The L Word
+2
Enery
c0lourblind-
6 posters
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
The L Word
"Girls in tight dresses
Who drag with mustaches
Chicks drivin' fast
Ingenues with long lashes
Women who long, love, lust
Women who give
This is the way
It's the way that we live
Talking, laughing, loving, breathing,
fighting, fucking, crying, drinking,
riding, winning, losing, cheating,
kissing, thinking, dreaming.
This is the way
And love"
Така би започвал всеки епизод на The L Word, ако решите да се впуснете в едно незабравимо изживяване, изпълнено с много красиви жени, горещи сцени и още много неща, които със сигурност не сте виждали на много други места.
"The L Word" проследява живота на група приятелки- лесбийки, които живеят в Лос Анжелис. Действието започва когато една от главните героини, Джени (Mia Kirshner), наскоро завършила университета в Чикаго, се мести в ЛА, за да живее с приятеля си Тим (Eric Mabius) и да се фокусира към професионална писателска кариера. Животът на Джени се преобръща наопаки, когато отива но парти, чийто домакини са съседките им Бет (Jennifer Beals) и Тина (Лоръл Hollomon), двойка, която след седем годишно съжителство предприема стъпки към отглеждане на дете. Кратка среща на партито с Марина (Karina Lombard), собственичка на местното кафене, неочаквано тласка Джени в един нов свят и я кара да се замисли за собствената си сексуална ориентация. Другите приятелки на Бет и Тина са Дейна (Erin Daniels), професионална тенисистка, Алис (Leisha Hailey), писател в списание, Шейн (Katherine Moenning), фризьорка, която никога не се задържа много време с една жена и Кит (Pam Grier), полу-сестра на Бет, която се бори с алкохолизма.
Действието в сериала се върти главно около гореспоменатите персонажи, но по време на сезоните се срещат и още някой доста известни акриси като например Елън Дедженеръс и Сибил Шепърд, както и небезизвестният актьор Ерик Мабиъс(Грозната Бети).
"The L Word" далеч надхвърля стереотипната концепция за хомо-ориентиран сериал и обхваща множество теми от реалния живот. Именно с това си качество бързо натрупва огромна аудитория и става най-рейтинговият сериал на Showtime. До момента са излъчени 5 сезона. Шести сезон, който ще се излъчи през януари 2009 година ще бъде и последен за сериала. По думи на създателката му осемте епизода на последният сезон ще приключат историята на "The L Word".
Поради гореспоменатите причини сериалът далеч не се гледа само от хомосексуални жени, а и се превръща в един от фаворитите на всички куиър хора по света. Поради факта, че историята не е поставена в рамки, случките са интересни и забавни, героите са цветущи и разнообрани, "The L Word" става любим и на много хетеросексуални.
- Създател:Ilene Chaiken
- Жанрове: Drama, Comedy, Lesbian interest, Lesbian culture
- Начало на серила- 2004г.
- Сезони до момента- 5
- Официалният сайт на сериала в Showtime
- TheLWordOnline- най-големият фен сайт
- The L Word в IMDB
всички сезони в Mininova
1 сезон@замунда
2 сезон@замунда
3 сезон@замунда
4 сезон@замунда
сезон 5@замунда
1еп/ 2еп/ 3еп/ 4еп/ 5еп/ 6еп/ 7еп/ 8еп/ 9еп/ 10еп/ 11еп/ 12еп season Finale
Re: The L Word
Сериала е невероятен.. днес започнах сериите наново, че съм ги гледала разбъркано.
Ох.. как на човек да не му потекът лиги като го гледа?
Ох.. как на човек да не му потекът лиги като го гледа?
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Най-сетне човек, с който мога да си обсъждам сериалчето
Коя ти е любимка?
Любим персонаж? Любима сцена?
Коя ти е любимка?
Любим персонаж? Любима сцена?
Чакай, бе дете, още на първия еп съм, но съм зверски впечатлена, което ще рече, че ще бъде изгледано за нула време
Невероятния сериал ее... :yyut:
Невероятния сериал ее... :yyut:
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Леле .. чак сега видях темата ..
Сериала е фантастичен ..
Дори перфектен ..
влюбена съм ..
а за Шеин да не говорим ..
Тя е невероятна ..
и толкова гореща ..
страхотна е ..
Хъх .. една хубава новина .. шестият сезон излиза през януари 2009 ..
Сериала е фантастичен ..
Дори перфектен ..
влюбена съм ..
а за Шеин да не говорим ..
Тя е невероятна ..
и толкова гореща ..
страхотна е ..
Хъх .. една хубава новина .. шестият сезон излиза през януари 2009 ..
Шести сезон, който ще се излъчи през януари 2009 година ще бъде и последен за сериала. По думи на създателката му осемте епизода на последният сезон ще приключат историята на "The L Word".
Написала съм го..
Как гадно ме хвана че не съм чела написаното ...
обещавам .. че няма да се повтори ....
обещавам .. че няма да се повтори ....
Искам 5-ти епизод на 6-ти сезон шсе побъркам от чакане иначе сериала наистина си е велик
Обожавам го, толкова е стойностен и истински откъм чувства и емоции... Добре, че го гледах, може да се каже, че ми отвори очите донякъде. Жалко, че свърши, още не мога да го преживея и нямам сили да гледам целия последен епизод, ами гледам само по минута две... не мога да го понеса.
neli4ka- Терорист
-
Брой мнения : 278
Дата на регистрация : 09.04.2009
Alice Danish Nya
In any case, този сериал си ме държа доста време, гледах го към 2 месеца, поради проблеми от най-различно естество, след което го изгледах сигурно поне още два пъти сцена по сцена, повтаряйки любимите си, наблягайки основно на 2 и 3 сезон, заради Danish D: (Алис и Дейна)
Самият факт, че почнах да го гледам right after I had my heart torn a "little bit" говори доста красноречиво за това, как ми повлия сериала Ревала съм с дни за дадени персонажи и за неосъществените любови, които изглеждаха толкова перфектни и сладки и като цяло нещо, което и аз бих искала за себе си...
Имам доста оплаквания като цяло, като например нереални връзки: КАШЛИЦА-НЕГЪРКАТА-ЧИЕТО-ИМЕ-НЕ-СЕ-КОСЯ-ДА-ПОМНЯ-И-АЛИС-КАШЛИЦА; тъп сценарий, недостатъчно епична музика... But whatever. Факт е, че плюсовете са много повече, и че сериалът сега ми е сред любимите и е заслужил почетно място в паметта на лаптопа ми. От време на време си го гледам и си се радвам на мойта 3D любоФ, а.к.а. Алис Пиезеки <3 Да, точно така. Не съм Шейн маниачка. Много сме, силни сме.....! Аз и всичките други три момичета по света...!
In any case, този сериал си ме държа доста време, гледах го към 2 месеца, поради проблеми от най-различно естество, след което го изгледах сигурно поне още два пъти сцена по сцена, повтаряйки любимите си, наблягайки основно на 2 и 3 сезон, заради Danish D: (Алис и Дейна)
Самият факт, че почнах да го гледам right after I had my heart torn a "little bit" говори доста красноречиво за това, как ми повлия сериала Ревала съм с дни за дадени персонажи и за неосъществените любови, които изглеждаха толкова перфектни и сладки и като цяло нещо, което и аз бих искала за себе си...
Имам доста оплаквания като цяло, като например нереални връзки: КАШЛИЦА-НЕГЪРКАТА-ЧИЕТО-ИМЕ-НЕ-СЕ-КОСЯ-ДА-ПОМНЯ-И-АЛИС-КАШЛИЦА; тъп сценарий, недостатъчно епична музика... But whatever. Факт е, че плюсовете са много повече, и че сериалът сега ми е сред любимите и е заслужил почетно място в паметта на лаптопа ми. От време на време си го гледам и си се радвам на мойта 3D любоФ, а.к.а. Алис Пиезеки <3 Да, точно така. Не съм Шейн маниачка. Много сме, силни сме.....! Аз и всичките други три момичета по света...!
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
:: Интереси и свободно време :: Кино :: Сериали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите