Saint Beast
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Saint Beast
A long time ago, Zeus, the great god, created a three–tier hierarchy of angels, top, middle and lower, although they were supposed to be equal. Also, Zeus appointed 6 angels as Saint Beasts who govern the animals of Earth. They were: Go, the seiyu; Shin, the genbu; Rei, the suzaku; Guy, the byakko; Yuda, the kirin; and Ruka, the hooh. However, Kira, the shooting star, and Maya, the fuga, didn’t attend the selection tests and left for the Earth. The six angels fulfilled their tasks faithfully. However, because of Zeus’s increasingly tyrannical acts, they begin to mistrust him
Интересно е (така ми казаха) Понеже Героите зеха че ми аресаха ще го гледам
По идея на Vampire_Knight_Rima
Последната промяна е направена от -Dark.Mousy- на Съб 25 Окт 2008, 20:45; мнението е било променяно общо 1 път
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Re: Saint Beast
Арта не е мой тип..
По-скоро ме радва нещо в стил Bokura Ga Ita.. Знам, че не е най-доброто но даже го предпочитам пред този.
Колко анимета съм отказва дори да погледна, само заради този стил на рисуване.. не е истина...
По-скоро ме радва нещо в стил Bokura Ga Ita.. Знам, че не е най-доброто но даже го предпочитам пред този.
Колко анимета съм отказва дори да погледна, само заради този стил на рисуване.. не е истина...
Saint Beast
Ако някой,който иска да изгледа всички серии.Може да се регне тук:www.boxtorrents.com->Това е сайт само анимета и манги! :ballon: :dancing:
Мн е Сладък
Мн е Сладък
Re: Saint Beast
Panda-chan написа:Арта не е мой тип..
Попринцип и аз трудно си избирам анимета заради тпа на рисуване ,но това ми хареса нз защо (гледам и героите ест да ми харесат) а тея ме кефят Пакий както ми е тръгнало на ангели от D.N.ANGEL с Дарк и Крад ...
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите