Shuffle!
+2
General_Grievous
c0lourblind-
6 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Shuffle!
Type: TV
Episodes: 24
Status: Finished Airing
Aired: Jul 8, 2005 to Jan 6, 2006
Producers: Lantis, asread, FUNimation EntertainmentL
Genres: Supernatural, School, Romance, Harem, Fantasy, Ecchi, Drama, Comedy
Duration: 23 min. per episode
In present times, Gods and Demons coexist together with Humans after the door between each of these worlds had opened. Tsuchimi Rin is a normal young high school student attending Verbena Academy, spending his days living peacefully with his childhood friend Kaede. Unexpectedly, one day the King of Gods, the King of Demons and their families move into be Rin's next door neighbors. Apparently the daughter of the Gods, Sia, and the daughter of the demons, Nerine, are both deeply in love with Rin after having met him the past. Along with his playful friendship with upperclassmen Asa and his encounter with the silent but cute Primula, Rin has much on his hands dealing with the affections of each of these girls. Based on the eroge by Navel.
Re: Shuffle!
Гледах го и много ми хареса.
Отначало историата не ми се стори мн хубава ама по нататък в анимето като се позапознах с героините вече не ми беше толкава тъпа.3 те главни героини не ми харесаха ама Asa-senpai рулз!Както и Mayumi :yyut: Двамата бъщи са големи скици И края беше много як няма да казавам защо понеже не искам да споилна.А ако някай случаино го направи собственоръчно ще го убия.За сега не се сещам за друго.
Отначало историата не ми се стори мн хубава ама по нататък в анимето като се позапознах с героините вече не ми беше толкава тъпа.3 те главни героини не ми харесаха ама Asa-senpai рулз!Както и Mayumi :yyut: Двамата бъщи са големи скици И края беше много як няма да казавам защо понеже не искам да споилна.А ако някай случаино го направи собственоръчно ще го убия.За сега не се сещам за друго.
анимето вчера го барнах по случайност и го изгледах чесно казано беше наистина добро не това което очаквах но добро На места имах чувството че ще го избият на ужаси ама не стана така анимето рулира и мен мн ме кефи аса сенпай ама това за майкаи чесно казано не го очаквах! това беше 2-рото нещо което не можах да предвидя в анимето останалото го познах
B1nKaTa- Терорист
-
Job/hobbies : To Be Crazy :P
Брой мнения : 312
Дата на регистрация : 19.01.2008
Сега го гледам и много ми напомня на някаква по-несериозна версия на Канон 2006 Виновен е сею-то на главния, който е и сею на Юичи :icon_bigrin: Тук сега тъкмо ще почвам 6 еп, засега ме кефи, но мисля, че май-май ще стане дори още по-интересно. Оп-а мн ми харесва, сцените могат да са супер депресиращи в даден в момент >.< Ендинга също... И песните са хубавки... Сею каст-а не е top notch, но бива Томоказу-сенпай компенсира всичко :yyut: :yyut: :yyut:
Засега Маюми най-ме радва, щот е супер пич И също и Аса-сенпай, от която май тепърва ше виждам хубави неща
То тва кво еччи е, две пантсу-та имаше за 5 епизода Ноо... не се оплаквам, еччито само щеше да развали всичко така или иначе... Леле покрай толкоз мн сейнени, почнах да изпитвам неприязън към прекомерното еччи Та тъй де, ще коментирам после пак
Засега Маюми най-ме радва, щот е супер пич И също и Аса-сенпай, от която май тепърва ше виждам хубави неща
То тва кво еччи е, две пантсу-та имаше за 5 епизода Ноо... не се оплаквам, еччито само щеше да развали всичко така или иначе... Леле покрай толкоз мн сейнени, почнах да изпитвам неприязън към прекомерното еччи Та тъй де, ще коментирам после пак
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Otto, here you are, my opinion.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Тва е уникално яко гледах го предии.... предиии..... месец май.. ама се залях от смях ^^
Изгледах първия сезон наскоро, смятам да го довърша, ама ще видим кога ще стане.
Засега радва.
Засега радва.
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите