мнения : 303
Дата на регистрация : 31.07.2008
Senbon.Zakura написа:Имам по-голям брат.. на 17 е .. постоянно се караме и се бием ...
За това ми се иска да имам по-голям брат Всеки ден да седрача с него и да се бием ..голям кеф
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Емз какво му е хубавото... Особено като му имаш страха и постоянно трябва да му слугуваш и да станеш веднага от компа щом ти заповяда... Заради нервите му докато играеше ГТА Сан Андреас, и задето не можа да мине една мисия я изтри без дори да ме пита! Големите братя се имат за богове... Поне повечето.
Но както казах - като е далеч мн го обичам. Не отричам, че той е единственият свестен човек в семейството ми. Въпреки, че има криминално досие
Но както казах - като е далеч мн го обичам. Не отричам, че той е единственият свестен човек в семейството ми. Въпреки, че има криминално досие
-
Nao-senpai ^^ написа:Емз какво му е хубавото... Особено като му имаш страха и постоянно трябва да му слугуваш и да станеш веднага от компа щом ти заповяда... Заради нервите му докато играеше ГТА Сан Андреас, и задето не можа да мине една мисия я изтри без дори да ме пита! Големите братя се имат за богове... Поне повечето.
Моя браат е абсолютно същия !
Ходи по мачове чупи руши кво ли не прави..
И ми изтри ГТА вайс сити .. ми го изтри щото не можал да мине няква мисия.. мн е гаден
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Дам, найстина да си имаш по-голям/по-малък брат/сестра е от една страна хубаво, а от друга неприятно. Моета сестра, с която имаме две години и половина разлика (аз съм по-голяма), понякога е повече от ужасна. Мисли си, че аз съм й нещо като роб: "Какооооо,данеси ми вода!" "Какооооо ела да видиш тази домашна, че нещо не я е разбирам" и така нататък. Но когато съм тъжна, или нещо не е наред- тя се опитва да ми помогне. Понякога даже мога да разчитам повече на нея, отколкото на родителите си.
Dia-chan-
Абсолютно същото е и тук Той бе единствения, който ми подаде ръка, когато се бях депресирала преди няколко години... Единствения, който ме утеши и каза, че всичко ще е наредDia-chan написа:Дам, найстина да си имаш по-голям/по-малък брат/сестра е от една страна хубаво, а от друга неприятно. Моета сестра, с която имаме две години и половина разлика (аз съм по-голяма), понякога е повече от ужасна. Мисли си, че аз съм й нещо като роб: "Какооооо,данеси ми вода!" "Какооооо ела да видиш тази домашна, че нещо не я е разбирам" и така нататък. Но когато съм тъжна, или нещо не е наред- тя се опитва да ми помогне. Понякога даже мога да разчитам повече на нея, отколкото на родителите си.
Като кажех на майка, че в даскало ме тормозят психически, тя казваше, че аз съм си била виновна и нз си кво... Като кажех, че искам да се махна от него клас, тя щеше да събори света върху ми едва ли не.
- Как така ще го сменяш! Я не се гивези!
Бащата пък си мисли, че съществува само физически и като му казах, че такъв няма каза:
- Ще го преживееш.
Пха! Едва не загубих разсъдъка си тогава... 7 клас... Брат ми бе едиснтвения, който дори наговори свои познати в едно друго училище, ако отида там да ме пазят и да бият, който се заяде с мен.
Вярно, голяма е досада като дойде на гости тука, но като се заговорим - не спираме, страхотен човек, със свободно мислене и разбиращ чувствата ми... ОБичам си го
-
Да, в такива моменти най-полеани са братята/сестрите. От личен опит знам, че е страхотно да си по-голям. Вярно, обираш всичките наказания, но е просто невеорятно, когато ти подадат малкият/малката ти брат/сестра да го държиш, докато той/тя е бебе. Толкова са малки и сладки, да не говорим за невинни. Просто чувството не може да се опише с думи. Въпреки че съм била на 2 години и половина, когто се роди сестра ми, все още си спомням колко ми беше хубаво да я държа и да я гледам как спи.
Dia-chan-
Да, относно това... според разкази на майка ми, брат ми /който е бил на 3 като съм се родила/, явно е ревувал от мене и се е опитвал да ми слага възглавница върху главата, може и от игра да е, но едва не ме удушил Съмнявам се да ме е държал, той никога не е показвал като малък, че ми се радва, поне не помня
-
Нормално да ревнува. Честно казано и аз ревнувах и продължавам да ревнувам. Винаги е така, защото по-малките обират цялото внимание.
Dia-chan-
Мога да поспоря по този въпрос. Брат ми винаги е на първо място за баща ми.
Майка живее отделно, не я броя, а и с брат ми не се понасят...
Чак сега, като брат ми замина, баща ми почна да отделя повече внимание на мене. Но не ми и пука, то аз нямам големи нужди, така че ми е все тая Но малко го обърнахме на лаф... Дотук ще спра с дискусията
Майка живее отделно, не я броя, а и с брат ми не се понасят...
Чак сега, като брат ми замина, баща ми почна да отделя повече внимание на мене. Но не ми и пука, то аз нямам големи нужди, така че ми е все тая Но малко го обърнахме на лаф... Дотук ще спра с дискусията
-
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите